angineuuka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Ptysiak']:) Nie ukrywam, że się obawiam bo mokro ale trzymajcie kciuki żebym wróciła sucha i pies też !!! :evil_lol:[/QUOTE] w cuda wierzysz :evil_lol: dobranoc :loveu: Quote
xyzxyz Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Miałam dziś tego samego pecha, że jak wyszłam z Atosicą, to zaczęło lać i przemokliśmy do suchej nitki, a zaraz gdy weszłam do domu, przestało. O ironio :roll: Mizianki dla Ptyśka :loveu: Quote
łamAga Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dzień dobry koszatniczkowa terrorystko :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Cześć poniedziałkowo :smile: Człowiek robi sobie dwu dniową przerwę od dogo i potem musi pięć stron nadrabiać :oops: Quote
*Magda* Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Byłam na Twojej stronce z rysunkami :) Ale piękne komentarze są pod portretem Tory :loveu: Quote
Besti Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Witam i pytam jak wieczorek Wam mija?;) Zazdroszczę kominka:loveu: Quote
angineuuka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ja oczywiście nie wiem o co chodzi ale z chęcią kupiłabym taki rysuneczek moich szczurów :D Quote
Asiaczek Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Po krótkiej przerwie, witamy się i my:) pzdr. Quote
stokrotka.af Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 doberek u nas słonko wyszło tylko wieje pieruńsko :( Quote
justysiek Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 cześć Iza:) u mnie też zimno:( a tu na spacer trzeba iść, chyba zamarznę:shake: Quote
Shilomaniak Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Wszyscy już na scenie tylko Ptysie spią snem zimowym już i się nie pojawiają. Usłużnie donoszę że centrum zimne jak diabli i zachmurzone, jeszcze nie pada, Wy to na tym południu to macie fajnie - przynajmniej dziś. Quote
bira Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Witam slonecznie :-) U nas slonce, ale chlodno... Quote
Ptysiak Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Dzień dobry w słoneczny ale zimny wtorek :) Od wczoraj nie mogę sie wylogować na dogo bo ciągle robią coś z netem i nie mogą skończyć :/ Siedzę w pracy i właśnie mam chwilkę wolnego więc zerkam :) Wczoraj byłam u veta z Kolka i Ptysiem. Ptyś przebadany i jest okej. Ma nietolerancje pokarmową stad jego częste problemy żołądkowe. Ma zakaz dosmaczania pasztecikami itd... Będziemy testowali Hills'a i/d bo dostałam próbkę i bardzo chętnie to jadł. RC zjada ale jak dodam coś bo sam mu nie smakuje, kupiłam puszki rc gastro i dodaję troszkę do suchego, wcina aż miło. Ale wolałabym by jadł suchy bez dosmaczania w ogóle. Z Kolka jest źle. Ledwo chodzi, utyka, ciężko się jej podnieść i siadać. Dostała leki przeciwzapalne bo z tego co ją badali najprawdopodobniej ma chory kręgosłup. Za tydzień kontrola i zobaczymy co dalej. Jedyne co mnie vet pocieszył to, że Ptyś nie ma problemów z dysplazja. Mimo to prześwietlenie i tak zrobię dla 100% pewności ale to jak będzie miał z rok. Bo tak jak stwierdził vet teraz jest to bezsensowne tym bardziej, że pies nie ma żadnych objawów by było potrzebne a najlepiej robić prześwietlenie po ukończeniu 9 miesięcy. Aga i Madzia co do Yorka to Sebkowi się chyba rasy pomieszały :evil_lol: Jak mi pokazał potem psa i powiedział, że właśnie takiego chce okazało się, że to West Highland White Terrier. Wcale nie duża różnica :evil_lol: A podoba mu się bo Obeliks takiego ma :evil_lol:[h=1][/h] Quote
Ptysiak Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Wszystkie rady, jakakolwiek pomoc bardzo potrzebna [/B][/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232846-10mie%C5%9B-suka-strachulec-szukam-dla-niej-domu[/url] Quote
*Magda* Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Hej Iza :) [quote name='Ptysiak']Aga i Madzia co do Yorka to Sebkowi się chyba rasy pomieszały :evil_lol: Jak mi pokazał potem psa i powiedział, że właśnie takiego chce okazało się, że to West Highland White Terrier. Wcale nie duża różnica :evil_lol: A podoba mu się bo Obeliks takiego ma :evil_lol:[/QUOTE] No to naprawdę nie wielka różnica ;) Jakby się uprzeć, to też może mu różowe kokardki wiązać :evil_lol: Quote
Recommended Posts