kalyna Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 :mdleje: jak ja nie cierpię niejadków :angryy: na szczęście wsie 3 są u mnie bardzo żerne :) I to dosmaczanie to największy grzech, bo skoro nie zje, to dostanie coś lepszego,to woli poczekać.. 42 kg i 70cm :-o ale się chłopak wyrobił :lol: Quote
Ptysiak Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']Dzięki ;) gdybym miała pewnośc ze ta obroza ułatwi mi spacery z Neronem to też bym sobie ją sprawiła :lol:[/QUOTE] Mi ułatwiła po 2 dniach :) Ale jeśli byś miała w planach zakup to tu nie polecam za bardzo: [URL]http://allegro.pl/obroza-kolnierz-dlawik-zaklinacz-psow-hit-i3032845226.html[/URL] [quote name='kalyna']:mdleje: jak ja nie cierpię niejadków :angryy: na szczęście wsie 3 są u mnie bardzo żerne :smile: I to dosmaczanie to największy grzech, bo skoro nie zje, to dostanie coś lepszego,to woli poczekać.. 42 kg i 70cm :-o ale się chłopak wyrobił :lol:[/QUOTE] Dlatego nie będę dosmaczała :) No troszkę mi dziecko urosło :evil_lol::loveu: Właśnie wróciłam ze spaceru. Wyszłam koło 21:30, nie zabrałam telefonu. W sumie nie było mnie niecałe 2 godziny. Spotkałam jakąś dziewczynę z pieskiem Brutusem podobnym do ON-ka. Słodki i kochany na maksa :loveu: Ptysiek z nim szalał, dawali sobie buziaki i chłopaki bardzo się chyba polubili :) Kasia (Pańcia Boryska) była pod wrażeniem bo podobno chłopak nie lubi piesków i bawi się fajnie tylko z suniami. A z Ptysiem to chyba była miłość od pierwszego spaceru :evil_lol: No i tak się fajnie rozmawiało, patrzyło na szaleństwa futerek, bawiło z psiakami, że jakoś tak te moje "będę za 10-15 minut" zleciało chwilkę dłużej :evil_lol: Jak wchodziłam do domu to mój mąż i syn byli już ubrani. Syn miał lecieć w koło domków a mąż nie wiem gdzie... a;e mówi, że chciał wołać "Ptyś! Ptyś!" bo uznał, że nawet jakbym się nie odezwała to może pies usłyszy :evil_lol: Ich miny jak mnie zobaczyli w domu z psem, zadowoloną i psa szczęśliwego a Oni się tak martwili... bezcenne :evil_lol: No Kochani są... martwili się :loveu: Kocham Ich za to :loveu: ale mnie rozbawili i też ich za to love :evil_lol::loveu: Edited March 15, 2013 by Ptysiak Quote
Jessica89 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 widzisz jak się o Was martwią. Ale to miłe!:loveu: Miłego dnia Quote
Oscar Patric Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 hej Izuś i Ptyś:) buziole ślemy dla mojego ulubieńca:loveu: miłego weekendu:) Quote
Sonka95 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 To widzisz jak się o Ciebie martwią :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 szczęściara z Ciebie Iza,troszczą się o Ciebie:p Quote
stokrotka.af Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 no jak to Ptyśki straciły orientację w terenie ;) Quote
Ty$ka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Bo Ty się szwendasz nie wiadomo gdzie :P to chcieli wyjśc po Ciebie :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='magdabroy']Cześć Iza :) Znowu nas nie kochasz :([/QUOTE] to będzie w*ierdol:diabloti::mad: Quote
aganela Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 A karma Fitmin?? Jest też tam taka, którą się zalewa i robi się taki sosik...:) albo Taste of The Wild, podobno psy ją lubią:) Quote
Ptysiak Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [quote name='magdabroy']Cześć Iza :) Znowu nas nie kochasz :([/QUOTE] Kocham kocham :) Tylko od wczoraj piekłam i gotowałam a potem byłam znowu na spacerku z Ptysiem i spotkaliśmy Pańcię i Boryska. Zmarzłam jak .... Wróciłam o 1-wszej i miałam jedynie ochotę na kąpiel i książkę. A dziś od rana sprzątanie, dokańczanie wszystkiego a teraz mam jeszcze Gości bo ja nie obchodzę urodzin a dziś mam imieniny. [quote name='aganela']A karma Fitmin?? Jest też tam taka, którą się zalewa i robi się taki sosik...:smile: albo Taste of The Wild, podobno psy ją lubią:smile:[/QUOTE] Właśnie tego sosiku chyba Ptyś nie lubi. Suchą zje jako tako a z wodą to tylko powącha i "sama sobie to jedz"... :diabloti: Nie dostaje ostatnio nic poza tym co w misce. Dziś na śniadanie zjadł karmę bez dosmaczania, teraz też zjadł prawie wszystko. Więc chyba zaczynam wygrywać ;) Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 A no to wszystkiego najlepszego :BIG::new-bday::BIG::new-bday: Quote
Jessica89 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Wszystkiego Najlepszego :BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Najlepsze życzenia [url=http://www.picturesanimations.com/flowers][img]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/3.gif[/img][/url] Quote
Recommended Posts