Emigrantka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Zajrzalam sobie a co.... myzianko dla Prysia.. ale slodziak :) Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='Emigrantka']Zajrzalam sobie a co.... myzianko dla Prysia.. ale slodziak :)[/QUOTE] Witamy :) Wymiziam jak tylko dotrę do domu ;) Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 dzieńdoberek popołudniowy:) tulaski Ptysiowi zasyłamy:) Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Czesc gaduly :multi: Nie bylo mnie zaledwie 4 dni :shake: Ale jak widze najwieksza gadula jest sam bohater galerii :evil_lol: Swietne te filmiki :cool3: Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowy:) tulaski Ptysiowi zasyłamy:)[/QUOTE] Hej :) Ptysio wytlony:) Wymiziany i wycałowany od Wszystkich no i 15 minut musiałam go smyrać po brzusiu jak wróciłam bo się stęsknił. Jakie to miłe kiedy ktoś sie tak bardzo cieszy z mojego powrotu:loveu: [quote name=':: FiGa ::']Czesc gaduly :multi: Nie bylo mnie zaledwie 4 dni :shake: Ale jak widze najwieksza gadula jest sam bohater galerii :evil_lol: Swietne te filmiki :cool3:[/QUOTE] Hejka ;) Oj racja, potrafi być strasznie rozgadany :evil_lol: Chyba kamerkę sobie kupię bo zaczyna mi się podobać rola kamerzysty :D [quote name='biscuit']mizianki dla gaduły :-D[/QUOTE] Mizianki przekazane :) Gaduła zadowolony :D Quote
xyzxyz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Ptysiak'] Mizianki przekazane :) Gaduła zadowolony :D[/QUOTE] I o czym dzisiaj z Tobą gadał? :D Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='biscuit']I o czym dzisiaj z Tobą gadał? :D[/QUOTE] Skarżył się że Bartek z Olą nie pozwolili mu gryźć mebli w kuchni a on bardzo chciał :(:D No i w sumie to nie wiem co jeszcze bo czasami go nie rozumiem :D W ogóle to muszę kiedyś nagrać jak woła mnie kiedy idę do góry a jemu nie pozwalam iść ze mną. Wczoraj tak fajnie to robił ale nie wiem jak go wtedy nagrać bo mnie przy tym nie ma. To takie dziwne dźwięki jakby wołał "mama" :evil_lol: Mąż z córką popłakali się ze śmiechu :D a on biedny płakał :( [quote name='ania90']witamy sie u Was[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Witamy :) Quote
xyzxyz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Haha, ale nie dziw się - może faktycznie przemówić ludzkim głosem i to niekoniecznie w Wigilię :D Ostatnio oglądałam w TV o takim kocie z Wielkiej Brytani, który podczas wizyty u weta mówił (autentycznie mówił, widziałam na tym nagraniu :)): "No way!" :D:D:D A ON-ki z reguły są wygadane. :P Mój z kolei jest mistrzem mruczenia :D Quote
vaness Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 to czemu pańcia zostawia biednego Ptysiaczka samego żeby płakał ? :mad::diabloti: Toffik mi ostatnio funduje pobudki o czwartej rano - drapie w drzwi żebym go do wyrka wpuściła :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='biscuit']Haha, ale nie dziw się - może faktycznie przemówić ludzkim głosem i to niekoniecznie w Wigilię :D Ostatnio oglądałam w TV o takim kocie z Wielkiej Brytani, który podczas wizyty u weta mówił (autentycznie mówił, widziałam na tym nagraniu :)): "No way!" :D:D:D A ON-ki z reguły są wygadane. :P Mój z kolei jest mistrzem mruczenia :D[/QUOTE] Chciałabym to zobaczyć jak ten kociak mówi :D Słodko musi wyglądać Atosik jak sobie mruczy :) [quote name='vaness']to czemu pańcia zostawia biednego Ptysiaczka samego żeby płakał ? :mad::diabloti: Toffik mi ostatnio funduje pobudki o czwartej rano - drapie w drzwi żebym go do wyrka wpuściła :evil_lol:[/QUOTE] Niestety Pańcia musi czasami pracować :( a do biura nie zawsze mogę Ptysia przemycić :D To Toffik i tak jest grzeczny skoro śpi do 4 sam:D Ptyś śpi w sypialni, inaczej bym nie pospała wcale :D Czasami włazi do łóżka się poprzytulać ale schodzi bo mu gorąco :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ptyś śpi w sypialni, inaczej bym nie pospała wcale :D Czasami włazi do łóżka się poprzytulać ale schodzi bo mu gorąco :evil_lol:[/QUOTE] no to niedługo sobie nie pośpicie w tym łóżku jak Ptyś urośnie :evil_lol::evil_lol: u mnie Ciap jest mały to sobie w wyrku może spać, bo mu udostępniłam całą połówkę :diabloti: Ale kiedyś po sterylce Sonii jak mieszkała w domu to rozłożyłam wielkie wyrko i w 3 spaliśmy :loveu: Quote
