Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='from_wonderland']A czy i kiedy sunia będzie miała coś robione z tymi guzkami?
Żadnych szczegółów jeszcze nie znam.

[quote name='paulina02']I jak tam mała jest z Suzi w hoteliku....
Taiva wyleguje się jeszcze w domu:-)

Suzi trochę wyje, a po za tym obgryza drewnianą belkę w boksie bo chce wyjść. Niech jeszcze poczeka trochę...

To te fotki:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgnieszkaO napisał(a):
Śliczna. Ona jest taka chudziutka/drobna czy to może malamuty moich znajomych są takie zapasione;) i dlatego wydaje mi się taka mała?:)

Rzeczywiście wydaje się malutka do innych malamutów, a zwłaszcza samców:-)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Żadnych szczegółów jeszcze nie znam.

Taiva wyleguje się jeszcze w domu:-)

Suzi trochę wyje, a po za tym obgryza drewnianą belkę w boksie bo chce wyjść. Niech jeszcze poczeka trochę...

Niecierpliwa :) Biedna, całe życie czeka. A zdjęcia śliczne ma.

Posted

Tak mamuśka jest drobna kilkanaście tygodni żyła w polu ;( potem dostała cieczkę i dalej to wiecie .Myśle ze gdyby wyzdrowiała i mała będzie odstawiona to zrobi się z niej cudna pulchna dziewczyna .Zdjecia śliczne ładnie tam macie tyle miejsca .Wasz hotelik jest super lepszego nie znam .

Posted

paulina02 napisał(a):
Tak mamuśka jest drobna kilkanaście tygodni żyła w polu ;( potem dostała cieczkę i dalej to wiecie .Myśle ze gdyby wyzdrowiała i mała będzie odstawiona to zrobi się z niej cudna pulchna dziewczyna .Zdjecia śliczne ładnie tam macie tyle miejsca .Wasz hotelik jest super lepszego nie znam .

Cóż ja mogę powiedzieć..:-) Jedynie - dziękujemy!

Przydałoby się Suzi trochę wypchać te boki, ale wszystko przed nią:-)
Jak na razie to zaczęła wylewać wodę i nosić miskę na legowisko. Nie mam pojęcia po co skoro nawet jej tam nie gryzie i całe szczęście:-)

Posted

Taiva dzisiaj została zaszczepiona. Byliśmy z nią w klinice w Kwilczu, potem kupowałam leki dla Bolka i Szarika, no i w aptece wypatrzyła Taivę Pani aptekarka. Od razu zadzwoniła do rodziny, że w kolejce takie cudo stoi, więc trzymamy kciuki za super dom dla Taivy.

Posted

hotelterier5 napisał(a):
Taiva dzisiaj została zaszczepiona. Byliśmy z nią w klinice w Kwilczu, potem kupowałam leki dla Bolka i Szarika, no i w aptece wypatrzyła Taivę Pani aptekarka. Od razu zadzwoniła do rodziny, że w kolejce takie cudo stoi, więc trzymamy kciuki za super dom dla Taivy.

Może nawet ogłoszeń nie trzeba będzie jej robić :)
Byłoby super gdyby poszła do domku.

Posted

hotelterier5 napisał(a):

Nic dziwnego, tak śliczne i zjawiskowe szczenię nie czeka długo na domek :)

Posted

[quote name='from_wonderland']Nic dziwnego, tak śliczne i zjawiskowe szczenię nie czeka długo na domek :)

Zgadza się:-)
W drodze powrotnej od weterynarza i tej szczęśliwej apteki, Taiva odwiedziła nas w hotelu. Widziałem ją po raz pierwszy i zrobiła na mnie wrażenie - niecodziennie widzi się taką psinę, a w dodatku jaką grzeczną (jak na szczenię):-)
Nie byłem przygotowany na jej wizytę i musiałem poradzić sobie telefonem, co widać:

Posted

Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek
Zadeklarowano kupienie 33 cegiełek
Na moje konto zapłacono za 31 cegiełki
Na moje konto wpłynęło 178 zł
w tym 21 zł za zdjęcia w formie papierowej (7 x 3 zł dopłaty na zdjęcia i znaczki)
koszt wystawienia aukcji 26 zł
prowizja allegro 8,25 zł

178 - 21 - 26 - 8,25 = 122,75 zł

Taką kwotę przelałam dzisiaj na koto Fundacji: przelew

Posted

Faktycznie, badania krwi Suzi- ok, wszystkie parametry w normie. Czekamy na decyzję Fundacji, gdzie przeprowadzić zabieg. Wczoraj wyjechała za zgodą F.Malamutów nasza mała Taiva! Już jest w domku. Ma wspaniałą rodzinkę w Międzychodzie, trzymamy kciuki. Obiecali pojawić się na wątku.:multi::multi::multi::multi:

Posted

hotelterier5 napisał(a):
Faktycznie, badania krwi Suzi- ok, wszystkie parametry w normie. Czekamy na decyzję Fundacji, gdzie przeprowadzić zabieg. Wczoraj wyjechała za zgodą F.Malamutów nasza mała Taiva! Już jest w domku. Ma wspaniałą rodzinkę w Międzychodzie, trzymamy kciuki. Obiecali pojawić się na wątku.:multi::multi::multi::multi:

:multi::multi: To wspaniale! Czarująca była, to na domek nie musiała długo czekać na szczęście :D Suzi bardzo tęskni?

Posted

from_wonderland napisał(a):
Suzi bardzo tęskni?

Niestety:-( Bardzo potrzebuje towarzystwa, ruchu i w ogóle. Ma to wszystko zapewnione, ale jednak nie możemy poświęcić jej tyle czasu co w jej przyszłym domu.
Mam nadzieję, że już niedługo komuś wpadnie w oko całkiem przypadkowo, tak ja Taiva;)