justynavege Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Aga albo mi :evil_lol: wtedy do listy uciechowiakow do wziecia dolacze kamyka i Lonli Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Gosiapk napisał(a):Może AFN na Agi dom? :eviltong: Nie ma chętnych? Nieładnie :mad: Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 justynavege napisał(a):zaozymy skarpetę dla Agi ;) TAK!!! :multi::diabloti: :eviltong: Quote
Matusz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 jestem też za grosz do grosza i będzie kokosza czy jakoś tak się to mówi :diabloti::eviltong: Quote
Gosiapk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='matusz5']jestem też za grosz do grosza i będzie kokosza czy jakoś tak się to mówi :diabloti::eviltong: No proszę jakie to się zna powiedzenia ludowe ;) :p Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Gosiapk']Matusz jedziesz jutro do schronu? tak, jadę ;) Quote
Aga_Mazury Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Kamyczek dzisiaj na spacerek wyszedł z sisia) a wrócił ze mną ;).... Jak to się stało...?;) a no tak, że ja musiałam pójśc z Ryśkiem (szalonym Ryśkiem, który jest "cięzkim" psem spacerowym i praktycznie nikt z nim nie chce wychodzić).... ale w naszym miejscu "postoju"... Kamyś jak mnie zobaczył to już nie dał żyć siśce ;)...i chcia nie chciał musieliśmy się zamienić...i tym sposobem...sisia przeszła przyśpieszony kurs spacerowania z Rysiuniem... a ja wycałowałam się z moim Skarbem...(o kiełbasie to nawet już nie wspominam)... Quote
Evelin Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 I niech mi ktoś spróbuje powiedzieć,że Kamyś nie jest asertywny...ma charakter, wie,czego chce...Nawet Panią Prezes AFN przekonał,że musi się z NIM przespacerować...Jak widać nie było wyjścia...Pani Prezes ugięła sie pod naporem kamysiowych argumentów... Quote
Aga_Mazury Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Ciotka ...ja bardzo chętnie spaceruję z Kamysiem....przeciez to mój Skarbek...i nie musi mnie przekonywać....do tego...bo to MIŁOŚĆ PRAWDZIWA...i pewnie dlatego się ugięłam ;)....KOCHAM GO STRASZNIE...mimo, że to łobuziak jest straszny....i całuje bardzo mocno...podszczypując przy tym.....;) Quote
justynavege Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 haha Kamyś potrafi być przekonywujący :loveu: Quote
neverend Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 To chyba sisia:) Zresztą Kamyk lubi wszystkich obściskiwać...ale najbardziej, to wiemy kogo...:eviltong: Quote
Gosiapk Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 neverend napisał(a):To chyba sisia:) Zresztą Kamyk lubi wszystkich obściskiwać...ale najbardziej, to wiemy kogo...:eviltong: Wiemy wiemy, znamy tez miłość Agi do Kamysia... Ale Kanzaj juz na to nie pójdzie :eviltong: :lol: Quote
neverend Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 hehe... to miłość z wzajemnością...:eviltong: Quote
Kanzaj Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gosiapk napisał(a):Wiemy wiemy, znamy tez miłość Agi do Kamysia... Ale Kanzaj juz na to nie pójdzie :eviltong: :lol: No!!!:mad: Quote
Gosiapk Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Kanzaj napisał(a):No!!!:mad: :crazyeye: Oops... Kanzaj to przeczytała :eviltong: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zbierzmy na dog dla Agi, to Kamyś będzie przy niej ;) Quote
Recommended Posts