Emigrantka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='biscuit']Haha, ale nie dziw się - może faktycznie przemówić ludzkim głosem i to niekoniecznie w Wigilię :D Ostatnio oglądałam w TV o takim kocie z Wielkiej Brytani, który podczas wizyty u weta mówił (autentycznie mówił, widziałam na tym nagraniu :)): "No way!" :D:D:D [/QUOTE] [video=youtube;FUuMPo1ix9M]http://www.youtube.com/watch?v=FUuMPo1ix9M[/video] Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='kalyna']no to niedługo sobie nie pośpicie w tym łóżku jak Ptyś urośnie :evil_lol::evil_lol: u mnie Ciap jest mały to sobie w wyrku może spać, bo mu udostępniłam całą połówkę :diabloti: Ale kiedyś po sterylce Sonii jak mieszkała w domu to rozłożyłam wielkie wyrko i w 3 spaliśmy :loveu:[/QUOTE] Luna spała często w nogach :loveu: nigdy mi nie przeszkadzała :) Łóżko mamy spore i tak śpimy prawie na jednej stronie więc pół jest wolne, zmieścimy się :D Teraz jak mąż pojechał w góry i nie było go przez noc to Ptyś spał o dziwo całą noc ze mną i nie zszedł, coś mu chyba nie pasowało. Tak się fajnie przytulał do mnie :loveu: [quote name='Emigrantka'][video=youtube;FUuMPo1ix9M]http://www.youtube.com/watch?v=FUuMPo1ix9M[/video][/QUOTE] No mówi ten kot :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Co do piszczących zabawek, nie wiem jak Wy ale ja je uwielbiam :evil_lol: [video=youtube;o-2Bh1lI2jM]http://www.youtube.com/watch?v=o-2Bh1lI2jM&feature=youtu.be[/video] [COLOR=#0000ff][FONT=arial][SIZE=3][B]Dobranoc :)[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Ptysiak Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 (edited) Dzień dobry Wszystkim :) My już po spacerku, właśnie piję kawę a Ptyś czeka na śniadanko :D Pogoda do bani czyli jak zwykle pada i zimno... Właśnie rozwaliłam z Ptysiem maskotkę i muszę mu ją zszyć :evil_lol: ps. pobawiłam się parę dni na kompie w "grafika" :D Wyszło takie coś :evil_lol: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-alNXEIKvzKY/T82e6HkEVAI/AAAAAAAAAL8/xLhzRKjdytk/s664/P5307315.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-KYvXGfg3NuM/T82gDDxFNmI/AAAAAAAAAMM/GCLv5Ulr88Y/s655/P5307315.JPG[/IMG] [B]ps. Dwie wersje bo mi się coś pomieszało :D[/B] Edited June 5, 2012 by Ptysiak Quote
łamAga Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Witamy ;) ogladalam Ptysia z piszczaca kaczuszka ( w słuchawkach na uszach ) a Neron patrzyl na mnie i przekrzywiał łebek bo sie zastanawiam co mi tam na uszach tak piszczy :evil_lol: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-KYvXGfg3NuM/T82gDDxFNmI/AAAAAAAAAME/xoWy5DNmi4o/s655/P5307315.JPG[/url] slicznie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dzień dobry ;) A u mnie po 2 dniach ulewnego deszczu, dziś wyszło słoneczko :) Quote
Kaaasia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Jak ja uwielbiam piszczące zabaweczki :diabloti: Quote
kalyna Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Kaaasia']Jak ja uwielbiam piszczące zabaweczki :diabloti:[/QUOTE] ja też :D ale bardziej ode mnie to kochają tylko moi sąsiedzi :lol: Quote
Ptysiak Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='dOgLoV']Witamy ;) ogladalam Ptysia z piszczaca kaczuszka ( w słuchawkach na uszach ) a Neron patrzyl na mnie i przekrzywiał łebek bo sie zastanawiam co mi tam na uszach tak piszczy :evil_lol: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-KYvXGfg3NuM/T82gDDxFNmI/AAAAAAAAAME/xoWy5DNmi4o/s655/P5307315.JPG[/URL] slicznie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ciekawe co sobie myślał :D Pańcia ma piszczałki w uszach :crazyeye::evil_lol: Cos mi sie pomieszało z ta grafiką i wstawiłam nie to co trzeba ale teraz są dwie:D [quote name='magdabroy']Dzień dobry ;-) A u mnie po 2 dniach ulewnego deszczu, dziś wyszło słoneczko :smile:[/QUOTE] Może to słoneczko w końcu i tu dotrze bo już mam dość, nawet na spacerek nie ma jak wyjść :( [quote name='Błyskotka']Fajnie wyszło :smile:[/QUOTE] :) To dziwne żółte to skutki brzydkiej pogody :D [quote name='Kaaasia']Jak ja uwielbiam piszczące zabaweczki :diabloti:[/QUOTE] Jak chcę wkurzyć męża to specjalnie zawsze nadepnę na kaczkę i zachęcam Ptysia do zabawy :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']extra fotka,też taką chcę:placz:[/QUOTE] Pobawię się w chwili wolnego i może wyjdzie mi coś podobnego do Oscarka :D [quote name='kalyna']ja też :-D ale bardziej ode mnie to kochają tylko moi sąsiedzi :lol:[/QUOTE] Przypuszczam, że sąsiedzi są baaaardzo zadowoleni :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 glowe bym sobie dal urwac ze tu posta od Mini widzialam a teraz nie widze..... dla mnie za szybki ten watek, nie nadazam za wami.. le bede sobie wpadac na ptysia popatrzec :) Quote
Recommended Posts