Bgra Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 ale i tak jest dzielna,już widziałam kota na smyczy na drzewie i ani myślał zejść,pańci już ręka drętwiała,oj stała tak długo,dobrze,że drzewko było młode:) Quote
Bgra Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 azalia napisał(a):Cudowne stadko.:lol: takkk Elinki stadko jest doborowe:) Quote
Agucha Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ela&Puch napisał(a):Zuzia nie chodzi na smyczy ona czołga się jak wąż:evil_lol: lub leży jak widać na zdjęciu jak żabka:loveu: bo nie lubi opuszczać domu a jak wracamy to już z parteru biegnie sama na 4 piętro byle do domku :)) Ja próbowałam moją Kavę w wakacje przyzwyczaić do smyczy - z podobnym skutkiem :lol: Quote
Bgra Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 takie szelki to chyba pogwałcenie jego prawszczególnie prawa do wolności oj niedobre cioteczki Quote
Ela&Puch Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 takie diabełki tasmańskie jak zuzolek muszą chodzić na szeleczkach , bo na wolności długo by się nie uchowały :) :) :) i nawet nie płacze ,ale nie lubi tego bardzo:( Quote
Bgra Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 mam nadzieję,że Lilunia tak się czuje jak wygląda:loveu: Blekuś słoneczko maleńkie,15 lat w tym ileś w niegodnych warunkach,aż strach pomyśleć co by się z nim stało,gdyby nie Ty Elu:) a jeszcze drepcze na spacerkach malusieńki chłopczyk:)ślicznie mu w zielonym Quote
Becia66 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Witam, dzięki za zaproszenie. Lillunia wygląda ślicznie, ciekawa jestem Elu czy spuszczałaś ją kiedykolwiek za smyczy ? Blekuś biedny, kochany dziadeczek sponiewierany przez los, ile jeszcze woli życia tli się w tym obolałym ciałku ale czas niestety nieubłaganie płynie... Zuzol piękny , niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju. Czy to jakaś rasa szczególna ? Quote
Ela&Puch Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Becia66']Witam, dzięki za zaproszenie. Lillunia wygląda ślicznie, ciekawa jestem Elu czy spuszczałaś ją kiedykolwiek za smyczy ? Blekuś biedny, kochany dziadeczek sponiewierany przez los, ile jeszcze woli życia tli się w tym obolałym ciałku ale czas niestety nieubłaganie płynie... Zuzol piękny , niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju. Czy to jakaś rasa szczególna ?[/QUOTE] Witam Lilusia chodzi na smyczy jeszcze bo nie do końca jeszcze jestem jej pewna jak zobaczy kota a jest ich tu dużo to dostaje jeszcze szału i boje się że jej nie dowołam i zginie za kotem :) a kot to pers , u nas dobrze pogoda gorsza i zwierzątka bardziej śpiące na deszcz . Quote
Bgra Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Heloł Elu:)my dopiero co wróciliśmy ze spacerku,piękny wieczór aż nie chciało się do domu wracać:) Quote
Ela&Puch Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Witamy my też byłyśmy późno na spacerku i u weta na nocy wyjąć kleszcza feeeee paskudny przyczepił się do ogolonego brzuszka Lileczki a dziś juz po długim spacerku bo robi się gorąco :( i popołudniu tylko chwilkę . pozdrawiamy Quote
Bgra Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 my też byliśmy u weta,ale na kontroli masakra z tymi kleszczami,moje białe to od razu widać,że coś łazi,są zabezpieczone Fripexem i u nas działa jak na razie w 100% teraz kupiłam Fripex dla psa od 10-20 kilo i podam po połowie-dokładnie odmierzę strzykawką,zawsze taniej:)wg sugestii weta Quote
Agucha Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 http://i48.tinypic.com/2v3t36t.jpg - Lilka wygląda jak szeltik :) http://i50.tinypic.com/259btbl.jpg - Blekusiowi cudaczkowi prześlicznie w zielonościach :loveu: Quote
haliza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Łoł , witamy krakowską rodzinkę, dobrze, że będziecie opowiadać co u Was słychać :loveu:. Zawsze to fajnie jak można podzielić się swoim szczęściem :lol: Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Zapraszam na bazarek z przepięknymi kartkami okolicznościowymi własnej roboty! Dochód przeznaczony na Mikro-Bank-Śląski: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227015-Kwiatki-na-Dzień-Matki-na-Mikrobank-Śląski-do-19-05 Quote
Ela&Puch Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Witamy mało piszemy bo troszkę mało czasu czas komunistów:) i mamy duzo pracy ale u milusińskich wszystko dobrze , teraz troche brzydka pogoda to zdjęć nie robimy :( ale obiecujemy to nadrobić . W sobote w Krakowie jest marsz AZYLANTA jak będzie ładnie to pójdziemy z Lilly zobaczyć i się przyłączyć aby pokazać ze takie psiaczki są kochane i trzeba im pomagać , Blekuś zostanie w domku bo słabiutki ostatnio :9 ale bedzie z koteckiem to nie będzie sam :) pozdrawiamy Quote
Bgra Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Heloł Elu:) dobrze,że nie będzie sam,całuski dla Blekusia:) szkoda,że nie mogę w sobotę,bo chętnie dołączyłabym z Alexem do marszu Azylanta trzeba mieć nadzieję,że dzięki tej imprezie niejeden psiak znajdzie dobry domek:)tylko żeby pogoda dopisała:) pozdrawiamy:) Quote
Bgra Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 aż Wam zazdroszczę,dopisała i pogoda i frekwencja,a buzie jakie zadowolone:)ależ jesteście piękne! Quote
Bgra Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 http://www.tvp.pl/krakow/kronika/wideo/19-v-2012-godz-1830/7418312 12 minuta i 40 sekund wywiad Eli dla Krakowskiej Kroniki:) nasze gwiazdy:) Quote
Recommended Posts