Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A tak przy okazji nic konkretnego to nie wnosi ale o 7 rano zadzwoniła pani w sprawie Małpki.
Ludzie dzwonią o po 23 i przed 7 mą rano. O której oni śpią??

Posted

Małpka już na pewno obudzona ;) pierwsza jest wypuszczana na wybieg ok 8 -8.10 . zapewne juz jest dawno po śniadanku i teraz leży i marzy o domku .... najlepiej o tym którego zna , w którym była, gdzie została wykąpana, gdzie wciąż jedna osoba o niej myśli.

Posted

bubu moje posty są nawiązaniem do naszej wczorajszej rozmowy i nie maja na celu wywołanie u Ciebie łez tylko mobilizację do wymyślenia nowego argumentu....

Posted

ja tak strasznie kibicuje Małpce i trzmam kciuki zeby sie udalo to co knujecie:razz: a jak sie bardzo, bardzo chce to sie czasem udaje....ja tak bardzo, bardzo chialam i moja dobermania lalka do mnie trafila mimo sprzeciwu rodziny a dzis swiata poza nia nie widza:)

Posted

proste to to nie jest.. :shake:
musi to byc przemyślana decyzja, nie podejmować pod wpływem chwili, rozważyć wszystkie za i przeciw
pochopnych decyzji na dogo było już wiele i będą się zdażać niestety :-(

Posted

To małpka nie ma jeszcze domu?! Ja już dawno byłam przekonana, ze jest u nowych właścicieli. To do działania.. Trzeba małej znaleźć dom. Mogę na swoją stronę wstawić jej zdjęcie?

Posted

[quote name='Dada']To małpka nie ma jeszcze domu?! Ja już dawno byłam przekonana, ze jest u nowych właścicieli. To do działania.. Trzeba małej znaleźć dom. Mogę na swoją stronę wstawić jej zdjęcie?[/quote]

Tez pytanie ? ! Nawet musisz !
Prosimy bardzo :loveu: !

Posted

Niestety tak się kręcą losy Małpki, że nadal siedzi w schronisku. Ale przynajmniej otoczona wirtualną miłością cioteczek z dogo :loveu: i opieką realną żywieckich cioteczek :loveu: