Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='biscuit']Po prostu trochę przerobiona na podhalański nastrój :D
:evil_lol:
W sumie to on trawę lubi więc pasie się jak owca :D Tylko górski klimat dodać i wszystko gra :D

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Hej hej :) jaki słodziak i te uszka sterczące hihi :loveu: to to co kocham u ONków :D

Hejka :)
Też kocham te uchole u ONków zwłaszcza jak są szczeniakami i maja takie za duże :D:loveu:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
tak zwane nietopery :loveu:

Dokładnie ;):loveu:

understandme napisał(a):
Rośnie w oczach :loveu: A strony u Was w galerii lecą w strasznym tempie :evil_lol:

Ja nadal myślę, że jest malutki jak był tylko kręgosłup mówi co innego :D
No coś tak mało postów się mieści na jednej stronie :evil_lol:

Nemooo napisał(a):
Nie ma to jak grill z psami :eviltong:

Ooooo Nemooo żyje :multi::D
Fajnie się grilluje z psami zwłaszcza jak są takie głupio nauczone jak suczka mojej siory, który w chwili nieuwagi zjadł nam kiedyś większą część sarniny :evil_lol: ale była w porządku bo Luna siedziała obok i biedna wiedziała, że nie wolno z grilla zjadać:( a tamta zwinęła i się podzieliła :diabloti:

Posted

Witanko:)

Jak nikt Oscarka nie pilnuje,to ten grilla wywróci i ściągnie z niego co się nad,a potem pod huśtawką ogrodową konsumuje:evil_lol:
więc teraz jest Synek pilnowany jak jakiś celebryta:lol:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Witanko:)

Jak nikt Oscarka nie pilnuje,to ten grilla wywróci i ściągnie z niego co się nad,a potem pod huśtawką ogrodową konsumuje:evil_lol:
więc teraz jest Synek pilnowany jak jakiś celebryta:lol:

No to łobuziak mały :D
U Nas by nie wywrócił, mamy kominek z grillem więc chyba nie podszedłby nawet bo gorąco a przewrócić się tego nie da :)

Posted

[quote name='Nemooo']o tam, oj tam ;)
No oj tam oj tam... szkoda tylko, że fotek nie zrobił :eviltong:

[quote name='Klaudia&Aza']Za często go podnosiłaś i coś ci strzyknęło:evil_lol:

A filmik świetny, uśmiałam się:-D

https://lh4.googleusercontent.com/-NlHokqaZAQc/T9G2TuYq_JI/AAAAAAAAANg/bZuISj6Ud3Q/s655/10.jpg ajajaj:loveu:
Ty się śmiej a ja ledwo się ruszam:(:evil_lol: I tak dalej go noszę po schodach w domu bo za strome i boi się zejść :D

[quote name='Milena9']Ja też :-D
Ja też :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Cudne to mycie tarasu:smile: i musze się zgodzi, że Ptys to chyba tak naprawde nie jest normalny, hahaha...

Pzdr.
:D:D:D
Dobrze, że nie tylko ja tak sądzę :evil_lol:

Czy tylko ja nie oglądam meczu? :D U mnie Wszyscy w telewizor patrzą :/... Dobrze, że Ptysiek podziela moje zdanie i wolał iść na spacer :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:
W sumie to on trawę lubi więc pasie się jak owca :D Tylko górski klimat dodać i wszystko gra :D

No to musisz pomyśleć o wakacjach w Zakopanem :D

Posted

biscuit napisał(a):
No to musisz pomyśleć o wakacjach w Zakopanem :D

No chyba tak :D:D:D
Blisko mam w sumie a byłam tam kilka razy na parę godzin jedynie :roll: Ostatnio jak pojechaliśmy w zimę to zmarzłam tak, że.... ale za to mam skarpety z wełny na pamiątkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ty się śmiej a ja ledwo się ruszam:(:evil_lol: I tak dalej go noszę po schodach w domu bo za strome i boi się zejść :D
Żartuję oczywiście:eviltong: gorzej jak już będzie duży i też będzie się bał schodzić po schodach wtedy to dopiero będą cię plecy bolały:evil_lol:
[QUOTE=]Czy tylko ja nie oglądam meczu? :D U mnie Wszyscy w telewizor patrzą :/... Dobrze, że Ptysiek podziela moje zdanie i wolał iść na spacer :evil_lol:
A ja wyjątkowo oglądałam, pomimo tego że rzadko oglądam jakiekolwiek mecze. Wszyscy oglądali to nie chciałam się wyróżniać:-D

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Żartuję oczywiście:eviltong: gorzej jak już będzie duży i też będzie się bał schodzić po schodach wtedy to dopiero będą cię plecy bolały:evil_lol:

A ja wyjątkowo oglądałam, pomimo tego że rzadko oglądam jakiekolwiek mecze. Wszyscy oglądali to nie chciałam się wyróżniać:-D

Wtedy zamontuję windę :evil_lol:

I tak Paździochy zremisowały :D