Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Ktoś tu obiecał powrót na dogo, ale jakoś tego nie widzę :mad:
Madziu obiecałam ale wychodzi mi wszystko inaczej niż myślałam :(
Teraz jeszcze doszły porządki na ogródku, wymyśliłam pozbycie się w kńcu tego złomowiska i doprowadzenie ogródka do jako takiego wyglądu. Właśnie usiadłam na momencik by odpocząć i wrzucić baaaardzo zaległe fotki...
Ręce mi odpadają i padam ze zmączenia. Ale muszę skończyć to co zaczęłam.
Teraz jeszcze dodatkowo staram się pomagać jak najwięcej rodzicom. Tata ma tętniaka (już w sumie od dawna) który jest już zbyt duży... Nie może nic dźwigać itd... Podobno to bardzo niebezpieczne. Ma mieć operację w maju, strasznie się nią denerwuje, zresztą ja też :/

Ale żyjemy i wrócimy jak tylko uporam się ze wszystkimi problemami i robotą...
Ptyś nadal robi sobie diety sam więc przestałam się już tym przejmować. Jak jest głodny to je bez wybrzydzania. Chyba z tego co ostatnio z niego wyczesałam mogłabym zrobić z 3 długie i ciepłe futra :evil_lol:
Wstawiam masę zdjęć i lecę dalej się brudzić na ogródek puki jeszcze jasno :roll: Potem nocny spacer z psem i padnę na bank :evil_lol:

To jeszcze z ostatnich wiosennych opadów :D

cdn...

Posted

To tak żebyście o Nas nie Zapomnieli ;)

Dziękuję za odwiedziny i pamięć Kochani :loveu:
Pozdrawiamy cieplutko :)

WRÓCIMY!!! Jeszcze będziecie mieli nas dość :evil_lol:

Posted

Ale mnie tu dawno nie było :oops:

zdjęcia świetne :loveu:

goń tatę goń :mad: za każdym razem jak coś dzwignie to mu w łeb trzasnij może się ogarnie :diabloti:

Posted

Nie dziwię się że nerwy zżerają ale wspieraj rodziców. Trzymam kciuki aby poszło wszytko dobrze.Fotki w słońcu najpiękniejsze:) Miłej niedzieli