Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku ale sie ciesze ze nasza dama juz grzeje doopke w nowym domku :loveu: No bubu to co jakas relacja zdjeciowa bedzie? W koncu kazdy chce zobaczyc ten radosny pychol... A pani oczywiscie ze zakochan w Maplce jej po prostu nie da sie nie kochac :)

Posted

[quote name='natalia_aa']Jejku ale sie ciesze ze nasza dama juz grzeje doopke w nowym domku :loveu: No bubu to co jakas relacja zdjeciowa bedzie? W koncu kazdy chce zobaczyc ten radosny pychol... A pani oczywiscie ze zakochan w Maplce jej po prostu nie da sie nie kochac :)[/quote]

za tydzień zawiozę książeczkę zdrowia bo dzisiaj tylko dzwoniłam - książeczki nie udało mi się dzisiaj dostać. No i wtedy może zrobie jakąś fotkę i przekażę e-mail z prośbą o zdjęcia :)

Posted

A ja chciałam napisac, ze chyba udało mi sie znaleźć dla niej dom :lol:
Ale jaka radość, ze już ma właścicieli! Oh i ah, Małpeczko, szczęśliwego życia!:multi:

Posted

[quote name='Dada']A ja chciałam napisac, ze chyba udało mi sie znaleźć dla niej dom :lol:
Ale jaka radość, ze już ma właścicieli! Oh i ah, Małpeczko, szczęśliwego życia!:multi:[/quote]

na pewno skorzysta inny szczęściarz :razz:

Posted

[quote name='Dada']A ja chciałam napisac, ze chyba udało mi sie znaleźć dla niej dom :lol:
Ale jaka radość, ze już ma właścicieli! Oh i ah, Małpeczko, szczęśliwego życia!:multi:[/quote]

ładny piesek w awatarku :) zapraszamy na wątek Misia :

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68847[/URL]

Posted

Nie wiem dlaczego ale cały czas cieszę się ostrożnie... Ale coraz bardziej... :)

[B]Dada[/B] - ja mam trochę sznaucerów na wydaniu to mogę ci podesłać parę kandydatur jeśli masz jakiś dobry domek dla brodziatego :)

Posted

swietnie bubu w takim razie czekamy na foteczki :) jak moje bullowate od adopcji trafiaja to tez z dystansem okazuje swa radosc aczkolwiek Malpka juz napewno nie wroci... chyba nikt nie mialby sumienia zwrocic takiej przytulanki ;)

Posted

No nienawidzę poniedziałków, ale jeśli wszystkie będą jak ten...., to dobra...., pogodze się z nimi...
Małpko kochana, bądź grzeczna i szczęśliwa w nowym domu :loveu:

Posted

Minelo kilka dni ..... wiec - czas zmienic tytul i przeniesc watek do szczesliwcow, ktorym sie udalo poukladac swoje zycie na nowo.... miejmy nadzieje, ze wszystkim - szczesliwie !

Psineczko sliczna ! Powodzenia !

Posted

[quote name='weszka']Brak złych wieści = dobre wieści = Małpka szczęśliwa w nowym domku = dobry domek dla Małpki :)[/QUOTE]
nic dodac, nic ujac ;)

ps widzialam Malpke biegajaca po ogrodzie :)