kiwi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 z psami nei ma absolutnie zandych problemow, ale oskarek jest cholera :) powarkuje na domownikow macha kitka, parówa je az mu sie uszy trzesa:) ale ania to wspaniala osoba, pzretlumaczyla mu juz w nocy ze smierdziele niewykapane nie spia z nia w lozku :lol: pomimo pokazywanych zebow, jej sie udalo :) Quote
karusiap Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 czyli Oskarek ma domek??:multi::multi::multi::multi::multi::loveu: Quote
kiwi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ano ma, tylko daje w d*** :lol: miejmy nadzieje ze ania okaże sie tak wspaniała i cierpliwa jak na to wyglada. ale dajmy mu troche czasu, mzoe sie uspokoi. w kazdym razie ma ksywe parówa :] Quote
irenaka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jak Cię znam Kiwi, to wybrałaś dobrze, Oskarek pewnie chce pokazać już na początek, że jako chłopak ma prawo do głosu decydującego w domu, ale trzeba mu dać do zrozumienia kto w tym domu rządzi. Gratuluję Dominiczko kolejnej super adopcji. Ps. Wczoraj Pan Notariusz (czekałam jeszcze 40 min na poprawki), stwierdził, że gdyby nawet nie wiedział która to ta "gwiazda" telewizyjna, to i tak stawiałby na Ciebie. Nie "śmiałam" już pytać dlaczego, ale się domyślam.A TY? Quote
kiwi Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 rany boskie, jaka gwiazda :mdleje: dajcie spokoj :lol: ja sie staram to ukrywac a tu co rusz jakis profesor na zajeciahc wyskakuje "a to pania widzialem?" :lol: irenko, ania jest wspaniała, ma doswiadczenei z psami, nie ma dzieci, nie wyobrazam sobie zeby oskarek poszedl do innego domu... teraz trzeba za nich trzymac kciuki :) Quote
AMIGA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 To trzymamy mocno!! Kiwi, a nie możesz Oskarkowi zagrozić, że się Dirki na niego obrazi i o nim zapomni jak się nie będzie grzecznie zachowywał?? Quote
weszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Fajnie :) :) :) Oskar nie wydurniaj się chłopie! Masz dom!!!!!!!!!!!!!!! Ciesz się nim!!!!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale wiesci! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ciesze sie ogrooooooooooomnie! Oskarku, wszystkie dobrego, "sprawuj" sie grzecznie :p cholera, ze ja nie mam tvp3 z Krakowa i nie moge ogladac waszych programow :motz: moze sa na jakims innym programie jeszcze? cos co z cyfry+ mozna ogladac? Quote
Kropcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Bardzo sie ciesze ze Oskarek ma domek!! :sweetCyb: tyle juz czekal... Oskarku MASZ BYC GRZECZNY!!!!! :evil_lol: :kciuki: Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hura!!!!!!! Cudne wieści!!!!!!!:):):):):) Spisuj się łobuzie!!!! Quote
Jola_K Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 co u Oskarka slychac? jak sie sprawuje w nowym domku? Quote
kiwi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Oskarek jest ukochanym psem Ani :) nikogo innego nie widzi, jak ona wyhcodzi to spi w fotelu az wróci :) całymi dniami szaleje z psami, bawi się, "zagryza" i jest bardzo bardzo szczesliwy! Ania bardzo się cieszy, że się na niego zdecydowala :) Quote
Patia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 To świetnie , jak sobie poczytam pierwszy post o staruszku , to mi się nie chce wierzyć , że to o tego samego Oskarka chodzi :loveu: Quote
Kropcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Super!!:multi:Oskarek czekal tak dlugo...i sie doczekal!! Teraz jest szczesliwy! :) Quote
Reno2001 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cudowne wieści. Pozdrowienia dla kochającego domku Oskarka:loveu: :loveu: ! Quote
kiwi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 podobno zostały wysłane do mnie wczoraj :) ale chyba gdzies zabładzily po drodze :) Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 W ogóle coś dziwnego się z pocztą dzieje! Ja diostałam zdjęcia "mojej" Tiji i mój komputer stale się wydzierał, że mnie ostrzega przed jakimś wirusem. A podobno nadawczyni skanowała dopiero co kompa i wszystko było Ok Quote
Recommended Posts