Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

:mdleje: jak ja nie cierpię niejadków :angryy:
na szczęście wsie 3 są u mnie bardzo żerne :)

I to dosmaczanie to największy grzech, bo skoro nie zje, to dostanie coś lepszego,to woli poczekać..

42 kg i 70cm :-o ale się chłopak wyrobił :lol:

Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']Dzięki ;)

gdybym miała pewnośc ze ta obroza ułatwi mi spacery z Neronem to też bym sobie ją sprawiła :lol:[/QUOTE]
Mi ułatwiła po 2 dniach :)
Ale jeśli byś miała w planach zakup to tu nie polecam za bardzo: [URL]http://allegro.pl/obroza-kolnierz-dlawik-zaklinacz-psow-hit-i3032845226.html[/URL]

[quote name='kalyna']:mdleje: jak ja nie cierpię niejadków :angryy:
na szczęście wsie 3 są u mnie bardzo żerne :smile:

I to dosmaczanie to największy grzech, bo skoro nie zje, to dostanie coś lepszego,to woli poczekać..

42 kg i 70cm :-o ale się chłopak wyrobił :lol:[/QUOTE]
Dlatego nie będę dosmaczała :)

No troszkę mi dziecko urosło :evil_lol::loveu:

Właśnie wróciłam ze spaceru. Wyszłam koło 21:30, nie zabrałam telefonu. W sumie nie było mnie niecałe 2 godziny. Spotkałam jakąś dziewczynę z pieskiem Brutusem podobnym do ON-ka. Słodki i kochany na maksa :loveu: Ptysiek z nim szalał, dawali sobie buziaki i chłopaki bardzo się chyba polubili :) Kasia (Pańcia Boryska) była pod wrażeniem bo podobno chłopak nie lubi piesków i bawi się fajnie tylko z suniami. A z Ptysiem to chyba była miłość od pierwszego spaceru :evil_lol:
No i tak się fajnie rozmawiało, patrzyło na szaleństwa futerek, bawiło z psiakami, że jakoś tak te moje "będę za 10-15 minut" zleciało chwilkę dłużej :evil_lol: Jak wchodziłam do domu to mój mąż i syn byli już ubrani. Syn miał lecieć w koło domków a mąż nie wiem gdzie... a;e mówi, że chciał wołać "Ptyś! Ptyś!" bo uznał, że nawet jakbym się nie odezwała to może pies usłyszy :evil_lol:
Ich miny jak mnie zobaczyli w domu z psem, zadowoloną i psa szczęśliwego a Oni się tak martwili... bezcenne :evil_lol:
No Kochani są... martwili się :loveu: Kocham Ich za to :loveu: ale mnie rozbawili i też ich za to love :evil_lol::loveu:

Edited by Ptysiak
Guest wolfheart
Posted

szczęściara z Ciebie Iza,troszczą się o Ciebie:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Iza :)

Znowu nas nie kochasz :([/QUOTE]

to będzie w*ierdol:diabloti::mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Cześć Iza :)

Znowu nas nie kochasz :([/QUOTE]
Kocham kocham :)
Tylko od wczoraj piekłam i gotowałam a potem byłam znowu na spacerku z Ptysiem i spotkaliśmy Pańcię i Boryska. Zmarzłam jak .... Wróciłam o 1-wszej i miałam jedynie ochotę na kąpiel i książkę.
A dziś od rana sprzątanie, dokańczanie wszystkiego a teraz mam jeszcze Gości bo ja nie obchodzę urodzin a dziś mam imieniny.

[quote name='aganela']A karma Fitmin?? Jest też tam taka, którą się zalewa i robi się taki sosik...:smile: albo Taste of The Wild, podobno psy ją lubią:smile:[/QUOTE]
Właśnie tego sosiku chyba Ptyś nie lubi. Suchą zje jako tako a z wodą to tylko powącha i "sama sobie to jedz"... :diabloti:
Nie dostaje ostatnio nic poza tym co w misce.
Dziś na śniadanie zjadł karmę bez dosmaczania, teraz też zjadł prawie wszystko. Więc chyba zaczynam wygrywać ;)