Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamysiu, Ty to się zawsze jakos wyróżnisz...Mimo wszyststko pani prezes musi zrozumieć,że jesli chodzi o spacer nie ma przebacz...musi Ci poswięcic swój czas..ba jak nie-to całowanie,podgryzanie i poturbowanie...Konkretny psiak i b.asertywny..wie czego chce...

Posted

Evelin napisał(a):
Kamysiu, Ty to się zawsze jakos wyróżnisz...Mimo wszyststko pani prezes musi zrozumieć,że jesli chodzi o spacer nie ma przebacz...musi Ci poswięcic swój czas..ba jak nie-to całowanie,podgryzanie i poturbowanie...Konkretny psiak i b.asertywny..wie czego chce...

Kamyk asertywniak:eviltong:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Najlepsza jest kiełbasa "Agowa" :eviltong:

Tu nie chodzi o nazwę tylko o towarzystwo w jakim jest spożywana.... :loveu: i że dana z miłością....:loveu:

Aga...w takim razie proponuję założenie firmy...
kiełbasianej...:eviltong:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Najlepsza jest kiełbasa "Agowa" :eviltong:

Tu nie chodzi o nazwę tylko o towarzystwo w jakim jest spożywana.... :loveu: i że dana z miłością....:loveu:

No i Aga nas przebiła! Wygrałaś Aga, przyznaję i biję się w piersi, nie miałam racji, bo ... 'Agowa' jest the best!!!!!!!!!:p

Posted

Gosiapk napisał(a):
No i Aga nas przebiła! Wygrałaś Aga, przyznaję i biję się w piersi, nie miałam racji, bo ... 'Agowa' jest the best!!!!!!!!!:p

ale nazwa firmy mnie powaliła...

Posted

No cóż Aga Mazury....będziesz ewenementem na skale światową-wegetarianka producentką kiełbasy...Ale czego się nie robi dla Kamysia...
A Kamyś wie czego chce...On chodzi na spacer z p.prezes..i już!!! i jak widac dopiął swego...