xyzxyz Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-4qG-WPfxAtQ/UX1FswkYZqI/AAAAAAAAIfY/DVHii16oA1g/w610-h473/IMG_0415.JPG[/url] Gdzie się podział ten szczeniaczek, którego nam przedstawiałaś :crazyeye: :loveu: Quote
stokrotka.af Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 witanko w ten drugi ulewny dzionek buuuuuuuuuuuuu Quote
betty_labrador Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ALe i tak jest pieknie-jak wszysto kwitnie, świeża trawka :loveu: ja dziś po deszczu wybrałam sie na godzinę do lasu i cudownie :loveu: mam kilka zdjęć z dziś nawet :D Quote
Besti Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Jakim deszczu?:crazyeye: U mnie słońce daje cały dzień Quote
Ptysiak Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='magdabroy']To super, że z Sebkiem lepiej :multi:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Jak dobrze ze z Sebkiem lepiej , przynajmniej razem spedzicie długi weekend :loveu:[/QUOTE] No już 3 dzień jest w domu :) Kursujemy po lekarzach bo Nasz Lekarz wszędzie Nas wysyła by nic nie przeoczyć. Już mam powili dość :roll: Fajny urlop... Ale zdrowie najważniejsze :) [quote name='Ty$ka']Hehe, gadane to Ptysiak ma super :lol: Z nim chyba nigdy się nie nudzisz ;P[/QUOTE] Nie nudzę masz rację :evil_lol: Ptyś znalazł sobie jakiś czas temu ciekawą zabawę... Nic w domu nie niszczy i nie wyciąga ale... Jak tylko Ola lub Bartek wyjdą ze swoich pokoi np. do kuchni czy wc. Idzie tam, szuka czegoś do zabrania. Zabiera i idzie do Nich pokazać, że ma a potem ucieka pod stół do kuchni i gania się z Nimi w koło :evil_lol: Jak go nie gonią to jest bardzo zawiedziony, zostawia zdobycz i idzie z fochem na przedpokój :evil_lol: [quote name='betty_labrador']Ale fajne nowe zdjątka :-D:-D [quote name='kalyna']Ptyś jest bardzo socjalny i jakoś on tego chyba zmieniać nie chce :evil_lol: Ptysiowi nie w głowie rządzenie :eviltong:[/QUOTE] Wybiłam mu chyba skutecznie rządzenie z główki :diabloti: [quote name='biscuit'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-4qG-WPfxAtQ/UX1FswkYZqI/AAAAAAAAIfY/DVHii16oA1g/w610-h473/IMG_0415.JPG[/URL] Gdzie się podział ten szczeniaczek, którego nam przedstawiałaś :crazyeye: :loveu:[/QUOTE] No to właśnie on :loveu: tylko troszeczkę większy :evil_lol: U nas też ciągle pada i pada i pada :shake: Bestyjki jedziemy do Was po słoneczko !!! ;) Dziś mija 5 lat od śmierci Lunki... [*] [img]https://lh4.googleusercontent.com/-YOSP9PIxHMk/UYT0FKHScHI/AAAAAAAAIiI/So2FEZRHrzw/w348-h388/225517_218040451672094_1708041236_n.jpg[/img] Pamiętam, kocham, tęsknie... Quote
Ty$ka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Haha, ale Ptyś jest cwany 8) A Lunka była taka dostojna... Quote
rashelek Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Super, że z Sebastianem już lepiej :loveu: Ptyś ma niezłą zabawę widzę :evil_lol: Luna była pięknym psem... Quote
phase Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Naprawdę piękna z niej sunia była, i jeszcze ten uśmiech! [*] Quote
Besti Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Równie uśmiechnięta jak Ptysio. Prawdziwych przyjaciół się nie zapomina... Quote
Recommended Posts