Hund Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Piękna towarzyszka mojego wczorajszego spacerku :) Quote
_bubu_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Zobaczymy jaki będzie efekt tej wizyty. Bardzo chciałabym aby się Chmureczce w końcu udało. Quote
_bubu_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Wysłałam do tej Pani nowe zdjęcia z niedzielnego spacerku :) Quote
rotek_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no dobra...przeczytałam caaaaaały wątek.....ufff....trochę tego było:evil_lol: ale mam jeszcze kilka pytań.... Chmurka na zdjęciach przypomina mi SAWĘ...ogromnego ONka.....ona była naprawdę wielka:lol: jednak ktoś(chyba JolaK) napisała że sunia nie jest taka wielka jak wyszło to na fotkach...to więc jakbyście miały sją porównać do jakiejś rasy to do jakiej(chodzi mi o wzrost) wyobrażam sobie jak Chmurka reagowała na koty...tak samo ja Sawa...miałam ją na tymczasie więc znam ten typ psiego zachowania...ale jak reaguje Churka na dzieci??? nie wiem więc wolę się upewnić... aha...hund..to chyba ty napisałeś ze Chmurka zaczepiła suczki na spacerze...atakowała czy to tak bardziej z chęcia poznania się....???? Quote
Hund Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ostatnio zrobiła się zadziorna :) i pokzywała ząbki , na pewno nie chciała się zaprzyjaźnić. Ale ogólnie to bardzo spokojny pies dla dzieci (ok 5-6 lat również) Na zdjęciach jej wielkość możesz porównać do mojego wzrostu (tam gdzie stoi koło mnie) ja mam 158 cm. Quote
_bubu_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Chmurka warczy czasem ostrzegawczo jak jakaś suka sie zbliża za bardzo do niej. Ale nie żeby sama ciągnęłą w jej strone. po prostu tak jakby mówiłą : daj mi spokój , idz sobie. A co do wielkości - to rzeczywiście tj mówiła Jola - Chmurka jest mniejsza niz sie wydaje na zdjeciach - jest troche mniejsza od typowego onka. poszukam jeszcze jakis zdjec z człowiekiem.. Ona ma po prostu dużo futra i nadwagi i przez to wydaje sie taka wielka ;) Quote
rotek_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Hund napisał(a):Za kolano :) oj tam taki drobiazg :evil_lol: Quote
rotek_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 co jeszcze poinnam wiedzieć o chmurce.....??? żebym później nie była zaskoczona ;) Quote
_bubu_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 grzbietem mniej wiecej do kolan z Ola - 158 Z Bożena - 169 Z Baisią - nie wiem ile ma wzrostu.. Hund podpowiedz.. Zdjęcie z Mackiem bez głowy bo nie pytałam czy mogę wklejać jego zdjęcia :p Quote
Hund Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Maciek ma 186 wzrostu , Basia chyba 170, ale nie wiem dokładnie :) Quote
_bubu_ Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 musisz koniecznie wiedziec ze uwielbia sie przymilać i rozdawac całuski :razz:. No i ze bedzie potrzebowala diety na nadwage. trzeba tez byc przygotowanym na ewentualne leczenie bo młoda juz nie jest. Jakiś strasznie długich spacerów tez nie potrzebuje bo ona raczej powolutku sobie spaceruje, troszke biega. Quote
Hund Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 taka dostojna psina która woli głaskanie od kilometrów :) Quote
rotek_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 nio i po wizycie...upał taki ze masakra.... ogolnie wg mnie wszystko ok.... bubu dostałś PM:cool3: powodzienia w czytaniu:evil_lol: i jednocześnie współczucia.... Quote
Recommended Posts