Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']jestem też za

grosz do grosza i będzie kokosza czy jakoś tak się to mówi :diabloti::eviltong:
No proszę jakie to się zna powiedzenia ludowe ;) :p

Posted

Kamyczek dzisiaj na spacerek wyszedł z sisia) a wrócił ze mną ;)....

Jak to się stało...?;)

a no tak, że ja musiałam pójśc z Ryśkiem (szalonym Ryśkiem, który jest "cięzkim" psem spacerowym i praktycznie nikt z nim nie chce wychodzić)....

ale w naszym miejscu "postoju"... Kamyś jak mnie zobaczył to już nie dał żyć siśce ;)...i chcia nie chciał musieliśmy się zamienić...i tym sposobem...sisia przeszła przyśpieszony kurs spacerowania z Rysiuniem...

a ja wycałowałam się z moim Skarbem...(o kiełbasie to nawet już nie wspominam)...

Posted

I niech mi ktoś spróbuje powiedzieć,że Kamyś nie jest asertywny...ma charakter, wie,czego chce...Nawet Panią Prezes AFN przekonał,że musi się z NIM przespacerować...Jak widać nie było wyjścia...Pani Prezes ugięła sie pod naporem kamysiowych argumentów...

Posted

Ciotka ...ja bardzo chętnie spaceruję z Kamysiem....przeciez to mój Skarbek...i nie musi mnie przekonywać....do tego...bo to MIŁOŚĆ PRAWDZIWA...i pewnie dlatego się ugięłam ;)....KOCHAM GO STRASZNIE...mimo, że to łobuziak jest straszny....i całuje bardzo mocno...podszczypując przy tym.....;)

Posted

neverend napisał(a):
To chyba sisia:)

Zresztą Kamyk lubi wszystkich obściskiwać...ale najbardziej, to wiemy kogo...:eviltong:

Wiemy wiemy, znamy tez miłość Agi do Kamysia... Ale Kanzaj juz na to nie pójdzie :eviltong: :lol: