_bubu_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='olenka_f']a Pani w Małpeczce zakochana?[/quote] mam nadzieję Quote
natalia_aa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jejku ale sie ciesze ze nasza dama juz grzeje doopke w nowym domku :loveu: No bubu to co jakas relacja zdjeciowa bedzie? W koncu kazdy chce zobaczyc ten radosny pychol... A pani oczywiscie ze zakochan w Maplce jej po prostu nie da sie nie kochac :) Quote
black sheep Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 I Pani i Pan, i ich dzieci, napewno się zakochają;) To dobry dom:) Quote
_bubu_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='natalia_aa']Jejku ale sie ciesze ze nasza dama juz grzeje doopke w nowym domku :loveu: No bubu to co jakas relacja zdjeciowa bedzie? W koncu kazdy chce zobaczyc ten radosny pychol... A pani oczywiscie ze zakochan w Maplce jej po prostu nie da sie nie kochac :)[/quote] za tydzień zawiozę książeczkę zdrowia bo dzisiaj tylko dzwoniłam - książeczki nie udało mi się dzisiaj dostać. No i wtedy może zrobie jakąś fotkę i przekażę e-mail z prośbą o zdjęcia :) Quote
Dada Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A ja chciałam napisac, ze chyba udało mi sie znaleźć dla niej dom :lol: Ale jaka radość, ze już ma właścicieli! Oh i ah, Małpeczko, szczęśliwego życia!:multi: Quote
_bubu_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Dada']A ja chciałam napisac, ze chyba udało mi sie znaleźć dla niej dom :lol: Ale jaka radość, ze już ma właścicieli! Oh i ah, Małpeczko, szczęśliwego życia!:multi:[/quote] na pewno skorzysta inny szczęściarz :razz: Quote
_bubu_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Dada']A ja chciałam napisac, ze chyba udało mi sie znaleźć dla niej dom :lol: Ale jaka radość, ze już ma właścicieli! Oh i ah, Małpeczko, szczęśliwego życia!:multi:[/quote] ładny piesek w awatarku :) zapraszamy na wątek Misia : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68847[/URL] Quote
weszka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Nie wiem dlaczego ale cały czas cieszę się ostrożnie... Ale coraz bardziej... :) [B]Dada[/B] - ja mam trochę sznaucerów na wydaniu to mogę ci podesłać parę kandydatur jeśli masz jakiś dobry domek dla brodziatego :) Quote
_bubu_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ja też cieszę się ostrożnie.. niestety różnie bywa, więc pewnie sie tak cieszyć będę jeszcze przez ok 2 tygodnie :] Quote
natalia_aa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 swietnie bubu w takim razie czekamy na foteczki :) jak moje bullowate od adopcji trafiaja to tez z dystansem okazuje swa radosc aczkolwiek Malpka juz napewno nie wroci... chyba nikt nie mialby sumienia zwrocic takiej przytulanki ;) Quote
Fusica Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No nienawidzę poniedziałków, ale jeśli wszystkie będą jak ten...., to dobra...., pogodze się z nimi... Małpko kochana, bądź grzeczna i szczęśliwa w nowym domu :loveu: Quote
Kluska4 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ale wiadomość :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za dobrą aklimatyzację Małpki :p Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: świetne wieści :multi::multi::multi: :kciuki: żeby było dobrze :kciuki: Powodzenia Małpeczko, bądź szczęśliwa!! Quote
zuziaM Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Minelo kilka dni ..... wiec - czas zmienic tytul i przeniesc watek do szczesliwcow, ktorym sie udalo poukladac swoje zycie na nowo.... miejmy nadzieje, ze wszystkim - szczesliwie ! Psineczko sliczna ! Powodzenia ! Quote
weszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Brak złych wieści = dobre wieści = Małpka szczęśliwa w nowym domku = dobry domek dla Małpki :) Quote
natalia_aa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No wlasnie koniecznie trzeba tytul zmienic :P Bo przeciez nasza lalunia grzeje doopke w nowym domciu i w koncu jest szczesliwa :) Quote
Jola_K Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='weszka']Brak złych wieści = dobre wieści = Małpka szczęśliwa w nowym domku = dobry domek dla Małpki :)[/QUOTE] nic dodac, nic ujac ;) ps widzialam Malpke biegajaca po ogrodzie :) Quote
jade Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 pewnie ją ktoś kizia i drapię:cool3: Małpka musi być szczęśliwa, choć może tęskni za jedną z ciotek:p Quote
Hund Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 nie pisz takich rzeczy , bo KTOŚ będzie płakał.... Quote
jade Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :glaszcze: nie ma co płakać, trzeba się cieszyć szczęściem Małpeczki. Quote
Hund Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ta tyle że my widziałysmy to szczęście inaczej... no cóż ... Małpko bądź szczęśliwa!! Quote
Recommended Posts