Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

spac to ja uwielbiam :evil_lol:

[url]https://lh6.googleusercontent.com/--PVnSmIFBys/UFmTRL9fSQI/AAAAAAAAEts/y7jn99s69bk/s490/xandor.bmp[/url] o ja pieldole :mdleje:mowe mi odebrało :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Aga ja też kocham spanie ale nie w nocy :diabloti:

Dziękuje Cioteczki Kochane za miłe słowa :oops::loveu:

Dziś mnie naszło i pobiłam swój rekord w rysunku :evil_lol:
3,5 godziny.... nie wiem czy się spodoba Justynce...

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-dD3ViRqbNe8/UFoLgpeC0QI/AAAAAAAAEt8/XRvqDJqE-ug/s471/Cezarro.JPG[/IMG]

Madzia teraz Torka aż się bój :evil_lol:

Kasia taki czy Olika ?? :roll::razz:

Idę w końcu z psem na spacer bo mnie tu zaraz zje...:diabloti:

Posted

Ciekawe za czym ja stałam, jak Pan Bóg rozdawał talenty :angryy:

łoo widzę, że kolejka już jest..

to i ja chcem :oops::oops:
[SIZE=1]ale z moimi to za dużo roboty, więc pewnie odpadnę [/SIZE]:evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']Ciekawe za czym ja stałam, jak Pan Bóg rozdawał talenty :angryy:
[SIZE=1] [/SIZE][/QUOTE]

Pewnie stałaś w kolejce po rozum tak jak ja ;) I dlatego jesteśmy takie mądre :evil_lol:

Posted

Jak można to Olusia pięknusia :oops:;)

[quote name='magdabroy']Pewnie stałaś w kolejce po rozum tak jak ja ;) I dlatego jesteśmy takie mądre :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszyskie stałyśmy po rozum tylko Iza się wyłamała :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--PVnSmIFBys/UFmTRL9fSQI/AAAAAAAAEts/y7jn99s69bk/s490/xandor.bmp[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-dD3ViRqbNe8/UFoLgpeC0QI/AAAAAAAAEt8/XRvqDJqE-ug/s471/Cezarro.JPG[/IMG]

[/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
piękne!!!!!!
ale ci zazdroszczę talentu! ponoć też miałam....ale go zmarnowałam....od lat nie trzymałam ołówka w dłoni, teraz nie potrafiłabym najprostszej rzeczy narysować.

Posted

[quote name='magdabroy']Już się nie mogę doczekać :multi:[/QUOTE]
Postaram się by choć troszkę była podobna :)

[quote name='Izabela124.']Przepięknie rysujesz, muszę kiedyś u Ciebie zamówić portret Kissa, bo Bobika mam :smile:[/QUOTE]
Oooo... pochwal się portrecikiem Bobika :)
Dziękuję :)

[quote name='kalyna']Ciekawe za czym ja stałam, jak Pan Bóg rozdawał talenty :angryy:

łoo widzę, że kolejka już jest..

to i ja chcem :oops::oops:
[SIZE=1]ale z moimi to za dużo roboty, więc pewnie odpadnę [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]
Ma krótkie włoski więc mniej pójdzie mi pasteli i węgla :evil_lol:

[quote name='aganela']Łoł Iza...jak żywe te psiaki.... jakie cudne..:loveu:[/QUOTE]
:loveu:

[quote name='Kaaasia']Jak można to Olusia pięknusia :oops:;-)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszyskie stałyśmy po rozum tylko Iza się wyłamała :evil_lol:[/QUOTE]
Oluś jest piękniś :razz:

A dzięki... mój minus... brak rozumu :evil_lol:

[quote name='agaga21']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
piękne!!!!!!
ale ci zazdroszczę talentu! ponoć też miałam....ale go zmarnowałam....od lat nie trzymałam ołówka w dłoni, teraz nie potrafiłabym najprostszej rzeczy narysować.[/QUOTE]
Błąd!!!!
Jak byłam mała uwielbiałam rysować, bawiłam się wszędzie... pod blokiem kredą, w domu nawet na ścianach. Do dziś pamiętam jak Dziadek z Babcią ( już Ich nie ma
[*] ) kupili mi pierwsze akwarele. To był najpiękniejszy prezent i do dziś go pamiętam :) Potem pastele, ołówki... Uwagi w dzienniczku, że zamiast słuchać rysuję :evil_lol: Chciałam iść do plastyka, głupia posłuchałam rodziców... nie poszłam. Z czasem przestałam rysować. Miałam długą przerwę.
Kiedyś z nudów wzięłam ołówek i kartkę. Uwierz, że strasznie było :roll:
Powoli z uporem trenowałam, trenuję nadal i nadal się uczę. Bawię się tym, to mi sprawia frajdę, relaksuje.
Tak jak po stracie Lunki nie chciałam psa a teraz widzę jak bardzo brakowało mi tego kochanego futerka:loveu: Tak samo widzę jak bardzo zmarnowałam te wszystkie lata bez mojego hobby :)
Jakbyś miała kiedyś ochotę : [url]http://luna1.digart.pl/digarty/[/url]
Zobacz pierwsze rysunki, płaczę teraz ze śmiechu jak bardzo nie umiałam... :evil_lol: a myślałam wtedy, że to mój szczyt tego co potrafię :)

Posted

[quote name='Ptysiak']

Jakbyś miała kiedyś ochotę : [URL]http://luna1.digart.pl/digarty/[/URL]
Zobacz pierwsze rysunki, płaczę teraz ze śmiechu jak bardzo nie umiałam... :evil_lol: a myślałam wtedy, że to mój szczyt tego co potrafię :)[/QUOTE]łał!!! ptysiowat, zrobiłaś kolosalne postępy przez te 2 lata! bardzo podobają mi się szczególnie te mroczne obrazki z kobietami, świetne są! powiedz rysujesz głównie z wyobraźni?
przyznaję, że jestem pod wrażeniem i trochę cię nienawidzę:diabloti:(żartuję oczywiście)
świetnie pokazujesz światło. chciałam pokazać które mi się podobają ale jest ich trochę a wszystkich jeszcze nie obejrzałam bo sporo masz tego! a w ogóle niektóre rysunki są mega realistyczne i to też bardzo mi się podoba, jak zdjęcia albo przeróbki zdjęć w programie graficznym. suuuper!

Posted

[quote name='M&S']Piękne portrety:):)

pozdrawiamy cieplutko.[/QUOTE]
Buziaki :)

[quote name='agaga21']łał!!! ptysiowat, zrobiłaś kolosalne postępy przez te 2 lata! bardzo podobają mi się szczególnie te mroczne obrazki z kobietami, świetne są! powiedz rysujesz głównie z wyobraźni?
przyznaję, że jestem pod wrażeniem i trochę cię nienawidzę:diabloti:(żartuję oczywiście)
świetnie pokazujesz światło. chciałam pokazać które mi się podobają ale jest ich trochę a wszystkich jeszcze nie obejrzałam bo sporo masz tego! a w ogóle niektóre rysunki są mega realistyczne i to też bardzo mi się podoba, jak zdjęcia albo przeróbki zdjęć w programie graficznym. suuuper![/QUOTE]
Dziękuję :)
Wybacz, że w tej chwili nie jestem w stanie Ci odpisać z sensem :)

Cioteczki Kochane jeśli nie byłoby Nas tu jakiś czas to z góry uprzedzam... Żyjemy i wrócimy...
Po prostu to co myślałam, że szybko dam radę i będzie dobrze... nie poszło jak trzeba.

Buziaki, pozdrawiamy :)

Posted

Na pierwszy rzut oka myślałam że to są zdjęcia:lol: idealne odwzorowanie- gratuluję.
Również Buziaki dla Ciebie i Ptyśka:loveu: Czekamy na wielki powrót!

Posted

Izunia jestem pod mega wrażeniem i bardzo dziękuję!!!! przepięknie Ci wyszło.:loveu:
a co do problemów, napisz mi eska o co chodzi, może będę mogła pomóc,
całuję i trzymajcie się!