Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ale Pani Prezes się szeroko uśmiecha ;) Tylko coś niebieska sie zrobiła na twarzy lekko, czyżby z zimna? :cool3:

Pewnie to taki trik reklamujący kiełbasę:diabloti:

Posted

Kamyczek na spacer wyszedł z sisią ....ale niestety...albo stety...asertywniak chciał do Agi i koniec ;)...

wycałowaliśmy się (oj on to całuje dość brutalnie aż mi czasami zęby dzwonią ;))...naprzytulaliśmy...ocierał się z każdej strony o mnie jak siedzieliśmy na trawce...wchodził na kolana, tulił się i nie mogłam odejść na krok bo wpadał w histerię

Posted

Mało brakuje aby mu oczki z orbit wyskoczyły z tej miłości do p.prezes....
Przytulanki przytulankami a kiełbach dla namolnego i niezwykle asertywnego Kamola była?

Posted

[quote name='Evelin']Mało brakuje aby mu oczki z orbit wyskoczyły z tej miłości do p.prezes....
Przytulanki przytulankami a kiełbach dla namolnego i niezwykle asertywnego Kamola była?

BYYYŁAA :diabloti::p

Posted

Gosiapk napisał(a):
Kanzajowe i Siostrowe i Mamciowe czasami :)

Te babciowe kolanka to raczej zajęte ;)

a i chyba wnusia Kropa nie jest naukochańszą wnusią....czego zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć :niewiem:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Te babciowe kolanka to raczej zajęte ;)

a i chyba wnusia Kropa nie jest naukochańszą wnusią....czego zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć :niewiem:

Bo te babcie to czasem trudno zrozumieć...;)