Gosiapk Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ale Pani Prezes się szeroko uśmiecha ;) Tylko coś niebieska sie zrobiła na twarzy lekko, czyżby z zimna? :cool3: Quote
Kanzaj Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Gosiapk napisał(a):Ale Pani Prezes się szeroko uśmiecha ;) Tylko coś niebieska sie zrobiła na twarzy lekko, czyżby z zimna? :cool3: Pewnie to taki trik reklamujący kiełbasę:diabloti: Quote
neverend Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kanzaj napisał(a):Pewnie to taki trik reklamujący kiełbasę:diabloti: tak...to nowy rodzaj reklamy... Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale spryciara z tej Agi, kto by przypuszczał, że taka 'marketingowa' z niej dziewczyna ;) Quote
Evelin Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kamol wieczorny spacerek Ci się należy...Może to dziś ktos Cie wypatrzy??? Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kamyś, już jutro spacerek i kiełbasa Agowa:diabloti::p Quote
Aga_Mazury Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Kamyczek na spacer wyszedł z sisią ....ale niestety...albo stety...asertywniak chciał do Agi i koniec ;)... wycałowaliśmy się (oj on to całuje dość brutalnie aż mi czasami zęby dzwonią ;))...naprzytulaliśmy...ocierał się z każdej strony o mnie jak siedzieliśmy na trawce...wchodził na kolana, tulił się i nie mogłam odejść na krok bo wpadał w histerię Quote
Matusz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kamyś na wczorajszym spacerku w objęciach pani Prezes Quote
Evelin Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mało brakuje aby mu oczki z orbit wyskoczyły z tej miłości do p.prezes.... Przytulanki przytulankami a kiełbach dla namolnego i niezwykle asertywnego Kamola była? Quote
Matusz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Evelin']Mało brakuje aby mu oczki z orbit wyskoczyły z tej miłości do p.prezes.... Przytulanki przytulankami a kiełbach dla namolnego i niezwykle asertywnego Kamola była? BYYYŁAA :diabloti::p Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agowa była! Wygląda na to, że Kamyś zajął miejsce Kropencji na kolankach Agi :) Quote
Kanzaj Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gosiapk napisał(a):Agowa była! Wygląda na to, że Kamyś zajął miejsce Kropencji na kolankach Agi :) No bo Kropencja ma teraz Kanzajowe kolanka!:diabloti: Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Kanzaj napisał(a):No bo Kropencja ma teraz Kanzajowe kolanka!:diabloti: Kanzajowe i Siostrowe i Mamciowe czasami :) Quote
Aga_Mazury Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Gosiapk napisał(a):Kanzajowe i Siostrowe i Mamciowe czasami :) Te babciowe kolanka to raczej zajęte ;) a i chyba wnusia Kropa nie jest naukochańszą wnusią....czego zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć :niewiem: Quote
Kanzaj Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Te babciowe kolanka to raczej zajęte ;) a i chyba wnusia Kropa nie jest naukochańszą wnusią....czego zupełnie nie jestem w stanie zrozumieć :niewiem: Bo te babcie to czasem trudno zrozumieć...;) Quote
Gosiapk Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja tez nierozumiem, przecież Kropcia z Becikiem są najcudowniejsze, a... i Grekuś też i jeszcze Czotek, no i Maxio i cala reszta :cool3: Quote
Evelin Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kamyk pokaż się....jaki elegancki z białym krawatem... Quote
Recommended Posts