Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale i tak jest dzielna,już widziałam kota na smyczy na drzewie i ani myślał zejść,pańci już ręka drętwiała,oj stała tak długo,dobrze,że drzewko było młode:)

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Zuzia nie chodzi na smyczy ona czołga się jak wąż:evil_lol: lub leży jak widać na zdjęciu jak żabka:loveu: bo nie lubi opuszczać domu a jak wracamy to już z parteru biegnie sama na 4 piętro byle do domku :))

Ja próbowałam moją Kavę w wakacje przyzwyczaić do smyczy - z podobnym skutkiem :lol:

Posted

takie diabełki tasmańskie jak zuzolek muszą chodzić na szeleczkach , bo na wolności długo by się nie uchowały :) :) :) i nawet nie płacze ,ale nie lubi tego bardzo:(

Posted

mam nadzieję,że Lilunia tak się czuje jak wygląda:loveu:
Blekuś słoneczko maleńkie,15 lat w tym ileś w niegodnych warunkach,aż strach pomyśleć co by się z nim stało,gdyby nie Ty Elu:)
a jeszcze drepcze na spacerkach malusieńki chłopczyk:)ślicznie mu w zielonym

Posted

Witam, dzięki za zaproszenie. Lillunia wygląda ślicznie, ciekawa jestem Elu czy spuszczałaś ją kiedykolwiek za smyczy ?
Blekuś biedny, kochany dziadeczek sponiewierany przez los, ile jeszcze woli życia tli się w tym obolałym ciałku ale czas niestety nieubłaganie płynie...
Zuzol piękny , niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju. Czy to jakaś rasa szczególna ?

Posted

[quote name='Becia66']Witam, dzięki za zaproszenie. Lillunia wygląda ślicznie, ciekawa jestem Elu czy spuszczałaś ją kiedykolwiek za smyczy ?
Blekuś biedny, kochany dziadeczek sponiewierany przez los, ile jeszcze woli życia tli się w tym obolałym ciałku ale czas niestety nieubłaganie płynie...
Zuzol piękny , niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju. Czy to jakaś rasa szczególna ?[/QUOTE]

Witam Lilusia chodzi na smyczy jeszcze bo nie do końca jeszcze jestem jej pewna jak zobaczy kota a jest ich tu dużo to dostaje jeszcze szału i boje się że jej nie dowołam i zginie za kotem :) a kot to pers , u nas dobrze pogoda gorsza i zwierzątka bardziej śpiące na deszcz .

Posted

Witamy my też byłyśmy późno na spacerku i u weta na nocy wyjąć kleszcza feeeee paskudny przyczepił się do ogolonego brzuszka Lileczki a dziś juz po długim spacerku bo robi się gorąco :( i popołudniu tylko chwilkę . pozdrawiamy

Posted

my też byliśmy u weta,ale na kontroli
masakra z tymi kleszczami,moje białe to od razu widać,że coś łazi,są zabezpieczone Fripexem i u nas działa jak na razie w 100%
teraz kupiłam Fripex dla psa od 10-20 kilo i podam po połowie-dokładnie odmierzę strzykawką,zawsze taniej:)wg sugestii weta

Posted

Łoł , witamy krakowską rodzinkę, dobrze, że będziecie opowiadać co u Was słychać :loveu:. Zawsze to fajnie jak można podzielić się swoim szczęściem :lol:

Posted

Witamy mało piszemy bo troszkę mało czasu czas komunistów:) i mamy duzo pracy ale u milusińskich wszystko dobrze , teraz troche brzydka pogoda to zdjęć nie robimy :( ale obiecujemy to nadrobić . W sobote w Krakowie jest marsz AZYLANTA jak będzie ładnie to pójdziemy z Lilly zobaczyć i się przyłączyć aby pokazać ze takie psiaczki są kochane i trzeba im pomagać , Blekuś zostanie w domku bo słabiutki ostatnio :9 ale bedzie z koteckiem to nie będzie sam :) pozdrawiamy

Posted

Heloł Elu:)
dobrze,że nie będzie sam,całuski dla Blekusia:)
szkoda,że nie mogę w sobotę,bo chętnie dołączyłabym z Alexem do marszu Azylanta
trzeba mieć nadzieję,że dzięki tej imprezie niejeden psiak znajdzie dobry domek:)tylko żeby pogoda dopisała:)
pozdrawiamy:)