xyzxyz Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ptysiak napisał(a):Nowa rasa :D Racja :) Po prostu trochę przerobiona na podhalański nastrój :D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='biscuit']Po prostu trochę przerobiona na podhalański nastrój :D :evil_lol: W sumie to on trawę lubi więc pasie się jak owca :D Tylko górski klimat dodać i wszystko gra :D Quote
Ada_Mirra Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Hej hej :) jaki słodziak i te uszka sterczące hihi :loveu: to to co kocham u ONków :D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Hej hej :) jaki słodziak i te uszka sterczące hihi :loveu: to to co kocham u ONków :D Hejka :) Też kocham te uchole u ONków zwłaszcza jak są szczeniakami i maja takie za duże :D:loveu: Quote
Karro Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Rośnie w oczach :loveu: A strony u Was w galerii lecą w strasznym tempie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Ada_Mirra napisał(a):tak zwane nietopery :loveu: Dokładnie ;):loveu: understandme napisał(a):Rośnie w oczach :loveu: A strony u Was w galerii lecą w strasznym tempie :evil_lol: Ja nadal myślę, że jest malutki jak był tylko kręgosłup mówi co innego :D No coś tak mało postów się mieści na jednej stronie :evil_lol: Nemooo napisał(a):Nie ma to jak grill z psami :eviltong: Ooooo Nemooo żyje :multi::D Fajnie się grilluje z psami zwłaszcza jak są takie głupio nauczone jak suczka mojej siory, który w chwili nieuwagi zjadł nam kiedyś większą część sarniny :evil_lol: ale była w porządku bo Luna siedziała obok i biedna wiedziała, że nie wolno z grilla zjadać:( a tamta zwinęła i się podzieliła :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Witanko:) Jak nikt Oscarka nie pilnuje,to ten grilla wywróci i ściągnie z niego co się nad,a potem pod huśtawką ogrodową konsumuje:evil_lol: więc teraz jest Synek pilnowany jak jakiś celebryta:lol: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 unikatowydiament napisał(a):Witanko:) Jak nikt Oscarka nie pilnuje,to ten grilla wywróci i ściągnie z niego co się nad,a potem pod huśtawką ogrodową konsumuje:evil_lol: więc teraz jest Synek pilnowany jak jakiś celebryta:lol: No to łobuziak mały :D U Nas by nie wywrócił, mamy kominek z grillem więc chyba nie podszedłby nawet bo gorąco a przewrócić się tego nie da :) Quote
Nemooo Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ptysiak napisał(a): Ooooo Nemooo żyje :multi::D o tam, oj tam ;) Quote
Klaudia&Aza Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Chociaż i tak od dwóch dni praktycznie wcale go nie noszę bo coś z kręgosłupem mi się pokićkało i boli jak... :/:D Za często go podnosiłaś i coś ci strzyknęło:evil_lol: A filmik świetny, uśmiałam się:-D https://lh4.googleusercontent.com/-NlHokqaZAQc/T9G2TuYq_JI/AAAAAAAAANg/bZuISj6Ud3Q/s655/10.jpg ajajaj:loveu: Quote
Milena9 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Za często go podnosiłaś i coś ci strzyknęło:evil_lol: A filmik świetny, uśmiałam się https://lh4.googleusercontent.com/-NlHokqaZAQc/T9G2TuYq_JI/AAAAAAAAANg/bZuISj6Ud3Q/s655/10.jpg ajajaj:loveu: Ja też :-D Quote
Asiaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Cudne to mycie tarasu:) i musze się zgodzi, że Ptys to chyba tak naprawde nie jest normalny, hahaha... Pzdr. Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='Nemooo']o tam, oj tam ;) No oj tam oj tam... szkoda tylko, że fotek nie zrobił :eviltong: [quote name='Klaudia&Aza']Za często go podnosiłaś i coś ci strzyknęło:evil_lol: A filmik świetny, uśmiałam się:-D https://lh4.googleusercontent.com/-NlHokqaZAQc/T9G2TuYq_JI/AAAAAAAAANg/bZuISj6Ud3Q/s655/10.jpg ajajaj:loveu: Ty się śmiej a ja ledwo się ruszam:(:evil_lol: I tak dalej go noszę po schodach w domu bo za strome i boi się zejść :D [quote name='Milena9']Ja też :-D Ja też :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Cudne to mycie tarasu:smile: i musze się zgodzi, że Ptys to chyba tak naprawde nie jest normalny, hahaha... Pzdr. :D:D:D Dobrze, że nie tylko ja tak sądzę :evil_lol: Czy tylko ja nie oglądam meczu? :D U mnie Wszyscy w telewizor patrzą :/... Dobrze, że Ptysiek podziela moje zdanie i wolał iść na spacer :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ptysiak napisał(a)::evil_lol: W sumie to on trawę lubi więc pasie się jak owca :D Tylko górski klimat dodać i wszystko gra :D No to musisz pomyśleć o wakacjach w Zakopanem :D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 biscuit napisał(a):No to musisz pomyśleć o wakacjach w Zakopanem :D No chyba tak :D:D:D Blisko mam w sumie a byłam tam kilka razy na parę godzin jedynie :roll: Ostatnio jak pojechaliśmy w zimę to zmarzłam tak, że.... ale za to mam skarpety z wełny na pamiątkę :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Ty się śmiej a ja ledwo się ruszam:(:evil_lol: I tak dalej go noszę po schodach w domu bo za strome i boi się zejść :D Żartuję oczywiście:eviltong: gorzej jak już będzie duży i też będzie się bał schodzić po schodach wtedy to dopiero będą cię plecy bolały:evil_lol: [QUOTE=]Czy tylko ja nie oglądam meczu? :D U mnie Wszyscy w telewizor patrzą :/... Dobrze, że Ptysiek podziela moje zdanie i wolał iść na spacer :evil_lol: A ja wyjątkowo oglądałam, pomimo tego że rzadko oglądam jakiekolwiek mecze. Wszyscy oglądali to nie chciałam się wyróżniać:-D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Żartuję oczywiście:eviltong: gorzej jak już będzie duży i też będzie się bał schodzić po schodach wtedy to dopiero będą cię plecy bolały:evil_lol: A ja wyjątkowo oglądałam, pomimo tego że rzadko oglądam jakiekolwiek mecze. Wszyscy oglądali to nie chciałam się wyróżniać:-D Wtedy zamontuję windę :evil_lol: I tak Paździochy zremisowały :D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Już obiecuję, że mniej tego będę wstawiała :D Ale to tak z nudów porobiłam dziś sesje moim futrzakom :evil_lol: Io :loveu: CDN. Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Lou :loveu: Młody się wszędzie wchrzaniał :D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 I ze spacerku ;) Spotkanie z jakimiś psiurkami :) Quote
Recommended Posts