Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']On teraz zwija się w kulkę czasami i kładzie w nim jak mu gorąco :evil_lol: Kupię mu większy jak z tego wyrośnie ;)

Na tej drugiej fotce to musiałam podstępem :evil_lol: Była komenda siad i coś dobrego w kieszeni :diabloti:

Też pierwsze co to pomyślałam jeszcze u wetki o Was. Oby było tak jak mówisz...
My dziś mieliśmy krótki spacerek, szaleństwa na ogródku i wspólne odkurzanie :D. Teraz śpi jak niemowlak :loveu: Wczoraj był na 3 spacerkach w tym jeden nocny z psimi koleżankami i chyba odsypia jeszcze :diabloti:
Tak to ona :) Dziś się odważyła i przyszła sama do nas na taras :loveu:[/QUOTE]

to głowa do góry i wpadaj do nas! bo mam zdjęcia diabelnego psa:evil_lol:
Ptysiowy będzie zdrowy!:loveu:

Posted

a co do dysplazji to.....nie martw się...
najwcześniej robi się właśnie prześwietlenie w wieku 6 miesięcy....

ja tam w wyciąganie, naciąganie itp nie wierzę.. no nie ma opcji, żebym w to uwierzyła...
zresztą po ostatnim razie, jak z Gandzią byłam.... :mad:

A robiła mu to badanie na luzie, czy na chama? bo moja jak dopadła gandzię to miał już wszystkie choroby :roll: no i czy dotykała dobrze tych długich łap? macała je itp? a kuleje w ogóle? a jak idzie to tak jakby bał się wyciągnąć te tylne łapy, czy normalnie?

najważniejsze, ze jak idzie to nagraj i wstaw filmik..
moja Gandzia też łazi śmiesznie, ma pościerane wszystkie pazurki, i narazie nie ma nic niepokojącego, abym miała robić prześwietlenie...

[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-HrVhFXTFj28/UCJlx8-T66I/AAAAAAAAC2Q/ObGl-6zv2m4/s628/IMG_0074.JPG[/URL] widać, że to przyjaciele już ;)

Posted

Dzień dobry Kochane Cioteczki :loveu:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

Ptysiowi nic nie będzie, ja w to wierzę ;)

I kup mu wkońcu większy basenik :mad:[/QUOTE]
Już raz kupiłam większy ale dmuchany... to go zjadł :evil_lol:

[quote name='Milena9']Jakie wpatrzone [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-HrVhFXTFj28/UCJlx8-T66I/AAAAAAAAC2Q/ObGl-6zv2m4/s628/IMG_0074.JPG[/URL] ;-)[/QUOTE]
Tak działa moja kieszeń z parówkami :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-Vif3DpQ5VoQ/UCJlxBjFThI/AAAAAAAAC2I/9TAt012jYCE/s697/IMG_0071.JPG[/URL]
Suczka rodzicom sie skuczyla :evil_lol:[/QUOTE]
To chyba po ostatniej kąpieli... za ciepła woda i w praniu ją zbiegło :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Kolka jak śpiewa :-D

A z Ptysiem się ułoży, nie martw się ;**[/QUOTE]
Ja już mam dość jej "śpiewów" :roll::evil_lol:

[quote name='justysiek']to głowa do góry i wpadaj do nas! bo mam zdjęcia diabelnego psa:evil_lol:
Ptysiowy będzie zdrowy!:loveu:[/QUOTE]
Zaraz wpadnę :diabloti:
Musi być :loveu:

[quote name='Kaaasia']Może jeszcze Ptyś z Kolką się dogadają. On podrośnie i się uspokoi :evil_lol: a ona się do niego przekona :smile:[/QUOTE]
Jak na razie to z dzisiejszego ranka zaczynam wątpić, że on się uspokoi... chyba prędzej Kolka zdziecinnieje, dzisiaj jej coś odbiło i zaczęła się nawet z nim bawić :roll::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-RFbhRjN9Ae4/UCJljJjreEI/AAAAAAAAC0w/dncvK_AB1mc/s628/IMG_0007.JPG[/URL] jej co on tu robi :crazyeye:

kochany Ptysiak :loveu:[/QUOTE]
No jak to co? :crazyeye: Kopie dziurę w wodzie :evil_lol:

