Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Basenikowy Ptys :loveu:

:loveu:
Ciekawi mnie jak będzie pływał w jeziorze :)

magdabroy napisał(a):
Ja nie kraczę :shake: Ale jak nie potrafisz sama zdecydować, to my Ci tu chętnie pomożemy podjąć odpowiednią decyzję :evil_lol:

monika&karol napisał(a):
Będziemy wspierać i pomagać :eviltong:

No jakie... :evil_lol: Zamiast mi tu odradzać to One jeszcze pomoc oferują :mad:

phase napisał(a):
Ptysiek wymiata. :grins:

Dziś mi się nic nie chce więc wylałam mu wodę na taras i to samo robi. Jemu wszystko jedno czy basen czy kałuża byle woda była :D

unikatowydiament napisał(a):
o 04.15 było nawet dość chłodno,bo teraz jest duszno
niesamowity cukiereczek z Ptysia:smile:

W tej chwili u Nas nie ma słońca bo są chmury ale jest na termometrze 35 stopni i ledwo się listki na drzewie ruszają... Coś o 14 popadało - tzn. spadły trzy krople, zagrzmiało i przeszło bokiem.

dOgLoV napisał(a):
Ale swietnie bawi sie w tej wodzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu:

Milena9 napisał(a):
I jaki szczęśliwy:loveu:

Lubię kiedy jest szczęśliwy :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
:loveu:No jakie... :evil_lol: Zamiast mi tu odradzać to One jeszcze pomoc oferują :mad:

Dlaczego mamy Ci odradzać :evil_lol: Bo my uczynne jesteśmy, to oferujemy pomoc ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dlaczego mamy Ci odradzać :evil_lol: Bo my uczynne jesteśmy, to oferujemy pomoc ;)

No tak :evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
U nas oberwanie chmury bylo przed chwila... Monachium sparalizowane.... a ja wrocilam do domu mokra jak kura :placz:

Jak ja bym chciała wrócić mokra dzisiaj ze szkolenia... ;)

Posted

Deszcz to i mnie by sie marzyl.... ale tu padalo tak ze tunele pozalewalo w miescie, sa nieprzejezdne :diabloti:
A ja jak bieglam z przystanku do domu (ok 100m) to nic nie widzialam i darlam po najglebszych kaluzach. W chinkach :evil_lol: I prosto pod prysznic, oplukac sie z blota :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
A i tak się dziś obcięłam bo mi gorąco było :evil_lol: Seba jeszcze nie widział ale może nie zauważy :roll: :evil_lol:

ależ skąd , na pewno nie zauważy :evil_lol: zero różnicy , pewnie powie " Kochanie jakoś inaczej dzisiaj wyglądasz , masz nową bluzke ??" :roflt:

Ptysiak napisał(a):

Jak ja bym chciała wrócić mokra dzisiaj ze szkolenia... ;)

Przyjdz na godzine do mnie hale , gwarantuje Ci ze wyjdziesz mokra :evil_lol:

Posted

Dzień dobry:)
PADA DESZCZ !!! :multi::multi::multi:
Wczoraj wróciłam o 21-wszej ze szkolenia. Tyle co usiadłam by odpocząć i wejść na dogo :D Wrócił Seba i przyjechał Jego brat no i musiałam udawać, że nie mam ochoty posiedzieć przy laptopie :roll:
Zrobiło się fajnie i chłodniej, zaczęło błyskać i grzmieć więc poszłam na wieczorny spacer z Ptysiem. Jestem dumna z mojego psiaka bo szedł ładnie przy nodze i kiedy mijaliśmy za płotem psa od sąsiadów, który ciągle szczeka jak opętany... Ptysiek po raz pierwszy nawet nie zwrócił na niego uwagi :) Przeszedł ładnie koło płotu trzymając się mojej lewej strony na luźnej smyczy :multi:

[quote name='dOgLoV']ależ skąd , na pewno nie zauważy :evil_lol: zero różnicy , pewnie powie " Kochanie jakoś inaczej dzisiaj wyglądasz , masz nową bluzke ??" :roflt:

Przyjdz na godzine do mnie hale , gwarantuje Ci ze wyjdziesz mokra :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Jean']Ptysiulek w misce! Ale bombowy! Jaki dużyyy jest już!
Buziaki dla Słodkiego Ptysia :)
Buziaki przekazane :)

[quote name='biscuit']Ale sobie Ptysio basen znalazł :-D
Taki w sam raz by wymoczyć dupcie ;) Radzi sobie piesio z upałami jakoś :D

[quote name='phase']I co, zauważył?. :diabloti:
Zauważył :roll::evil_lol: