Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Jak się lansować lubi :eviltong: idziemy aportować drzewa! :D[/QUOTE] Dobrze, że mam tyle siły by drzewem rzucić... :evil_lol: [quote name='leónowa']Na twoim miejscu sama zostałabym drwalem, bardzo ciekawy zawód hehe[/QUOTE] A to jest niezła myśl :diabloti: Na pewno ciekawsze niż księgowość :evil_lol: [quote name='dOgLoV']oszalalas ?? :mad: ten rysunek juz sie wpisał w historię dogomani :eviltong: jak mogłaś :placz::eviltong:[/QUOTE] O kurde...:oops: Wyciągnę z kosza :diabloti: [quote name='Błyskotka']Gwiazdor normalnie rozwala :smile:[/QUOTE] :razz: Dziś labradorka jak zaczęła się z nim bawić to nie chciała w ogóle iść do domu... coś w sobie ma ten Ptysiek :evil_lol: [quote name='M&S']A co Ptysiek na drzewie zgubił....;-)[/QUOTE] Nie mam pojęcia, on nie jest całkiem normalny ;) Po Pańci to ma :evil_lol: Quote
M&S Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 No wiesz, pies upodabnia się do właścicela i odwrotnie:diabloti::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='M&S']No wiesz, pies upodabnia się do właścicela i odwrotnie:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] No to się chyba zgadza :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak'] O kurde...:oops: Wyciągnę z kosza :diabloti: [/QUOTE] koniecznie ! ciekawe co Sebastian powie jak zastanie Ci9e grzebiącą w śmietniku :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Cześć Ptysiu :loveu: Cześć umierająca Iza :loveu: Rysunek genialny :D Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']koniecznie ! ciekawe co Sebastian powie jak zastanie Ci9e grzebiącą w śmietniku :evil_lol:[/QUOTE] Wyciągnęłam, właśnie prostuję :diabloti: Nic nie powiedział... zapytał co robię i stwierdził: Aha... jak zawsze, nie wiem po co wyrzucasz... Czyli normalne już dla Niego :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Cześć Ptysiu :loveu: Cześć umierająca Iza :loveu: Rysunek genialny :D[/QUOTE] Ptysiu siedzi obok na narożniku i mówi "mmm" tzn chyba cześć :evil_lol: Cześć Tosiaczki :loveu: I tak nie umrę :evil_lol: Troszkę pogięty :D Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 I więcej, żadnego rysunku nie wyrzucaj :mad: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Wyciągnęłam, właśnie prostuję :diabloti: Nic nie powiedział... zapytał co robię i stwierdził: Aha... jak zawsze, nie wiem po co wyrzucasz... Czyli normalne już dla Niego :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zna Cie na wylot :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']I więcej, żadnego rysunku nie wyrzucaj :mad:[/QUOTE] Postaram się tylko nie bij :shake: Ja już tak masę lepszych od tego wywaliłam... [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zna Cie na wylot :evil_lol:[/QUOTE] Na to wygląda :evil_lol: [quote name='M&S']Uprasuj, to się odegnie:evil_lol:[/QUOTE] Wsadziłam między książki kucharskie (bo duże) może się wyprasuje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja już tak masę lepszych od tego wywaliłam... [/QUOTE] I jeszcze się do tego przyznajesz :crazyeye::mad: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']I jeszcze się do tego przyznajesz :crazyeye::mad:[/QUOTE] Jak mi coś się wydaje nie tak jak trzeba to wyrzucam i na nowo robię... :roll: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']I jeszcze się do tego przyznajesz :crazyeye::mad:[/QUOTE] ja Ci pomogę :mad: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Ja się zaczynam bać następnych wakacji i spotkania.... :-( Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja się zaczynam bać następnych wakacji i spotkania.... :-([/QUOTE] Musisz się teraz wkupić w nasze łaski :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Ptysiu siedzi obok na narożniku i mówi "mmm" tzn chyba cześć :evil_lol: Cześć Tosiaczki :loveu: I tak nie umrę :evil_lol: Troszkę pogięty :D[/QUOTE] Jaki kulturalny pies Ci się trafił :eviltong: Tosiaczki? :diabloti::evil_lol: Cieszę się, bo bez mafii świat byłby smutny :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Musisz się teraz wkupić w nasze łaski :diabloti:[/QUOTE] Już nic nie wyrzucę obiecuję :-( a jak wyrzucę to Wam nie powiem :evil_lol: A jak przyjedziecie to Wam kiełbaski, karczek i piwko postawię :diabloti: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Musisz się teraz wkupić w nasze łaski :diabloti:[/QUOTE] dokałdnie , mi by sie przydał jakis fajny narożnik i nowe biurko , ewentualnie fotel jeszcze do kompa :evil_lol: [quote name='Ty$ka'] Cieszę się, bo bez [B]mafii [/B]świat byłby smutny :evil_lol:[/QUOTE] niedługo będziemy sławne :cool3: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Jaki kulturalny pies Ci się trafił :eviltong: Tosiaczki? :diabloti::evil_lol: Cieszę się, bo bez mafii świat byłby smutny :evil_lol:[/QUOTE] Tysiaczki... O mnie prześladuje :evil_lol: Wybacz :(:loveu: Zawsze chciałam mieć Faceta z mafii :evil_lol: mam jeszcze lepiej, mam psa w mafii :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Już nic nie wyrzucę obiecuję :-( a jak wyrzucę to Wam nie powiem :evil_lol: A jak przyjedziecie to Wam kiełbaski, karczek i piwko postawię :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Jedno piwko czy więcej?? [quote name='dOgLoV']dokałdnie , mi by sie przydał jakis fajny narożnik i nowe biurko , ewentualnie fotel jeszcze do kompa :evil_lol: [/QUOTE] A mi fotel bujany :razz: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']dokałdnie , mi by sie przydał jakis fajny narożnik i nowe biurko , ewentualnie fotel jeszcze do kompa :evil_lol: niedługo będziemy sławne :cool3:[/QUOTE] narożnik mogę dać Ci ten z kuchni co Ptyś na nim sypia :evil_lol: A tak poważniej to Mój Teść robi zaje...ste biurka itd... cos się wymyśli ;) Będziemy w telewizji i będziemy gwiazdami i w ogóle :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Jedno piwko czy więcej?? A mi fotel bujany :razz:[/QUOTE] Jedno? No co Ty ja w skrzynkach stawiam :razz: Ukradne fotel mamie, mają fajny :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Jedno? No co Ty ja w skrzynkach stawiam :razz: Ukradne fotel mamie, mają fajny :evil_lol:[/QUOTE] To się zastanowię :diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']To się zastanowię :diabloti:[/QUOTE] To się zastanów bo ja zaraz jak zasną idę po fotel :evil_lol: Quote
Recommended Posts