Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ania W napisał(a):Można przenieść ten wątek do "już w nowym domu". Jak widać i tak Nilla go zdominowała ;-) Prosze sie ciociu Aniu ze mnie nie nabijac... :placz: Mowilam Ci ostatnio, ze gdyby Nilka mogla mowic to by stwierdzila "Za co ja jestem z tymi wariatami..." :p No a ja coz. Niczego jej po prostu nie potrafie odmowic... Moze oprocz obgryzania mnie i czesci skladowych mieszkania... :roll: To w koncu dziecko, a ze psie... ;) Co za roznica :lol: A ja lubie sie dzielic swoim szczesciem. :) Kazdy ma jakies zboczenie :cool3: Quote
Ania W Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Ja sie nie nabijam tylko się cieszę ! :-) TYlko nie wiem czy zauważyłaś że piszesz w wątku jej czarnych sióstr :-) Ja wszystkie dzieciaki wyjdą z domu to poprosze o przeniesienie obydwu wątków do działu "już w nowym domu " :-) Quote
Kardiamou Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ania W napisał(a):TYlko nie wiem czy zauważyłaś że piszesz w wątku jej czarnych sióstr :-) Zauważylam, tak tylko miejsce zajmuje :cool3: A byly jakies newsy od nowego wlasciciela Pianki? Juz o reszcie ferajny nie wspominajac... ;) I co z Monia? Sa jakies gorace serduszka dla niej? Quote
Ania W Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Do Pani Pianki maila wysłałam z prośbą o newsy i czekam. Dla Moni pewnie już tam jakieś serducho bije tylko trzeba poczekać aż się do niego przytuli....Poza tym Monia ma tu swojego wielbiciela ;-) Pójdź w moje ramiona!!! To zabawa sprzed 15 minut ale wczoraj w nocy dawali jeszcze lepiej ...Z tym, że Monia dostając głupawki przebiegała po mnie ;-) Quote
Olga132 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 martwię sie bardzo o Bolka!!! co będzie jak on zostanie sam??? Aniu........... Quote
enia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jezu! oni tu śpią czy on ją zagryza na amen????? Quote
Ania W Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='enia'] Jezu! oni tu śpią czy on ją zagryza na amen????? No widzicie....Nie można mi powierzyć żadnego psa :roll: U mnie w domu grozi mu śmiertelne niebezpieczeństwo !:evil_lol: RAFIK MA JUŻ KOCHAJĄCY DOM!!! BĘDZIE KUBUSIEM I BĘDZIE BAAAARDZO ROZPIESZCZANY !!! :laola: Quote
mycha101 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 I to się nazywa miłość:loveu: A mówili, że pies z kotem, razem:cool3: A tu proszę:eviltong: Piękny widok:lol: Quote
mycha101 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Enia, i kto tu jak burz idzie, to nie powiem. Aniu gratulacje. Rozumiem, że jeszcze jedna istotka zostanie u ciebie? Quote
enia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A wiecie co, ja lubie ten wątek, tu nie trzeba sie prosić o zdjecia, zawsze podane , opisane, full serwis Aniu! i jeszcze domki jak z rekawa!:multi: i dbamy o rozwój psycho-ruchowy kotów:evil_lol: Quote
Ania W Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Wieści od Pianki :-) Dobry wieczór, Bardzo dziękuję za zdjęcia. Też ich sporo robimy, ale jeszcze nie wgrałam do komputera. Po długich pertraktacjach całej rodziny sunię nazwaliśmy Psotka, żadne imię z Gwiezdnych Wojen jakoś nie pasowało. Psotka to był pierwszy pies mojego taty, którego on cały czas wspomina i opowiada o nim dzieciom. Psotka jest przymilna i właściwie nie rozrabia. Wczoraj byliśmy u weterynarza i od wczoraj też wychodzi na krótkie spacery z synem, ale jeszcze za nimi nie przepada. Imię z Gwiezdnych wojen chciał dla suni jej młody opiekun ;-) Quote
Folen Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Aniu ja Ci mówiłam, że masz szczęśliwą rękę :p Trzeba w przyszłości coś z tym zrobić, bo adopcje psiaków tymczasowanych u Ciebie są niesamowite.. Rafikowi mnóstwo szczęścia w nowym życiu.. Quote
Paula_i_Świst Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dlaczego tutaj taka cisza? Są jakieś nowe wieści? Quote
Ania W Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 tu może i cisza ale od trzec hdni mam w domu szaleństwo! Dzisiaj Monia szczekała kiedy usłyszała jak wracam z pracy. :-) Oszczekała tez kota w zabawie co nieco ochłodziło ich stosunki ;-) Quote
Paula_i_Świst Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Ania W'] najśliczniejsze :) to musi być jednak wielka miłość ;) Quote
Ania W Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No i zostałam sama... Monia pojechała dzisiaj do Krakowa i powiem szczerze, że lepiej nie mogła trafić :-). Wiem, że będzie bardzo, bardzo szczęśliwa, kochana i rozpieszczana, ale i tak ciężko to zniosłam... Nawet nie przypuszczałam , że tak przywiązałam się do tej rozrabiary ;-) To ostatnie fotki Moni u mnie ... No, ale przynajmniej Bolek będzie mógł teraz się wyspać ;-) Quote
Olga132 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no to nie pozostaje nam nic innego jak czekać na newsy z nowego domku - a znając nowe opiekunki Moni nie trzeba bedzie długo czekać:lol: no i temat można zmienić:multi: Quote
Folen Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No proszę Aniu.. znowu sama, to może do trzech razy sztuka? Następna "dostawa"? ;) Gratuluję kolejnej udanej adopcji :loveu: A zdjęcia piękne jak zawsze w Twoim wykonaniu :p Quote
Ania W Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Folen napisał(a):No proszę Aniu.. znowu sama, to może do trzech razy sztuka? Następna "dostawa"? ;) Gratuluję kolejnej udanej adopcji :loveu: A zdjęcia piękne jak zawsze w Twoim wykonaniu :p No chyba nie ...Po pierwsze nazbierało mi się roboty, a one same w domu musiałyby zostawać dość długo...Po drugie na razie nie ma takich maluchów (tfu, tfu i oby nie było). Ze szczeniaków pozostały jeszcze Żelki, Szarutek, Pchełka i Pestka oraz dzikuski. One sa dość duże już, za duże dla mnie... Adopcja faktycznie udana, bo Monia świetnie trafiła :loveu: Ja już w środę wiedziałam, że mam dla suni dom ale nie chciałam zapeszyć;) Opiekę w czasie podróży zapewniła suni Bora. Podobno mała spała jak zabita. To trochę moja "wina" bo nie dawałam jej spać w ciągu dnia :evil_lol: Mam już pierwszego mmsa z domu suni i wieści. Monia będzie mieszkała z dwiema paniami - mamą i córką, które od zawsze były "zapsione";) Panie już się zakochały. Monia od początku usadowiła się na kanapie, a ponieważ nie raczyła zejść na jedzenie (chyba jeszcze trochę onieśmielona) dostała pod nos:lol: A zdjęcia...No cóż, jaki model takie zdjęcia ;) A "Monia jest piękna" i to nie są moje słowa..."to co ma na głowie jest cudowne" - to też opinia jej nowych pań :lol: Oczywiście chodzi o irokezika:evil_lol: Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A gdzie ci państwo wypatrzyli nasze maleństwo irokezikowe??? Quote
Ania W Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Pani zobaczyła ją na allegro i ...przez trzy dni nie mogła o niej przestać myśleć :-) A już miało nie być psa, bo ostatni ciężko chorował i panie bardzo przeżyły jego odejście. Quote
mycha101 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wspaniałe wiadomości, a zdjęcia niesamowite, ja tam bym mogła jeszcze dużo takich obejrzeć. Aniu, masz świetną rękę do adopcji maluszków.:cool1: Quote
Recommended Posts