Kluska4 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nareszcie Chmurka się doczekała :multi: :multi: :multi: :multi: Dziewczyny :Rose: Quote
_bubu_ Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 relacja z podróży : jadę do domku ! i dzielne orzeszki też ze mną jadą ;) zmęczone orzeszki.. już dojeżdżamy ! Mam swój ogródek ! I swoją Pańcię ! :loveu: i kolegę za płotem ;) Quote
Hund Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 dlaczego nikt tu nie zagląda?? ... co?? Nikt się nie cieszy ze szczęscia Chmureczki ?? Quote
rotek_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no ba......ja sie ciesze... ...ale jeszcze chce mi sie spac:evil_lol: więc entuzjazm dopiero za kilka godzin mi przyjdzie:lol: Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 po prostu cud się wydarzył :placz: tyle wycierpiała , niech żyje 100 lat teraz w szczesciu i radości :cool3: Quote
Kluska4 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Widać na zdjęciach jaka uśmiechnięta :loveu: A co to za tajemnicze orzeszki? :razz: Quote
Hund Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Orzeszki to moje suczki Sari i Maszka :) towarzyszą nam w każdej podróży ;) A określenie Orzeszek wymyśliła bubu ponieważ Maszka przypomina jej wiewórę z EPOKI LODOWCOWEJ , która ugania się za orzeszkiem :) Sari pochodzi ze schroniska w Żywcu chyba poznała Chmurkę ponieważ bardzo dziwnie się zachowywała w stosunku do niej. Chmureczko bądź szczęśliwa. Oby schronisko kojarzyło ci się tylko ze wspomnieniem tak jak Sari. Quote
aganiechaa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cała trójka cudna. Super, że Wam się udało jesteście WIELKIE!!! Quote
_bubu_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mam wieści z nowego domku :) Chmureczka jest grzeczna i dobrze się dogaduje z Murzynkiem. Nie wchodzą sobie w droge i nie zaczepiają nawzajem. Myślę że mają podobne charaktery :) Chmureczka ma słaby apetyt ale myślę że to może być spowodowane zmianą otoczenia. W końcu 4 lata siedziała w schroniskowym kojcu.. Może za pare dni apetyt sie poprawi. Quote
rotek_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 oooo to na samym poczatku chmurka zgubo pare ładnych kalorii Quote
Jola_K Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 foto-relacja fajna, pozdrawiam orzeszki ;) kiedy mozna zmienic tytul watku by go przeniesc do :"szczesliwych adopcji"? uwieeeeelbiaaaam ten moment! :) :) :) Chmurko - wszystkiego dobrego, nie zapomne Cie nigdy :( przy okazji pozdrawiam nowy domek Chmurki Quote
_bubu_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mam kolejne wieści z domu Chmureczki : Chciałam poinformować, że Chmurka już zaczyna normalnie jeść. Cale dnie spędza ze mną i dzieckiem albo na ogrodze albo na spacerach. Bardzo polubiła moje dziecko, cały czas by ją tylko całowała a mnie nie odstempuje na krok. Decyzja o jej adopcji była bardzo dobrą decyzją. Jest u mnie pare dni a nie oddała bym jej za żadne skarby. Tej suni nie da się nie kochać i nie rozumiem czemu nikt wcześniej jej nie chciał. Jolu - myślę że można zmienić tytuł wątku na szczęśliwy :multi: :loveu: Quote
Hund Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Tak się cieszę że Chmurka jest szczęśliwa i pani również !! W tej rodznie zawsze było miejsce na psie nieszczęście :) Chmurko ciesz się życiem !! Quote
Agnieszka Co. Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Trochę było czekania, trochę niepewności, ale nigdy nie warto tracić nadziei. Ogromnie się cieszę!!!:multi: Quote
zuziaM Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Jak sie ciesze ! ! !:multi: :multi: :multi: Chmurcia, staruszko sliczna badz szczesliwa :loveu: ! Quote
Recommended Posts