[quote name='kalyna']a co do dysplazji to.....nie martw się...
najwcześniej robi się właśnie prześwietlenie w wieku 6 miesięcy....

ja tam w wyciąganie, naciąganie itp nie wierzę.. no nie ma opcji, żebym w to uwierzyła...
zresztą po ostatnim razie, jak z Gandzią byłam.... :mad:

A robiła mu to badanie na luzie, czy na chama? bo moja jak dopadła gandzię to miał już wszystkie choroby :roll: no i czy dotykała dobrze tych długich łap? macała je itp? a kuleje w ogóle? a jak idzie to tak jakby bał się wyciągnąć te tylne łapy, czy normalnie?

najważniejsze, ze jak idzie to nagraj i wstaw filmik..
moja Gandzia też łazi śmiesznie, ma pościerane wszystkie pazurki, i narazie nie ma nic niepokojącego, abym miała robić prześwietlenie...

[URL]https://lh5.googleusercontent.com/-HrVhFXTFj28/UCJlx8-T66I/AAAAAAAAC2Q/ObGl-6zv2m4/s628/IMG_0074.JPG[/URL] widać, że to przyjaciele już ;-)[/QUOTE]
Ciężko będzie nagrać mi psa z ADHD jak idzie spokojnie... :diabloti:

A jak idzie to nie zauważyłam żeby chodził jakby bał się wyciągnąć te tylne łapki. Wczoraj na spacerze obserwowałam Ptysia i Kolkę jak idą. On ma chore stawy i idzie tak sztywno tymi łapkami, czasami lekko kuleje, jak wstaje z rana to ciężko jej i wtedy nieraz bardzo kuleje na jedną z łapek, siada czy kładzie się to też tak bardzo delikatnie raczej, w ogóle jak ona siedzi to zawsze ma łapki na bok lub prosto ale tak dziwnie do przodu. Z tego wszystkiego to Ptyś nic nie ma.
Ta wetka kazała mi się z nim przejść no i szłam kawałek. Tyle, że on cały czas odwracał się za Nią i praktycznie nie szedł w ogóle tak normalnie. A co do badania to Ona tylko pomacała go chwilę i wyciągnęła do przodu i tyłu obie łapki... mocno chyba tego nie robiła bo on ją zlał totalnie i leżał tylko i patrzył co Ona robi.

Posted

[quote name='Ptysiak']
To chyba po ostatniej kąpieli... za ciepła woda i w praniu ją zbiegło :evil_lol:

[/QUOTE]
Następnym razem nie wrzucaj jej na 90 stopni :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ptysiak']
Jak na razie to z dzisiejszego ranka zaczynam wątpić, że on się uspokoi... chyba prędzej Kolka zdziecinnieje, dzisiaj jej coś odbiło i zaczęła się nawet z nim bawić :roll::multi::evil_lol:[/QUOTE]
Czyli wszystko jest możliwe :multi:

Posted

[quote name='Kaaasia']Następnym razem nie wrzucaj jej na 90 stopni :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Czyli wszystko jest możliwe :multi:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol: postaram się :evil_lol:

No sama byłam w szoku i się ucieszyłam. Kolka z tymi łapkami ma przekichane i też pewnie dlatego nie chce się bawić :shake: Mama ciągle zapomina jej dawać proszek na stawy a ja teraz daję jej dziennie i od wczoraj tak jakby jej się poprawiło. :multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Przeczytałam gdzieś, że tu dużo fot a mało gadania i wcale to nie prawda :eviltong:[/QUOTE]
Jak to nie prawda? :crazyeye:
Codziennie wstawiam fotki :diabloti: i to nie ja tyle piszę... to Ptyś, Cezar, Tora, Neron, Oli, Morus, Mika i inne takie tam...:evil_lol:

[quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne, czekaj bo uwierzę:diabloti:[/QUOTE]
Nie wierzysz mi.... :placz::placz::placz:
:evil_lol:

[quote name='magdabroy']Bo Iza to kłamczuch :eviltong:[/QUOTE]
Madzia mi robi reklamę :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Ale nie wszystkie Izy takie są, przykładem inności jestem ja :lol:[/QUOTE]
Bo Izy takie nie są wcale :diabloti: