Bgra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ela&Puch napisał(a):Bardzo dziękujemy za wstawienie zdjęć , to prawda serce się raduje jaka ona mądra i radosna . teraz musimy jeszcze przyzwyczaić się do karmy dla psiaków po sterylizacji bo nasza waga to 9 kg i musimy uważać aby nie była większa :) pan doktor sugerował zbicie 2 kg a to bedzie wyczyn :( bedzie ciężko . pozdrawiamy ale poszła...9 kilo:crazyeye:mateńko zmień karmę:razz: Quote
Ela&Puch Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 ma purine proplan dla wysterylizowanych lub lekkie z royala i dostaje na wage 5 kg , wet mowi ze to po sterylizacji ale musze uwazac , nie je smaczków ma do zabawy skóre wołową i czasem ucho wołowe wiec jej nie przekarmiam , spacery tez ma długie i nic nie zrzuca a cos proponujesz jaka karme:) Quote
Bgra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ela&Puch napisał(a):ma purine proplan dla wysterylizowanych lub lekkie z royala i dostaje na wage 5 kg , wet mowi ze to po sterylizacji ale musze uwazac , nie je smaczków ma do zabawy skóre wołową i czasem ucho wołowe wiec jej nie przekarmiam , spacery tez ma długie i nic nie zrzuca a cos proponujesz jaka karme:) Ali je ile chce,karmię i jego i Hanę tą samą karmą,trzymają swoja wagę ta karma to TOTW od szczeniaka do dorosłego psa,jest w kilku smakach Quote
Ela&Puch Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 witam witam piękne zdjęcia Haneczka boska i Alex taki pluszowy przytulak :) kochana u nas w sklepach nie ma tej karmy a ty zamawiasz ja na internecie??? a która jest dobra i po niej nie tyją a karma po sterylizacji jeszcze ma chronić nerki a one sa tez takie bo sie nie znam na tamtych karmach poradż , Quote
Bgra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ja zamawiam w necie nie znam się za bardzo Elu zajadają TOTW i do tego po łyżce oleju z pestek winogron,to podstawa a do tego gryzaki i gotowane mięsko-kurzego nie daję,warzywa,owoce i ciasteczka wątróbkowe prześlę linka na PW to sobie poczytasz o tej karmie Quote
Bgra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 a co tutaj tak cichutko,zdjęć też nie ma... Lili udało się zbić parę deko? miziamy:loveu: Quote
haliza Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 O rany :-(, jaka smutna wiadomość, trzymaj się malutki i odpoczywaj za TM [*], nie jesteś tam sam :-(, a Wy Elu trzymajcie się cieplutko :glaszcze:, widocznie przyszedł już ten czas na pożegnanie z Wami , chociaż to i tak zawsze za wcześnie :-( Quote
Ela&Puch Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 nie mam sił nic tu napisać tak bardzo mi cięzko :( mój synek odszedł po 16 latach . jest napewno szczęśliwy i żyje bez bólu i spotkał Puszka i inne kochane nasze zwierzątka . Quote
Becia66 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Elu rok temu adoptowałaś Lilly, już wtedy Blekuś był w ciężkim stanie i graniczy to z cudem, ze przeżył jeszcze rok u ciebie, kochany i na swój sposób szczęśliwy. Trzymaj sie dzielnie choć to bardzo trudne, on wie i my wiemy że zrobiłaś wszystko by mu pomóc, że ratowałaś go do ostatniej chwili... i przede wszystkim byłaś z nim do końca. :-( Quote
Ela&Puch Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 (edited) [quote name='Becia66']Elu rok temu adoptowałaś Lilly, już wtedy Blekuś był w ciężkim stanie i graniczy to z cudem, ze przeżył jeszcze rok u ciebie, kochany i na swój sposób szczęśliwy. Trzymaj sie dzielnie choć to bardzo trudne, on wie i my wiemy że zrobiłaś wszystko by mu pomóc, że ratowałaś go do ostatniej chwili... i przede wszystkim byłaś z nim do końca. :-([/QUOTE] siedzę i wyje , tak bardzo mi smutno , Edited December 19, 2012 by Ela&Puch Quote
haliza Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ......smutne chwile, ale pamiętaj o tych szczęśliwych troszeczkę...... Quote
Bgra Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Elu cieszę się tylko,że Lileczka jest teraz Twoim ...tak oparciem kot jak to kot;-)ale na swój sposób też tęskni,schował się w szafie,chce cierpieć w milczeniu;) ogromny żal przeminie,pamięć pozostanie... wszyscy będziemy pamiętać Blekusia i Puszeczka obaj nie byli u Ciebie od szczeniorka,obu uratowałaś,dałaś im nowe życie,jakiego dotąd nie znali pozdrawiam ja i bgra-dogi Quote
Bgra Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 ...i niech nie zabraknie okruchów dobroci co spadają z opłatka...z gorącym życzeniem Bożena i Bgra-dogi:) Quote
Ela&Puch Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 (edited) Dziękuje za wsparcie , to rok jak odszedł Puszeczek 1 grudnia i 18 grudnia tego roku odszedł Blekuś widzę ze grudzień cieżki to miesiąc dla mnie , ale też promyk szczęścia zawitał do mnie rok temu jak Puszek przysłał mi Lilusie bo teraz juz nie wiem jak bym to zniosła :( . Kot już od wczoraj ciągle siedzi z nami na łóżku wie że nam ciężko . Lilusia straciła apetyt od śmierci Królewicza i już się zaczynałam martwić ale wraca jej chęć do jedzenia , dostała smaczki i karmę jadła z ręki teraz juz je z miseczki :), wiem tęskni :( Zyczymy Wam Wszystkim wszystkiego Naj Naj Najlepszego , zdrowia, szcześćia i spokoju oraz spędzenia Swiąt Bożego Narodzenia w gronie najblizszych i oby ten Nowy Rok 2013 przyniósł tylko to co najlepsze Lilly Zuzol z rodzinką Edited December 23, 2012 by Ela&Puch Quote
Becia66 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 I my Elu życzymy ci spokojnych i zdrowych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. Niech cie ominie co złe, a spotka co najlepsze. :tree1: Quote
Bgra Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Elinka poprosiła mnie o wstawienie zdjęć:)robię to z ogromną przyjemnością:loveu: Lileczka modelka w zimowej odsłonie:) Lileczko a gdzie masz ciepłe gacie?niezdrowo siadać z gołą doopinką na śniegu:razz: Quote
haliza Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Piękna dziewczynka :loveu: POZDRAWIAMY ŚWIĄTECZNIE Quote
Becia66 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ale piękny kubraczek i jak pięknie Lilunia w nim wygląda. Quote
Bgra Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Becia66 napisał(a):ale piękny kubraczek i jak pięknie Lilunia w nim wygląda. Krakuski to fajne laski:) Quote
Bgra Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Elinko co u Was?pogoda to wiem,jak wszędzie śnieg:evil_lol:przynajmniej psy się nie brudzą:mad: ślemy kusiole,fest! Quote
Bgra Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Elu zrobiłam jak umiałam:cool3: banerek Lileczce,jak ci się podoba to możesz go wkleić,jest podlinkowany:loveu: Quote
Ela&Puch Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Bgra'] Elu zrobiłam jak umiałam:cool3: banerek Lileczce,jak ci się podoba to możesz go wkleić,jest podlinkowany:loveu: pięknie to zrobiłaś bardzo dziekujemy :) Quote
Recommended Posts