Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmaltretowały go psy, woda i bieganie po trawie :evil_lol:

Ptysiek też tylko chwilę odpoczywał bo jak zobaczył cztery cocker spaniele to musiał pobiec się przywitać :D W aucie spać nie chciał bo musiał wszystko widzieć. A w domu to był już tak zmęczony, że prawie spał jak jadł :D

Posted

Ale mam problemy... :evil_lol:

Mam 5 banerków i nie wiem, który najlepszy :evil_lol: Wszystkie mi się podobają ale nie da się wszystkich wstawić :D

1

2

[SIZE=3]3

4[SIZE=3]

5[SIZE=3]
[SIZE=3]

Posted

Łoo jakie super zdjęcia wodne :loveu:

i zazdroszczę, że Ptyś ,a tyle zwierzęcych kolegów :( G. na to charakterek nie pozwala :mad:

Ale ogon to on ma mega długi :D a mokry to wygląda jak szczurek :D

**
m,i 4 najbardziej się podoba :)

Posted

kalyna napisał(a):
Łoo jakie super zdjęcia wodne :loveu:

i zazdroszczę, że Ptyś ,a tyle zwierzęcych kolegów :( G. na to charakterek nie pozwala :mad:

Ale ogon to on ma mega długi :D a mokry to wygląda jak szczurek :D

Mega długi i mega szczurkowy :evil_lol:

Przyjedź do Nas z Ghandi to wybierzemy się na 3stawy razem, tam jest tyle psiaków, że Ghandi nie będzie wiedział za którym biegać ;)

Posted

ooo ile zdjęć, ile piechów, a ten Twój mały juz nie taki mały ;) :loveu:

nie wiem czy przeoczylam czy jak ale spytam: ma rodowód :oops:

omnomnom <3 a mi się podoba 1 i 3 banerek :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']ooo ile zdjęć, ile piechów, a ten Twój mały juz nie taki mały ;) :loveu:

nie wiem czy przeoczylam czy jak ale spytam: ma rodowód :oops:

omnomnom <3 a mi się podoba 1 i 3 banerek :D
Nie ma rodowodu :) Jego rodzice mają rodowody ale nie chciałabyś widzieć warunków w jakich urodził się Ptyś:/
Zostawili wszystkie 6 szczeniaków przy życiu, trzymali w kojcu na dworze i niezbyt pilnowali czy psiaki wszystkie jedzą tyle co powinny... Moim zdaniem chcieli szybko, tanio i łatwo zarobić. Ptyś ważył niecałe 3 kilo jak go zabierałam, był tak brudny i wycieńczony, że masakra. Zarobaczony i same kosteczki. Ledwo na początku chodził. :( On i jeszcze jedna sunia (ona wyglądała troszkę lepiej) leżeli w "budzie" zwinięci w kuleczkę i przytuleni. Te dwa psiaki były po prostu ledwo żywe... Gdybym wtedy miała więcej kasy zabrałabym i tamtą.. Żałuję, że nie wiedziałam gdzie się zgłosić bo pojechałabym po nią na drugi dzień. :(
Były 4 szczeniaki jak zabierałam Ptysia. Dwie suczki śliczne i zdrowe poszły do swoich domków zaraz na następny dzień, tamta mała znalazła domek po 2 dniach bo się dowiadywałam. Nie wiem co teraz z nią się dzieje ale mam nadzieję, że trafiła do ludzi, którzy o nią zadbają.
Ja Ptysia leczyłam ponad miesiąc.
Tak wyglądał w pierwszy dzień po przyjeździe do Nas: