łamAga Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 spac to ja uwielbiam :evil_lol: [url]https://lh6.googleusercontent.com/--PVnSmIFBys/UFmTRL9fSQI/AAAAAAAAEts/y7jn99s69bk/s490/xandor.bmp[/url] o ja pieldole :mdleje:mowe mi odebrało :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaaasia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Dobrze że się odezwałaś bi już myślałam że o nas zapomniałaś ;) Rysunek piękny :loveu::loveu::loveu: Ja też taki kcem :oops: Quote
stokrotka.af Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 doberek w ten paskudny dzionek ;( wymiziaj Ptyśka :) Quote
*Magda* Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [URL]https://lh6.googleusercontent.com/--PVnSmIFBys/UFmTRL9fSQI/AAAAAAAAEts/y7jn99s69bk/s490/xandor.bmp[/URL] jaki cudny :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Iza,ale Ty masz talent:loveu: całuski zasyłamy:) Quote
phase Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 B. ładny rysunek, brawo! :) Jeden z najładniejszych. ;) Quote
Leokadia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Czemu ja nie umiem nawet drzewka narysować, trochę to niesprawiedliwe, że inni takie dzieła tworzą;) Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/--PVnSmIFBys/UFmTRL9fSQI/AAAAAAAAEts/y7jn99s69bk/s490/xandor.bmp[/url] kolejne cudo :loveu: Quote
Ptysiak Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Aga ja też kocham spanie ale nie w nocy :diabloti: Dziękuje Cioteczki Kochane za miłe słowa :oops::loveu: Dziś mnie naszło i pobiłam swój rekord w rysunku :evil_lol: 3,5 godziny.... nie wiem czy się spodoba Justynce... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-dD3ViRqbNe8/UFoLgpeC0QI/AAAAAAAAEt8/XRvqDJqE-ug/s471/Cezarro.JPG[/IMG] Madzia teraz Torka aż się bój :evil_lol: Kasia taki czy Olika ?? :roll::razz: Idę w końcu z psem na spacer bo mnie tu zaraz zje...:diabloti: Quote
*Magda* Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Madzia teraz Torka aż się bój :evil_lol: [/QUOTE] Już się nie mogę doczekać :multi: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Przepięknie rysujesz, muszę kiedyś u Ciebie zamówić portret Kissa, bo Bobika mam :) Quote
kalyna Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ciekawe za czym ja stałam, jak Pan Bóg rozdawał talenty :angryy: łoo widzę, że kolejka już jest.. to i ja chcem :oops::oops: [SIZE=1]ale z moimi to za dużo roboty, więc pewnie odpadnę [/SIZE]:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='kalyna']Ciekawe za czym ja stałam, jak Pan Bóg rozdawał talenty :angryy: [SIZE=1] [/SIZE][/QUOTE] Pewnie stałaś w kolejce po rozum tak jak ja ;) I dlatego jesteśmy takie mądre :evil_lol: Quote
aganela Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Łoł Iza...jak żywe te psiaki.... jakie cudne..:loveu: Quote
Kaaasia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Jak można to Olusia pięknusia :oops:;) [quote name='magdabroy']Pewnie stałaś w kolejce po rozum tak jak ja ;) I dlatego jesteśmy takie mądre :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszyskie stałyśmy po rozum tylko Iza się wyłamała :evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--PVnSmIFBys/UFmTRL9fSQI/AAAAAAAAEts/y7jn99s69bk/s490/xandor.bmp[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-dD3ViRqbNe8/UFoLgpeC0QI/AAAAAAAAEt8/XRvqDJqE-ug/s471/Cezarro.JPG[/IMG] [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: piękne!!!!!! ale ci zazdroszczę talentu! ponoć też miałam....ale go zmarnowałam....od lat nie trzymałam ołówka w dłoni, teraz nie potrafiłabym najprostszej rzeczy narysować. Quote
Ptysiak Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='magdabroy']Już się nie mogę doczekać :multi:[/QUOTE] Postaram się by choć troszkę była podobna :) [quote name='Izabela124.']Przepięknie rysujesz, muszę kiedyś u Ciebie zamówić portret Kissa, bo Bobika mam :smile:[/QUOTE] Oooo... pochwal się portrecikiem Bobika :) Dziękuję :) [quote name='kalyna']Ciekawe za czym ja stałam, jak Pan Bóg rozdawał talenty :angryy: łoo widzę, że kolejka już jest.. to i ja chcem :oops::oops: [SIZE=1]ale z moimi to za dużo roboty, więc pewnie odpadnę [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE] Ma krótkie włoski więc mniej pójdzie mi pasteli i węgla :evil_lol: [quote name='aganela']Łoł Iza...jak żywe te psiaki.... jakie cudne..:loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Kaaasia']Jak można to Olusia pięknusia :oops:;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszyskie stałyśmy po rozum tylko Iza się wyłamała :evil_lol:[/QUOTE] Oluś jest piękniś :razz: A dzięki... mój minus... brak rozumu :evil_lol: [quote name='agaga21']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: piękne!!!!!! ale ci zazdroszczę talentu! ponoć też miałam....ale go zmarnowałam....od lat nie trzymałam ołówka w dłoni, teraz nie potrafiłabym najprostszej rzeczy narysować.[/QUOTE] Błąd!!!! Jak byłam mała uwielbiałam rysować, bawiłam się wszędzie... pod blokiem kredą, w domu nawet na ścianach. Do dziś pamiętam jak Dziadek z Babcią ( już Ich nie ma [*] ) kupili mi pierwsze akwarele. To był najpiękniejszy prezent i do dziś go pamiętam :) Potem pastele, ołówki... Uwagi w dzienniczku, że zamiast słuchać rysuję :evil_lol: Chciałam iść do plastyka, głupia posłuchałam rodziców... nie poszłam. Z czasem przestałam rysować. Miałam długą przerwę. Kiedyś z nudów wzięłam ołówek i kartkę. Uwierz, że strasznie było :roll: Powoli z uporem trenowałam, trenuję nadal i nadal się uczę. Bawię się tym, to mi sprawia frajdę, relaksuje. Tak jak po stracie Lunki nie chciałam psa a teraz widzę jak bardzo brakowało mi tego kochanego futerka:loveu: Tak samo widzę jak bardzo zmarnowałam te wszystkie lata bez mojego hobby :) Jakbyś miała kiedyś ochotę : [url]http://luna1.digart.pl/digarty/[/url] Zobacz pierwsze rysunki, płaczę teraz ze śmiechu jak bardzo nie umiałam... :evil_lol: a myślałam wtedy, że to mój szczyt tego co potrafię :) Quote
M&S Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Piękne portrety:):) pozdrawiamy cieplutko. Quote
agaga21 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Jakbyś miała kiedyś ochotę : [URL]http://luna1.digart.pl/digarty/[/URL] Zobacz pierwsze rysunki, płaczę teraz ze śmiechu jak bardzo nie umiałam... :evil_lol: a myślałam wtedy, że to mój szczyt tego co potrafię :)[/QUOTE]łał!!! ptysiowat, zrobiłaś kolosalne postępy przez te 2 lata! bardzo podobają mi się szczególnie te mroczne obrazki z kobietami, świetne są! powiedz rysujesz głównie z wyobraźni? przyznaję, że jestem pod wrażeniem i trochę cię nienawidzę:diabloti:(żartuję oczywiście) świetnie pokazujesz światło. chciałam pokazać które mi się podobają ale jest ich trochę a wszystkich jeszcze nie obejrzałam bo sporo masz tego! a w ogóle niektóre rysunki są mega realistyczne i to też bardzo mi się podoba, jak zdjęcia albo przeróbki zdjęć w programie graficznym. suuuper! Quote
Ptysiak Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='M&S']Piękne portrety:):) pozdrawiamy cieplutko.[/QUOTE] Buziaki :) [quote name='agaga21']łał!!! ptysiowat, zrobiłaś kolosalne postępy przez te 2 lata! bardzo podobają mi się szczególnie te mroczne obrazki z kobietami, świetne są! powiedz rysujesz głównie z wyobraźni? przyznaję, że jestem pod wrażeniem i trochę cię nienawidzę:diabloti:(żartuję oczywiście) świetnie pokazujesz światło. chciałam pokazać które mi się podobają ale jest ich trochę a wszystkich jeszcze nie obejrzałam bo sporo masz tego! a w ogóle niektóre rysunki są mega realistyczne i to też bardzo mi się podoba, jak zdjęcia albo przeróbki zdjęć w programie graficznym. suuuper![/QUOTE] Dziękuję :) Wybacz, że w tej chwili nie jestem w stanie Ci odpisać z sensem :) Cioteczki Kochane jeśli nie byłoby Nas tu jakiś czas to z góry uprzedzam... Żyjemy i wrócimy... Po prostu to co myślałam, że szybko dam radę i będzie dobrze... nie poszło jak trzeba. Buziaki, pozdrawiamy :) Quote
Besti Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Na pierwszy rzut oka myślałam że to są zdjęcia:lol: idealne odwzorowanie- gratuluję. Również Buziaki dla Ciebie i Ptyśka:loveu: Czekamy na wielki powrót! Quote
justysiek Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Izunia jestem pod mega wrażeniem i bardzo dziękuję!!!! przepięknie Ci wyszło.:loveu: a co do problemów, napisz mi eska o co chodzi, może będę mogła pomóc, całuję i trzymajcie się! Quote
Izabela124. Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Trzymaj się! Później zrobię zdjęcie portretu i wstawię :) Quote
Recommended Posts