BeaBono Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 KateBono napisał(a):Potrzebujemy kogoś do wizyty p/adopcyjnej dla Liczi - Gruszczyn koło Poznania na poniedziałek na godz. 18-19 To ci sami państwo, którzy dziś u nas byli. Widać Pani ma dar przekonywania :cool3: Quote
KateBono Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 BeaBono napisał(a):Widać Pani ma dar przekonywania :cool3: Chyba jednak nie. Pan przed chwila zadzwonił ,że rezygnują bo wzięli większego psiaka - owczarka. Wizyta nieaktualna. Szukamy dalej domku dla Liczi Quote
What May NN Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='BeaBono']Zawiozłyśmy dziś Liczi do ds :lol:[/QUOTE] super :-) bardzo się cieszę ! Quote
supergoga Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='BeaBono']Kosmyk pojechał do ds, więc ogłoszenia usunęłam. Byli dziś u nas pewni państwo obejrzeć Liczi. Pani sunia chyba się spodobała, ale panu raczej nie. Myślał, że jest większa itd. Mają się jeszcze zastanowić i zadzwonić. Ankieta z Piły:shake: ... Mieszkanie w bloku.. Pyt. "[FONT=Arial]Czy pies będzie miał możliwość wychodzenia na zewnątrz bez opieki?"[/FONT] Odp. "niestety nie zawsze ktos bedzie wychodzil z psem". No, szok, Liczi ma się sama wyprowadzać na dwór czy co?:crazyeye:[/QUOTE] A ja myślę, że tu byl brak przecinka, miało być: Niestety nie, zawsze ktos będzie wychodził z psem.. A jak domek. To ten o ktorym rozmawiałam dzisiaj z KB? Quote
Ajula Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 są jakieś wieści od malutkiej? ona jest w Poznaniu? Quote
Recommended Posts