łamAga Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ptysiakowi chyba laptop padł ze zaginęła na taki długi okres czasu :shake: Quote
M&S Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']Ptysiakowi chyba laptop padł ze zaginęła na taki długi okres czasu :shake:[/QUOTE] Chyba tak..... Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']Ptysiakowi chyba laptop padł ze zaginęła na taki długi okres czasu :shake:[/QUOTE] Ale ma jeszcze kompa w pracy i też się nie logowała :shake: Ma ktoś do niej numer telefonu, żeby dowiedzieć się, czy coś się nie stało?? Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Po raz pierwszy nie mam co nadrabiac... Iza? Ptys? :scared: Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Po raz pierwszy nie mam co nadrabiac... Iza? Ptys? :scared:[/QUOTE] Sylwia, a Ty nie masz czasem do niej numeru telefonu?? Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='magdabroy']Sylwia, a Ty nie masz czasem do niej numeru telefonu??[/QUOTE] Poszedl sms :Rose: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Iza nie ma internetu w pracy, wszystko w porzadalu :multi: Odezwie sie jak wroci :multi: Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Dzień dobry Cioteczki :loveu: Przepraszam, że się nie odzywałam od wczoraj :( Miło wiedzieć, że się Ktoś martwi :) Wczoraj wróciłam z pracy, szybki obiad i wyszłam na krótki spacerek z Ptyśkiem. Po drodze spotkałam najpierw Znajomego z pieskiem Lessą i przeszliśmy sie po lesie a jak wracaliśmy to Ptysiek i Lessa dorwali jakąś Panią z psem (Nero) no i trochę się pobawili. No a prawie pod domem spotkałam Kumpelę z kolejnym psem. Dawno się nie widziałam z Nią więc poszłyśmy na spacer jeszcze. No i tak wyszło, że do domu dotarłam po 24-tej i już mi się nic nie chciało... A dziś od rana w pracy i się wkurzałam troszkę bo internet się coś zepsuł i nie było :( Ale żyjemy I dziś już nie mam w planach takich "krótkich" spacerków :evil_lol: A i jeżyk, którego fotografowałam nie żyje :( Ktoś chamsko go rozdeptał... Jest jeszcze jeden ale wyniosłam go bardziej w krzaki i może Nikt mu krzywdy nie zrobi. Aga :evil_lol: z tymi bateriami to racja, można się wściec bo mi tak znowu wczoraj padły.:roll: Podładowałam ale tylko troszkę no i... a takie fajne zdjęcia by były z zabawy psiaków :( Sylwia mam nadzieję, że następnym razem będziecie mieli więcej czasu i w końcu sie spotkamy :):loveu: No i dzięki za sms-ka ;) Aga od Oscarka :D Co do Domci... DONka chce? :evil_lol: O Dotki wróciły :multi: Quote
stokrotka.af Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 uff jest Ptysiakowa, bo już miałam awanturę robić,że na innych wątkach to pisze a u siebie to nie ;) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Poszedl sms :Rose:[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Iza nie ma internetu w pracy, wszystko w porzadalu :multi: Odezwie sie jak wroci :multi:[/QUOTE] Dzięki, że wysłałaś sms'ka ;) Ptysiak, Ty się wiecej tak nie chowaj :mad: Ja już myślałam, że coś się stało :( Dobrze, że przypomniałam sobie, że dawałaś numer Sylwi ;) Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='stokrotka.af']uff jest Ptysiakowa, bo już miałam awanturę robić,że na innych wątkach to pisze a u siebie to nie ;)[/QUOTE] Ważne, że w ogóle pisze i żyję :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ptysiak, Ty się wiecej tak nie chowaj :mad: Ja już myślałam, że coś się stało :-( Dobrze, że przypomniałam sobie, że dawałaś numer Sylwi ;-)[/QUOTE] Ja się chować specjalnie nie chciałam :shake: nie pomyślałam nawet, że może to tak wyglądać jakby coś się stało :oops: Ale widzę, że razie "katastrofy" dobrze mieć jednak jakiś kontakt :) Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ja się chować specjalnie nie chciałam :shake: nie pomyślałam nawet, że może to tak wyglądać jakby coś się stało :oops: Ale widzę, że razie "katastrofy" dobrze mieć jednak jakiś kontakt :)[/QUOTE] Dlatego my z Agą też mamy swoje numery ;) Zawsze to jakiś kontakt i można sprawdzić czy wszystko ok ;) Quote
łamAga Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='magdabroy']Dlatego my z Agą też mamy swoje numery ;) Zawsze to jakiś kontakt i można sprawdzić czy wszystko ok ;)[/QUOTE] Tak jak Magda pisze ;) kiedys musimy sie wszystkie zebrac i zrobić takie spotkanie dogomaniaczek , kurcze ale by był bajer :multi::loveu: Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 A mam pytanie. Szukam fajnej adresówki dla psa. Grawerowanej i trwałej. Ma Ktoś może jakiś namiar na takie cudo? ;) Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='phase']No w końcu jesteście. :) Witajcie. :)[/QUOTE] :) [quote name='dOgLoV']Tak jak Magda pisze ;-) kiedys musimy sie wszystkie zebrac i zrobić takie spotkanie dogomaniaczek , kurcze ale by był bajer :multi::loveu:[/QUOTE] Jestem jak najbardziej za :loveu: Nawet mam pomysł, jakby się udało to domek w górach przeważnie pusty stoi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='dOgLoV']Tak jak Magda pisze ;) kiedys musimy sie wszystkie zebrac i zrobić takie spotkanie dogomaniaczek , kurcze ale by był bajer :multi::loveu:[/QUOTE] No :multi: Tylko Wam jest łatwiej, bo jesteście na miejscu, a ja jestem w PL 2x do roku :( Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak'] Jestem jak najbardziej za :loveu: Nawet mam pomysł, jakby się udało to domek w górach przeważnie pusty stoi :evil_lol:[/QUOTE] To kiedy tam jedziemy?? Quote
Ptysiak Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='magdabroy']To kiedy tam jedziemy??[/QUOTE] Mnie to wszystko jedno :), byle nie zimą bo tam nie dojedziemy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Mnie to wszystko jedno :), byle nie zimą bo tam nie dojedziemy :evil_lol:[/QUOTE] A co zrobimy z mężami?? Bo psy oczywiście jadą z nami :) Quote
Recommended Posts