Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='-Magda-']Szelma gotowa, jeszcze tylko spakować manatki i w drogę ;) powodzenia wszystkim życzę!!!
Ania.[/quote]
Juz niedługo się zobaczymy i poznam Twoją sunię...:lol:
Pzdr.

Posted

Kochani, wracajcie do Polski tylko ze złotkiem :evil_lol:

Powodzenia i dobrej zabawy wszystkim!

[B]Asiaczku[/B], nerwy zostaw w domku i ruszaj w drogę ze ślicznotkami - baskami :bigok:

Posted

Najnowsze wieści:

[SIZE="5"][B]Akity [COLOR="DarkOrange"]Donyi[/COLOR]:[/B]
[B][COLOR="Blue"]BIMBO Yamamoto[/COLOR] [B][COLOR="#ff0000"]- CAC, BOS, BOB, BOG IV[/COLOR][/B]

[COLOR="Magenta"]KOICHIKARA Shun'You Kensha[/COLOR] [B][COLOR="Red"]- Zw.Mł., Best Junior[/COLOR][/B] [/B][/SIZE]

[SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"]GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

no to jeszcze wieści [SIZE="4"][B]Baskowo [COLOR="DarkOrange"]Asiaczkowe[/COLOR][/B][/SIZE]
[B]
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]JUMA MONGO Asiaczek[/COLOR][COLOR="#ff0000"] - CAC, BOS, BOB, [/SIZE][SIZE="5"]BOG!!![/SIZE][/COLOR]
[SIZE="4"][COLOR="#0000ff"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" [/COLOR][COLOR="#ff0000"]- dosk, 2[/COLOR]
[COLOR="#0000ff"]Abotere's ADUNBI "Gusio" [/COLOR][COLOR="#ff0000"]- dosk, 2[/COLOR]
[COLOR="#0000ff"]FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" [/COLOR][COLOR="#ff0000"]- CAC[/COLOR]

[COLOR="#ff00ff"]JELLY YOSHREEN Asiaczek "Żelka" [/COLOR][COLOR="Red"]- CAC, BOS[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka"[/COLOR] [COLOR="#ff0000"]- CAC[/COLOR][/B][/SIZE]

[SIZE="4"][B][COLOR="DarkOrange"]hodowla ASIACZEK[/COLOR][/B] - [B][COLOR="Red"]2 miejsce[/COLOR][/B] w skali wystawy!!!![/SIZE]

[B][COLOR="DarkOrange"][SIZE="4"]Asiaczkowa Para Hodowlana[/SIZE][/COLOR][/B] (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - [SIZE="4"][B][COLOR="#ff0000"]4 miejsce[/COLOR][/B] w skali wystawy!!!![/SIZE]

mam nadzieje, ze niczego nie pokręciłam :roll: :oops: :oops:

[B][SIZE="5"][COLOR="Green"]OGROMNE GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/B]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Asiaczku , zastanawiam się co jest lepsze Twoje psy czy ciasta ?
... i dochodzę do wniosku , że wszystko jest wybitne .
Tak trzymaj , być z Tobą na wystawie to poezja , której nie zagłuszy proza deszczu i bagienka na ringu .

Posted

[quote name='warg2003warg']Dojazd z Asiaczkiem na wystawę jest również przyjemny.[/QUOTE]

potwierdzam..w szczegolności jak baski chodza po głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agappe']potwierdzam..w szczegolności jak baski chodza po głowie [/quote]
Agappe , baski to najbardziej niezależne psy na świecie .
Jak się nie dopuści ich do kierowcy , to jakoś to można przeżyć .

Posted

[quote name='wiesia75']Tak sobie przegladam ten plan wystawy i wyszlo mi ze organizatorzy policzyli po 3 minuty dla kazdego psa:crazyeye:
Ciekawe jak sedzia w tym czasie bedzie w stanie ogladnac dokladnie psa, opisac, wybrac Nswr, Npwr i Bob-a?[/quote]

w PL tez sie po 3 miniuty liczy + dodatkowy czas na porownania

Posted

[quote name='zula'][B]Jagoodka[/B] - będę mogła się do Ciebie uśmiechnąć o stawkę i (w miarę możliwości) wyniki cocker spanieli angielskich?:razz:[/quote]
[B]zula [/B]wysłałam Ci priva

Posted

[quote name='Agappe']
[B][COLOR=darkorange][SIZE=4]Asiaczkowa Para Hodowlana[/SIZE][/COLOR][/B] (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - [SIZE=4][B][COLOR=#ff0000]4 miejsce[/COLOR][/B] w skali wystawy!!!![/SIZE]
[/quote]

4 miejsce Dżezik + Żelka :))

A Taresik [SIZE=5][COLOR=red]dosk1, CAC LT, BOS,BOB, BOG IV.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]I w takim pięknym stylu rozpoczęliśmy Championat 4 kraju Europy :)[/COLOR]

Mimo niesprzyjającej aury atmosfera super :)) A to dzięki dogomaniakom.
[B]Asiaczek, Donya, Narisowa, Hawana[/B],[B]Bardotka[/B] super było sie spotkać :)

Gratulujemy wszystkim wygranym!!
[COLOR=black][/COLOR]

Posted

Moja Szelminka:
[SIZE=4][COLOR=red]SAMANTA Szemrowicki Dworek[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]ex1, CAC LT, BOS, BOB[/COLOR][/SIZE] dostałyśmy 3 śliczne rozety i tym samym sposobem Szelma rozpoczęła championat Litwy :loveu:

[B]Asiaczek, Dnoya, Bardotka- [/B]dziękuję za miłe towarzystwo, super ciasto i szybką podróż :multi: oby pogoda w przyszłości bardziej dopisywała ;)

Psiaki naprawdę super, [B]G R A T U L A C J E !!![/B]

[B]ANIA.[/B]

Posted

nam też poszło bardzo dobrze
Hawana[COLOR=Red] [B]dosk., 1, CAC LT, BOS,BOB, BOG I [/B]- rozpoczęty championat Litwy
[COLOR=Black]dostaliśmy ładniutki wstążeczki co prawda nie wiem ktora co oznacza, ale cóż...
mam jeszcze prożbe czy moglabym wstawić foto karty oceny bo nie mam pojęcia jaki mamy opis ;)[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

wspaniałe wyniki!!!!! :)

OGROMNIE WSZYSTKIM GRATULUJE!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

i byłabym wdzieczna jesli ktos by mi napisał jakiej [B]akity[/B] brakuje w tym zestawie (bo zgłoszonych było 5)

PSY
młodzież:
CUGEKURU TOSOKU Avesta - dosk, Zw.Mł.

championy:
BIMBO Yamamoto - dosk, CAC, BOS, BOB, BOG IV

SUKI:
młodzież:
KOICHIKARA Shun'You Kensha - dosk, Zw.Mł., Best Junior

otwarta:
BUCHIDO Bieżynaki - dosk, CAC, BOS

Posted

[quote name='Agappe']wspaniałe wyniki!!!!! :)

OGROMNIE WSZYSTKIM GRATULUJE!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

i byłabym wdzieczna jesli ktos by mi napisał jakiej [B]akity[/B] brakuje w tym zestawie (bo zgłoszonych było 5)

PSY
młodzież:
CUGEKURU TOSOKU Avesta - dosk, Zw.Mł.

championy:
BIMBO Yamamoto - dosk, CAC, BOS, BOB, BOG IV

SUKI:
młodzież:
KOICHIKARA Shun'You Kensha - dosk, Zw.Mł., Best Junior

otwarta:
BUCHIDO Bieżynaki - dosk, CAC, BOS[/quote]

Żadnej nie brakuje. Były tylko 4 :)