Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dzien dobry :)

Musisz teraz częściej jeździć z Ptysiem nad to jeziorko ;) Niech korzysta z wody skoro jest pogoda, a jemu to sprawia samą przyjemność :)

https://lh4.googleusercontent.com/-1fEln2bVNyI/T-Y2gbs1wqI/AAAAAAAAA9U/-duKMoCV8Dw/s654/P6238594.JPG oddaj mi go :loveu::placz:
Jak patrzę na ten szczęśliwy pyszczek to aż żal, że tak daleko mam nad wodę i nie mam prawka ani Seba :( Muszę w końcu się zebrać i zrobić bo wstyd :oops:

Śmiać mi się chciało jak pierwszy raz wyszedł taki mokry. Chyba zrobił się cięższy jak futerko mu tak nasiąknęło i jak wybiegł to aż przykucnął :evil_lol:

Posted

Jak masz taki dobry kontakt z treserką Ptysia i ona tam jeździ, to zawsze możecie się razem wybrać ;) Choćby za zwrot kosztów paliwa, a zwierzaki mają tyle zabawy :)

Ptyś ma jeszcze puszek? z tego co widzę na zdjęciach ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak masz taki dobry kontakt z treserką Ptysia i ona tam jeździ, to zawsze możecie się razem wybrać ;) Choćby za zwrot kosztów paliwa, a zwierzaki mają tyle zabawy :)

Ptyś ma jeszcze puszek? z tego co widzę na zdjęciach ;)

No wczoraj to w sumie ja Ją wyciągnęłam nad wodę:) Zabrała ze sobą jeszcze jedną Kumpelę z psem. Jechaliśmy na dwa auta więc było miejsce :)

Ma jeszcze trochę puszku. Śmiesznie teraz wygląda bo np. na grzbiecie robi się mu już normalne futerko a po bokach ma puch :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Pamiętam jak Tora zmieniła puszek na sierść :) Stało się to w ciągu tygodnia. I nagle z puchatej kulki, zrobiła się szczurowata :D

Pamiętasz ile mniej więcej miała Torka jak zmieniało jej się futerko? :)

Szczurowata? Zobacz jaki ogon ma Ptyś jak jest mokry... Io ma grubszy :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakieś 5 miesięcy jeśli dobrze pamiętam ;)

Ale Io ma łysy ogonek :D

A to Ptyś ma jeszcze czas:) Nie pamiętałam jak było u Lunki a myślałam, że już powinien mieć normalne i coś nie tak.

Prawie łysy bo w sumie to ma takie sztywne włoski. :) Lubię się bawić jej ogonkiem tak pod prąd jak się głaszcze to fajnie kują :D

Posted

magdabroy napisał(a):
I fajnie szczurki/myszki zawijają ogonki na palcach :loveu: Czasem jak małpki, które chcą zawisnąć na ogonie :D

Dokładnie :D
Io czasami zawija ogonek mi na szyi jak siedzi na ramieniu. Fajnie smyra :loveu:

Posted

[quote name='dagaa111']https://lh5.googleusercontent.com/-luG3u6wr7Bk/T-Y2fMlb_OI/AAAAAAAAA9I/pMszosbONUk/s764/P6238592.JPG
a Ptyś się czai na piłkę :)
To była jedna piłeczka na wszystkie psy. Niestety zaginęła bezpowrotnie w trawie jak psiaki zaczęły z nią biegać :evil_lol: Muszę wysłać męża do Tesco bo drugą taką :D

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy się;-)

Świetny avatarek:loveu:
Hej ;)

Dziękuję :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
To była jedna piłeczka na wszystkie psy. Niestety zaginęła bezpowrotnie w trawie jak psiaki zaczęły z nią biegać :evil_lol: Muszę wysłać męża do Tesco bo drugą taką :D

To Tora by jej żadnemu psu nie oddała :evil_lol: A zgubioną piłeczkę, to zawsze zwęszy ;) Mam wrażenie, że ona tylko wtedy używa nosa :D

Posted

magdabroy napisał(a):
To Tora by jej żadnemu psu nie oddała :evil_lol: A zgubioną piłeczkę, to zawsze zwęszy ;) Mam wrażenie, że ona tylko wtedy używa nosa :D

Żałuję, że jej tam nie było. Raz, że piłka by się znalazła :evil_lol: a dwa pewnie świetnie by się bawiła z Ptyśkiem i cała resztą :)