słodkokwaśna Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Co to znaczy leży w rowie? Czy jest w takim tragicznym stanie , czy tam pomieszkuje? Wklei jego fotki , to będzie łatwiej znaleźć mu dom. Mam osobę chętną , ale na młodego . Państwo są z nowego Targu. Quote
vega17 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 słodkokwaśna napisał(a):Co to znaczy leży w rowie? Czy jest w takim tragicznym stanie , czy tam pomieszkuje? Wklei jego fotki , to będzie łatwiej znaleźć mu dom. Mam osobę chętną , ale na młodego . Państwo są z nowego Targu. pies lezy przy samej drodze widzialam go z daleka. ponoc jest chudy, nie mam zdjec, bylam z psami i nie bardzo moglam podjechac zeby go nie sploszyc, moze uda mi sie to dzis zalatwic. nie sadze zby byl starszy niz 3 -4 lata. pilnie szukam kogos kto mogby psa przetrzymac, ja nie mam warunkow:( jesli nikt sie nie znajdzie w ciagu krotkiego czasu zadzownie na straz miejska:( psa wtedy wywioza pod krakow a tam juz nie wiadomo co z nim bedzie Quote
Zuzka2 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 słodkokwaśna napisał(a):W Kielcach też kosztuje 120-150zł Naprawdę w Kielcach za tyle sterylizują?:crazyeye:słodkokwaśna w której lecznicy-możesz podać? Ja robiłam wywiad to małe suczki do 10kg od 200zł w górę...No ale różne są stawki wetów w Kielcach.Kocice sterylizują głównie po 150zł,ale zdarza się i po 200zł:razz: Quote
vega17 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 mam zdjecia psa, pies ma dziure w glowie, jest po przegladzie u weta. stan zly. suka jest poki co u mnie na dzialce. Quote
vega17 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 wlasnie tak bede robic, przepraszam za zamieszanie. Quote
słodkokwaśna Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 (edited) Ja mam takie ceny na Berberysowej.Nie wiem ile inni tam płacą. vega proszę podeślij mi zdjęcia tego owczarka Edited May 2, 2012 by słodkokwaśna Quote
vega17 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/226565-Suka-z-dziur%C4%85-w-g%C5%82owie-co-z-ni%C4%85-dalej?p=19036006#post19036006 jest troche charcikowata:( Quote
Ania102 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Rozmawiałam z Buńką, może uda jej się pstryknąć foty szczylom. Nie mam pomysłu na dt dla suki ale uważam, że wysterylizować ją trzeba koniecznie...chociaż przestanie rodzić. Fakt jest taki, że ona potrzebuje domu, opieki i diagnostyki łapy ale to chyba mogę wybić sobie z głowy. Jakby znaleźć niedrogi płatny dt... to może pozbieramy deklaracje? Ona niestety taka zwykła, nie jest chuda, chyba nie chwyci za serce. Warto jednak spróbować. Buńka niestety z mojego wyjazdu nic nie wyszło bo znajomi nie jadą a sama nie mam możliwości tam dojechać. Quote
Basieńka1997 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jestem u suni. :) Czy są już może zdjęcia szczeniaczków? Ogłoszenia przydałyby im się jak najszybciej.. Quote
słodkokwaśna Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Basieńka1997 napisał(a):Jestem u suni. :) Czy są już może zdjęcia szczeniaczków? Ogłoszenia przydałyby im się jak najszybciej.. Buńka ma zrobić fotki , tylko po południu , bo teraz biega i szaleje z moimi słodkopiesami nad rzeką. Quote
Buńka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Foteczki będą po południu ale dopiero jutro. Mam nadzieję że szczylki się nie przemieściły i koczują tam gdzie wcześniej. Dzięki za przybycie Basieńko;) Quote
Basieńka1997 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (:Buńka:) napisał(a):Foteczki będą po południu ale dopiero jutro. Mam nadzieję że szczylki się nie przemieściły i koczują tam gdzie wcześniej. Dzięki za przybycie Basieńko;) Nie ma za co! :) Postaram się zaglądać jak najczęściej. ;) Quote
Ania102 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Ja też czekam na fotki:) Tak mi żal tej suni. Gdyby było miejsce w jakimś pdt to pisałby się ktoś na deklaracje? Buńka zrób też suni zdjęcia, przede mną uciekała może Tobie uda się zrobić lepsze Quote
Buńka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Fotki słabej jakości ale już są. Wieczorem Ania102 może wstawi bo ja jestem w tych sprawach ciemna i nie umiem:oops: Szczylki cudowne na moje oko mają 2-3 miesiące. Niestety straszne dzikusy i nie da się do nich podejść. są 2 sunie i jeden piesek. W środę odwiedzę je ze znajomą i może wtedy będzie łatwiej zrobić dobre fotki bo dzisiaj sama to niewiele mogłam zrobić:roll: Quote
Ania102 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Buńko ważne, że w ogóle potwierdzone, że są psiaki. Plan: 1. Znaleźć zla nich dt 2. Ciachnąć sukę Pomocy! Quote
Ania102 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Zdjęcia, dzięki Buńka. Sa 2 suczki i 1 piesek którego na zdjęciu nie ma. Sa bezdomne, na ulicy. Proszę o pomoc dla nich. Quote
ang Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (:Buńka:) napisał(a):bardzo dziękuje ang za przybycie:) będę zaglądać, choć pomóc raczej nie mam jak, ale różnie to bywa czasem... Quote
vega17 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 o jeżu jakie cuda. prosze o tekst i na kogo robic gloszenia. jesli trafi sie dobry dom moge zaoferowac transport za zwrotem kosztow paliwa (mam auto na gaz) niestey w gre wchodza raczej niedziele, sama jestem nie jezdzaca ale moge poprosic ojca lub meza. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Aniu jestem , ale nie mam jak pomóc jak tylko wsparciem duchowym ... Quote
Buńka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 super jak by maluchy miały ogłoszonka tylko muszę zrobić lepsze zdjęcia. Dobrze że jesteście cioteczki razem zawsze się więcej zdziała:) Quote
Recommended Posts