Jump to content
Dogomania

Pianka , Monia i Rafik - wszystkie trafiły do nowych rodzin :-)

Recommended Posts

Posted

Ania W napisał(a):
Można przenieść ten wątek do "już w nowym domu". Jak widać i tak Nilla go zdominowała ;-)

Prosze sie ciociu Aniu ze mnie nie nabijac... :placz: Mowilam Ci ostatnio, ze gdyby Nilka mogla mowic to by stwierdzila "Za co ja jestem z tymi wariatami..." :p No a ja coz. Niczego jej po prostu nie potrafie odmowic... Moze oprocz obgryzania mnie i czesci skladowych mieszkania... :roll: To w koncu dziecko, a ze psie... ;) Co za roznica :lol: A ja lubie sie dzielic swoim szczesciem. :) Kazdy ma jakies zboczenie :cool3:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie nie nabijam tylko się cieszę ! :-) TYlko nie wiem czy zauważyłaś że piszesz w wątku jej czarnych sióstr :-) Ja wszystkie dzieciaki wyjdą z domu to poprosze o przeniesienie obydwu wątków do działu "już w nowym domu " :-)

Posted

Ania W napisał(a):
TYlko nie wiem czy zauważyłaś że piszesz w wątku jej czarnych sióstr :-)

Zauważylam, tak tylko miejsce zajmuje :cool3: A byly jakies newsy od nowego wlasciciela Pianki? Juz o reszcie ferajny nie wspominajac... ;) I co z Monia? Sa jakies gorace serduszka dla niej?

Posted

Do Pani Pianki maila wysłałam z prośbą o newsy i czekam.
Dla Moni pewnie już tam jakieś serducho bije tylko trzeba poczekać aż się do niego przytuli....Poza tym Monia ma tu swojego wielbiciela ;-)

Pójdź w moje ramiona!!!

To zabawa sprzed 15 minut ale wczoraj w nocy dawali jeszcze lepiej ...Z tym, że Monia dostając głupawki przebiegała po mnie ;-)

Posted

[quote name='enia']
Jezu! oni tu śpią czy on ją zagryza na amen?????
No widzicie....Nie można mi powierzyć żadnego psa :roll: U mnie w domu grozi mu śmiertelne niebezpieczeństwo !:evil_lol:

RAFIK MA JUŻ KOCHAJĄCY DOM!!!
BĘDZIE KUBUSIEM I BĘDZIE
BAAAARDZO ROZPIESZCZANY !!!

:laola:

Posted

A wiecie co, ja lubie ten wątek, tu nie trzeba sie prosić o zdjecia, zawsze podane , opisane, full serwis Aniu! i jeszcze domki jak z rekawa!:multi:
i dbamy o rozwój psycho-ruchowy kotów:evil_lol:

Posted

Wieści od Pianki :-)
Dobry wieczór,

Bardzo dziękuję za zdjęcia. Też ich sporo robimy, ale jeszcze nie wgrałam do komputera.
Po długich pertraktacjach całej rodziny sunię nazwaliśmy Psotka, żadne imię z Gwiezdnych Wojen jakoś nie pasowało. Psotka to był pierwszy pies mojego taty, którego on cały czas wspomina i opowiada o nim dzieciom.
Psotka jest przymilna i właściwie nie rozrabia. Wczoraj byliśmy u weterynarza i od wczoraj też wychodzi na krótkie spacery z synem, ale jeszcze za nimi nie przepada.

Imię z Gwiezdnych wojen chciał dla suni jej młody opiekun ;-)

Posted

Aniu ja Ci mówiłam, że masz szczęśliwą rękę :p Trzeba w przyszłości coś z tym zrobić, bo adopcje psiaków tymczasowanych u Ciebie są niesamowite..

Rafikowi mnóstwo szczęścia w nowym życiu..

Posted

tu może i cisza ale od trzec hdni mam w domu szaleństwo!
Dzisiaj Monia szczekała kiedy usłyszała jak wracam z pracy. :-)
Oszczekała tez kota w zabawie co nieco ochłodziło ich stosunki ;-)

Posted

No i zostałam sama...
Monia pojechała dzisiaj do Krakowa i powiem szczerze, że lepiej nie mogła trafić :-). Wiem, że będzie bardzo, bardzo szczęśliwa, kochana i rozpieszczana, ale i tak ciężko to zniosłam...
Nawet nie przypuszczałam , że tak przywiązałam się do tej rozrabiary ;-)
To ostatnie fotki Moni u mnie ...

No, ale przynajmniej Bolek będzie mógł teraz się wyspać ;-)

Posted

no to nie pozostaje nam nic innego jak czekać na newsy z nowego domku - a znając nowe opiekunki Moni nie trzeba bedzie długo czekać:lol:
no i temat można zmienić:multi:

Posted

No proszę Aniu.. znowu sama, to może do trzech razy sztuka?
Następna "dostawa"? ;)
Gratuluję kolejnej udanej adopcji :loveu:
A zdjęcia piękne jak zawsze w Twoim wykonaniu :p

Posted

Folen napisał(a):
No proszę Aniu.. znowu sama, to może do trzech razy sztuka?
Następna "dostawa"? ;)
Gratuluję kolejnej udanej adopcji :loveu:
A zdjęcia piękne jak zawsze w Twoim wykonaniu :p

No chyba nie ...Po pierwsze nazbierało mi się roboty, a one same w domu musiałyby zostawać dość długo...Po drugie na razie nie ma takich maluchów (tfu, tfu i oby nie było). Ze szczeniaków pozostały jeszcze Żelki, Szarutek, Pchełka i Pestka oraz dzikuski. One sa dość duże już, za duże dla mnie...

Adopcja faktycznie udana, bo Monia świetnie trafiła :loveu: Ja już w środę wiedziałam, że mam dla suni dom ale nie chciałam zapeszyć;) Opiekę w czasie podróży zapewniła suni Bora. Podobno mała spała jak zabita. To trochę moja "wina" bo nie dawałam jej spać w ciągu dnia :evil_lol:
Mam już pierwszego mmsa z domu suni i wieści. Monia będzie mieszkała z dwiema paniami - mamą i córką, które od zawsze były "zapsione";) Panie już się zakochały. Monia od początku usadowiła się na kanapie, a ponieważ nie raczyła zejść na jedzenie (chyba jeszcze trochę onieśmielona) dostała pod nos:lol:
A zdjęcia...No cóż, jaki model takie zdjęcia ;)
A "Monia jest piękna" i to nie są moje słowa..."to co ma na głowie jest cudowne" - to też opinia jej nowych pań :lol: Oczywiście chodzi o irokezika:evil_lol:

Posted

Pani zobaczyła ją na allegro i ...przez trzy dni nie mogła o niej przestać myśleć :-)
A już miało nie być psa, bo ostatni ciężko chorował i panie bardzo przeżyły jego odejście.