_bubu_ Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 też jesteśmy zaskoczone bo Pani wcześniej informowała nas że kastracja zaplanowana jest dopiero na piątek. Quote
Agnieszka Co. Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oby wszystko się poukładało i Chmurka mogła mieć wreszcie swój własny domek i domowników Quote
_bubu_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 wyjazd Chmurki jest zaplanowany na niedzielę. Musimy uzbierać pieniążki na transport dlatego bardzo prosimy o wsparcie finansowe! Liczy sie kazda, najmniejsza nawet kwota. Quote
Jola_K Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chmurka minela mnie dzis w szalonym tancu... pewnie czuje juz domek tym swoim cudnym nochalem! Quote
Hund Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 To kiepsko :(:(:( czy ktoś może nam pomóc choć w niewielkim stopniu!! Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jola obiecała wystawić dzisiaj bazarek na transport chmurki. Dostałam pare rzeczy od Bożeny, mam nadzieje ze uzbiera sie pare groszy. Quote
Hund Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jola znawca bazarków nie zostawiła nas w potrzebie super!! Quote
_bubu_ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Chmurka jutro jest umówiona na szczepienie, przygotowania do wyjazdu w toku.. Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 niedziela już za dwa dni :) tyle że pani się znaowu nie oddzywa :( Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/subscription.php?do=viewsubscription&folderid=all BAZAREK NA BENZYNĘ DLA CHMURKI!! Quote
Jola_K Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 zaparaszam na aukcje, z ktorej dochod przeznaczony będzie na pokrycie kosztó transportu suni do Świdnicy, do nowego domku Fajne drobiazgi na prezent, lalki, obrazek, figurki KLIKNIJ zapraszam, z gory ślicznie dziękujemy :) Quote
Jola_K Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 o kurcze, za dlugo pisalam ten post (tak jak sie robi kilka rzeczy rownoczesnie....) i widze ze powyzej Hund juz podalas link obie piszemy o tej samej aukcji ;) Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jola dzięki za zrobienie bazarku :) wkleiłam link dla zainteresowanych ;) może ktoś zalicytuje ?? Zapraszamy!! Quote
_bubu_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Chmurka została dziś zaszczepiona i zaczipowana. Jest gotowa do drogi. Niestety do Pani znowu nie możemy sie dodzwonić i nie mamy potwierdzenia czy w niedzielę ją zastaniemy :( Quote
Hund Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Proszę odebrać telefon!! Proszę !! CHMURKO co teraz?? Quote
_bubu_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 trudno, jedziemy bez telefonu. zrobimy Pani niespodzianke :p Quote
Hund Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 mam nadzieję że będzie w domu bo to długa droga, dużo kilometrów i jechanie w ciemno jest ryzykowne. Ale to jedyna szansa, wyjścia nie mamy. Quote
_bubu_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dostałam wiadomość od Pani, będzie czekać na Chmurkę :multi: Quote
rotek_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no a kto odwozi chmurke???? wy dziewczyny:crazyeye: ??!! podajcie nr konta przelse wam troche kaski...niewiele...ale tak na poprawe losu chmurki Quote
_bubu_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Tak my :p jak zawsze . Razem z Hund zawiozłysmy dzis Chmureczke. dopiero teraz wróciłyśmy. Chmurka ładnie przywitała sie ze swoją nową Panią i pieskiem Murzynkiem. Ma teraz swój ogródek i oczywiscie nareszcie swój długo wyczekiwany dom. Powodzenia Chmureczko! Myśle ze będzie tam szczęśliwa :loveu: Jutro wrzuce fotki. Pieniądze na paliwo w całości musiałysmy pożyczyc bo nie mialysmy ani grosza.. teraz zbieramy na spłate tego długu.. Quote
Recommended Posts