Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']:)

Nie ukrywam, że się obawiam bo mokro ale trzymajcie kciuki żebym wróciła sucha i pies też !!! :evil_lol:[/QUOTE]
w cuda wierzysz :evil_lol:

dobranoc :loveu:

Posted

Miałam dziś tego samego pecha, że jak wyszłam z Atosicą, to zaczęło lać i przemokliśmy do suchej nitki, a zaraz gdy weszłam do domu, przestało. O ironio :roll:
Mizianki dla Ptyśka :loveu:

Posted

Wszyscy już na scenie tylko Ptysie spią snem zimowym już i się nie pojawiają.
Usłużnie donoszę że centrum zimne jak diabli i zachmurzone, jeszcze nie pada, Wy to na tym południu to macie fajnie - przynajmniej dziś.

Posted

Dzień dobry w słoneczny ale zimny wtorek :)

Od wczoraj nie mogę sie wylogować na dogo bo ciągle robią coś z netem i nie mogą skończyć :/
Siedzę w pracy i właśnie mam chwilkę wolnego więc zerkam :)

Wczoraj byłam u veta z Kolka i Ptysiem.
Ptyś przebadany i jest okej. Ma nietolerancje pokarmową stad jego częste problemy żołądkowe. Ma zakaz dosmaczania pasztecikami itd... Będziemy testowali Hills'a i/d bo dostałam próbkę i bardzo chętnie to jadł. RC zjada ale jak dodam coś bo sam mu nie smakuje, kupiłam puszki rc gastro i dodaję troszkę do suchego, wcina aż miło. Ale wolałabym by jadł suchy bez dosmaczania w ogóle.
Z Kolka jest źle. Ledwo chodzi, utyka, ciężko się jej podnieść i siadać. Dostała leki przeciwzapalne bo z tego co ją badali najprawdopodobniej ma chory kręgosłup. Za tydzień kontrola i zobaczymy co dalej.

Jedyne co mnie vet pocieszył to, że Ptyś nie ma problemów z dysplazja. Mimo to prześwietlenie i tak zrobię dla 100% pewności ale to jak będzie miał z rok. Bo tak jak stwierdził vet teraz jest to bezsensowne tym bardziej, że pies nie ma żadnych objawów by było potrzebne a najlepiej robić prześwietlenie po ukończeniu 9 miesięcy.

Aga i Madzia co do Yorka to Sebkowi się chyba rasy pomieszały :evil_lol: Jak mi pokazał potem psa i powiedział, że właśnie takiego chce okazało się, że to West Highland White Terrier. Wcale nie duża różnica :evil_lol:
A podoba mu się bo Obeliks takiego ma :evil_lol:[h=1][/h]

Posted

[SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Wszystkie rady, jakakolwiek pomoc bardzo potrzebna [/B][/COLOR][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232846-10mie%C5%9B-suka-strachulec-szukam-dla-niej-domu[/url]

Posted

Hej Iza :)

[quote name='Ptysiak']Aga i Madzia co do Yorka to Sebkowi się chyba rasy pomieszały :evil_lol: Jak mi pokazał potem psa i powiedział, że właśnie takiego chce okazało się, że to West Highland White Terrier. Wcale nie duża różnica :evil_lol:
A podoba mu się bo Obeliks takiego ma :evil_lol:[/QUOTE]

No to naprawdę nie wielka różnica ;) Jakby się uprzeć, to też może mu różowe kokardki wiązać :evil_lol: