Gosiapk Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kamyś chętnie by się zagnieździł w Twoim ciepłym domu Quote
Evelin Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Gosiapk ja już dawno miałabym psa (i to dwa przynajmniej)..ale ..no właśnie na razie nie ma takiej mozliwości..Pracuję w szpitalu mam dyżury i najzwyczajniej w świecie nie ma mnie w domu..Ze świniami jakoś sobie radzę... Może kiedyś coś się zmieni...nie będe musiała dyzurować.. Mam nadzieję,że Kamyś nie będzie długo czekał.. Kurcze muszę się dowiedzieć jak się robi aukcje na allegro... A na razie ordynarnie podbiję Kamyczka.. Quote
Gosiapk Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Evelin napisał(a):Gosiapk ja już dawno miałabym psa (i to dwa przynajmniej)..ale ..no właśnie na razie nie ma takiej mozliwości..Pracuję w szpitalu mam dyżury i najzwyczajniej w świecie nie ma mnie w domu..Ze świniami jakoś sobie radzę... Może kiedyś coś się zmieni...nie będe musiała dyzurować.. Mam nadzieję,że Kamyś nie będzie długo czekał.. Kurcze muszę się dowiedzieć jak się robi aukcje na allegro... A na razie ordynarnie podbiję Kamyczka.. Evelin! Oj bardzo Cię przepraszam, ja na prawdę nie pisałam tego posta z myślą o Tobie. To był taki ogólny post ze słowem "Ty" z myślą o wszystkich nowych wizytujących ten wątek. Przepraszam jeśli przeze mnie poczułaś się nieprzyjemnie, ja na prawdę nie miałam Ciebie osobiście na myśli. Wiem jak bardzo pomagasz psom i świnkom i doprawdy nie przyszło mi do głowy wciskać Kamysia Tobie, bo wtedy nie byłoby miejsca na świnki. Przepraszam jeszcze raz. Quote
Evelin Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Gosiapk się nie wygłupiaj i nie przepraszaj,bo naprawdę nie masz za co...Pisałysmy na tym watku razem,więc pomyślałam,że to do mnie i tyle... więc odpowiedziałam, pomarzyłam sobie o psie.... Naprawdę nie wiem co Ci przyszło do głowy zeby przepraszać..jakbym nie chciała to po prostu nie odpisywałabym. Pies ze swinkami pomieściłby się bez problemu,ale widzisz jak to jest..Jak nie urok to przemarsz wojska...:) a przy okazji Kamyczek pokazał się na górze... Quote
cytrynka10 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 jutro Kamyczku sobota a co za tym idzie spacerek i kiełbaska oczywiscie z pania prezes Quote
Aga_Mazury Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 halooooooooo co w ogóle znaczy "wciskać Kamysia"?:mad: o Kamysia to trzeba się bić.....mało tego przekonać mnie ;) że się jest najlepszym domem z najlepszą kiełbasą:evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Nikt nawet nie pyta ...jak dzisiaj spacerk :obrazic: Kamysiowi wykupiłam ogłoszenie na aaaby takie wypasione:evil_lol: a co stac go na to :cool1: spróbujemy z tej strony... jak się ukaże (musi dotrzec przelew do AGORY) podam linka... Quote
Kanzaj Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Nikt nawet nie pyta ...jak dzisiaj spacerk :obrazic: Kamysiowi wykupiłam ogłoszenie na aaaby takie wypasione:evil_lol: a co stac go na to :cool1: spróbujemy z tej strony... jak się ukaże (musi dotrzec przelew do AGORY) podam linka... Poczytamy! Quote
Evelin Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To ja zapytam... jak dzisiaj spacerek? :) Tak bardzo chciałabym,żeby udało się Kamykowi dom znaleźć... Quote
cytrynka10 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Spacerek jak zwykle z ciocia Aga i jak zawsze z torba kiełbasy Quote
neverend Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 cytrynka10 napisał(a):Spacerek jak zwykle z ciocia Aga i jak zawsze z torba kiełbasy czyt. zjedzona:) Quote
Aga_Mazury Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kamyczku ..Skarbie mój całuśny.... pokaż się wszystkim...jaki przystojny z Ciebi gościu Quote
Gosiapk Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Baaardzo przystojny a jakie serce pełne miłości ma. Quote
Evelin Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Inteligentny,asertywny i uparty Kamyś....domku szuka...A jeszcze i piękny jest... Quote
Aga_Mazury Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Prosze się zgłaszać...i zapisywać w kolejce jako domek dla Kamysia... nie ma co się obawiać....przepis na rosołek podam dla Kamysia...:evil_lol: z kiłbachą tez damy radę.... Quote
Gosiapk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Już dla samego przepisu na rosołek cioci Agi warto zaadoptować Kamysia :) Quote
Gosiapk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kamyś i przepis na Agowy rosołek czekają na chętnego Quote
lidka_park Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Matusz napisał(a):był spacer i była Agowa rozumiem, że kiełbasa Agowa :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 lidka_park napisał(a):rozumiem, że kiełbasa Agowa :evil_lol: Tak na prawdę to ona jest agowa, czyli kiełbaska przyniesiona przez Prezes Agę :) Kamyś chętnie ją jada, szczególnie z ręki Agi, która jest jego mamusią Quote
Recommended Posts