Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana kikou Górniczek tak szybko dochodzi do siebie dzięki Tobie bo dajesz mu miłość i chłopakowi poprostu chce się żyć za co z całego serca Ci dziękuję.
Przelewam Ci właśnie 389,90 zł :
Leki : 49,90
Operacja : 500,00
...........................
549,90
Zaliczka : - 160,00
............................
389,90

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde to jeszcze nie koniec niestety...
jeszcze mam dwa rachunki:
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/590f9be94cdf7ba5.html"][IMG]http://images44.fotosik.pl/483/590f9be94cdf7ba5m.jpg[/IMG][/URL]

jeszcze jest kwit za trocoxil i bakterie na jelitka i lek na trzustke... tego niestety sporo idzie i chociaż wcześniej mieliśmy ze dwa słoiczki od instytucji dobroczynnych w końcu trzeba było jeszcze kolejne nabyć...
i dopiero teraz po kilku miesiącach pojawia sie coraz normalniejsza kupa (znaczy w całości nie koszmarna paćka ;) )ale on nadal kiepsko przyswaja jedzenie bo apetyt ma przedni, a jest dość chudy...wiec te pastylki na trzustke i wątrobe trzeba kontynuować....

notomiast w sprawietrocoxilu ten Pan Wet co go operował powiedział żeby sobie darować oprócz tej jednej tabletki po zabiegu... pobieważ ten lek spondylozy nie zatrzyma, póki Górniczek jest bardzo aktywny świadczy to o tym że bardzo go nie boli.... do tego leku dopiero należy wrócić jakby było widać że zaczęło go porządnie boleć... narazie dostaje tylko swoje suplementy vit b, msm i mamy flaszke artroflexu od jednej miłej organizacji wiec choć i to nam tej paskudnej choroby nie wyleczy...no ale podobno jakoś tam wpływa wspomagająco...wiec mu to podaje...

Posted

[quote name='caryca26'].....chłopakowi poprostu chce się żyć za co z całego serca Ci dziękuję....[/QUOTE]

tak, Górniczek jest niebywale pogodny, taki chorutki...a wole i radość życia ma jak gromada dzieciaków... jest taki wzruszający... jak wracamy skądś i zbliżamy sie do bramy... biegnie na swoich kulawych nóżkach na złamanie karku do bramy, czasem sie przewróci po drodze...ale pędzi jak szalony żeby sie przywitać, usmarować nas błockiem z radości...skakać z radości, skubać za ręce...itp, troche jest trudny w opiece z tym jego okupkowywaniem róznych miejs niekoniecznie do tego stworzonych...ale swoja wdzięcznością, radością życia rekompensuje niewygody... jest naprawde słodki...

Posted

[quote name='kikou']kurde to jeszcze nie koniec niestety...
jeszcze mam dwa rachunki:
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/590f9be94cdf7ba5.html"][IMG]http://images44.fotosik.pl/483/590f9be94cdf7ba5m.jpg[/IMG][/URL]

jeszcze jest kwit za trocoxil i bakterie na jelitka i lek na trzustke... tego niestety sporo idzie i chociaż wcześniej mieliśmy ze dwa słoiczki od instytucji dobroczynnych w końcu trzeba było jeszcze kolejne nabyć...
i dopiero teraz po kilku miesiącach pojawia sie coraz normalniejsza kupa (znaczy w całości nie koszmarna paćka ;) )ale on nadal kiepsko przyswaja jedzenie bo apetyt ma przedni, a jest dość chudy...wiec te pastylki na trzustke i wątrobe trzeba kontynuować....

notomiast w sprawietrocoxilu ten Pan Wet co go operował powiedział żeby sobie darować oprócz tej jednej tabletki po zabiegu... pobieważ ten lek spondylozy nie zatrzyma, póki Górniczek jest bardzo aktywny świadczy to o tym że bardzo go nie boli.... do tego leku dopiero należy wrócić jakby było widać że zaczęło go porządnie boleć... narazie dostaje tylko swoje suplementy vit b, msm i mamy flaszke artroflexu od jednej miłej organizacji wiec choć i to nam tej paskudnej choroby nie wyleczy...no ale podobno jakoś tam wpływa wspomagająco...wiec mu to podaje...[/QUOTE]

Już dosyłam kochana 161 zł za te rachunki :)

Posted

[quote name='kikou']tak, Górniczek jest niebywale pogodny, taki chorutki...a wole i radość życia ma jak gromada dzieciaków... jest taki wzruszający... jak wracamy skądś i zbliżamy sie do bramy... biegnie na swoich kulawych nóżkach na złamanie karku do bramy, czasem sie przewróci po drodze...ale pędzi jak szalony żeby sie przywitać, usmarować nas błockiem z radości...skakać z radości, skubać za ręce...itp, troche jest trudny w opiece z tym jego okupkowywaniem róznych miejs niekoniecznie do tego stworzonych...ale swoja wdzięcznością, radością życia rekompensuje niewygody... jest naprawde słodki...[/QUOTE]

Ile w Gorniczku wdziecznosci za dom,za bliskosc czlowieka...Wyobrazam sobie jak biegnie by Was powitac.
Ludzie milosci powinni uczyc sie od Psow..

Posted

Zrobiłam bazarek między innymi dla Górnisia , bo leki drogie:(
Zapraszam ciotki i wujków do butiku dla pań i panów:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235351-Mega-butik-dla-pa%C5%84-i-pan%C3%B3w-na-ka%C5%BCd%C4%85-por%C4%99-roku-r%C3%B3%C5%BCne-rozmiary-OTWARTE-do-30-11-20-00/page3[/url]

Posted

Weszła deklaracja za 10/2012 od cioteczki pietrucha204 10 zł. Bardzo dziękujemy.
Przelałam dzisiaj też 300 zł do kikou za kolejny miesiąc.
Wszystko uzupełnione w pierwszym poście.

• 2 weeks later...
Posted

Panna Marple napisał(a):
Górnisiu, co u Ciebie?

Myślę , że wszystko ok , kikou zabiegana napewno jak znajdzie chwilkę to napiszę. On tam ma jak w raju.
Weszły dziś deklaracje za 12/2012 od cioteczek ewu 15 zł i Asiapyziak 50 zł
Z całego serca dziękujemy!

Posted

martka1982 napisał(a):
KropeczkaJ niestety nie może już wspierać finansowo Górnika, bardzo dziękujemy za dotychczasowe wsparcie

Bardzo dziękujemy i prosimy odwiedzać wątek Górniczka.

Posted

Przelałam dzisiaj zaległą deklarację za listopad ( 10 zł) i bieżącą za grudzień ( 10 zł). Tak, radość psa, zwłaszcza takiego starszego lub chorego w różny sposób jest tak rozczulająca, że zawsze mi się ryczeć chce. Kasieńka, wieś wielkopolska pozdrawia wieś jeleniogórską :loveu::loveu::loveu: