Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk ja już dawno miałabym psa (i to dwa przynajmniej)..ale ..no właśnie na razie nie ma takiej mozliwości..Pracuję w szpitalu mam dyżury i najzwyczajniej w świecie nie ma mnie w domu..Ze świniami jakoś sobie radzę...
Może kiedyś coś się zmieni...nie będe musiała dyzurować..
Mam nadzieję,że Kamyś nie będzie długo czekał..
Kurcze muszę się dowiedzieć jak się robi aukcje na allegro...
A na razie ordynarnie podbiję Kamyczka..

Posted

Evelin napisał(a):
Gosiapk ja już dawno miałabym psa (i to dwa przynajmniej)..ale ..no właśnie na razie nie ma takiej mozliwości..Pracuję w szpitalu mam dyżury i najzwyczajniej w świecie nie ma mnie w domu..Ze świniami jakoś sobie radzę...
Może kiedyś coś się zmieni...nie będe musiała dyzurować..
Mam nadzieję,że Kamyś nie będzie długo czekał..
Kurcze muszę się dowiedzieć jak się robi aukcje na allegro...
A na razie ordynarnie podbiję Kamyczka..

Evelin! Oj bardzo Cię przepraszam, ja na prawdę nie pisałam tego posta z myślą o Tobie. To był taki ogólny post ze słowem "Ty" z myślą o wszystkich nowych wizytujących ten wątek. Przepraszam jeśli przeze mnie poczułaś się nieprzyjemnie, ja na prawdę nie miałam Ciebie osobiście na myśli. Wiem jak bardzo pomagasz psom i świnkom i doprawdy nie przyszło mi do głowy wciskać Kamysia Tobie, bo wtedy nie byłoby miejsca na świnki. Przepraszam jeszcze raz.

Posted

Gosiapk się nie wygłupiaj i nie przepraszaj,bo naprawdę nie masz za co...Pisałysmy na tym watku razem,więc pomyślałam,że to do mnie i tyle... więc odpowiedziałam, pomarzyłam sobie o psie....
Naprawdę nie wiem co Ci przyszło do głowy zeby przepraszać..jakbym nie chciała to po prostu nie odpisywałabym.
Pies ze swinkami pomieściłby się bez problemu,ale widzisz jak to jest..Jak nie urok to przemarsz wojska...:)
a przy okazji Kamyczek pokazał się na górze...

Posted

Nikt nawet nie pyta ...jak dzisiaj spacerk :obrazic:

Kamysiowi wykupiłam ogłoszenie na aaaby takie wypasione:evil_lol: a co stac go na to :cool1: spróbujemy z tej strony...

jak się ukaże (musi dotrzec przelew do AGORY) podam linka...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Nikt nawet nie pyta ...jak dzisiaj spacerk :obrazic:

Kamysiowi wykupiłam ogłoszenie na aaaby takie wypasione:evil_lol: a co stac go na to :cool1: spróbujemy z tej strony...

jak się ukaże (musi dotrzec przelew do AGORY) podam linka...

Poczytamy!

Posted

lidka_park napisał(a):
rozumiem, że kiełbasa Agowa :evil_lol:

Tak na prawdę to ona jest agowa, czyli kiełbaska przyniesiona przez Prezes Agę :) Kamyś chętnie ją jada, szczególnie z ręki Agi, która jest jego mamusią