Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia napisał(a):
A jakie oprocentowanie? :cool3:

Ja się nie zapisuję :grins: jeśli mam przyjechać to przyjadę od tak :diabloti: Pod chmurkę :evil_lol:

nie ma u mnie oprocentowania, tzn nie ma dla tych fajnych. :diabloti: więc czuj się wyróżniona. :D
pod chmurkę? co kto lubi, ja bym zk omarami nei mogła żyć. :diabloti: no ale i tak czekamy i zapraszamy! :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

my się chyba zapisujemy jesli mozna :D tj. ja i spoza dogo Anka (+ dwa małe kundlasy) i Klaudia (+ owczarek niemiecki).

Edited by Noelle
Posted

Noelle napisał(a):
my się chyba zapisujemy jesli mozna :D tj. ja i spoza dogo Anka (+ dwa małe kundlasy) i Klaudia (+ owczarek niemiecki).

jea! nareszcie! :loveu:

Posted

Noelle napisał(a):
Pola, Ty już wiesz co nas do tego przekonało :evil_lol::evil_lol:

ano wiem, i też mi się taki pomysł podoba dosyć. :diabloti:

Tepes napisał(a):
oj tam oj tam może tyż sie skusza:diabloti:

o mój boże! Anula szaleje! :evil_lol:

Bewarka napisał(a):
Ja nie, ale mi to nie przeszkadza. :D Nie chce mi sie myśleć :D ale dlatego, że jesteśmy fajni, to oczywiste :D

dokładnie tak! :loveu: :razz:

Posted

Przepraszam że dopiero teraz ale nie miałam dotępu do internetu przez dłuższy czas. Potwierdzam swój udział w złocie, napisz mi tylko na jakie konto mam wpłacić zaliczkę

Posted

Tepes napisał(a):
jak szaleć to szaleć a co :evil_lol:

taa. :diabloti: ja was dziewczyny nie poznaję. :evil_lol:

Rumi. napisał(a):
Przepraszam że dopiero teraz ale nie miałam dotępu do internetu przez dłuższy czas. Potwierdzam swój udział w złocie, napisz mi tylko na jakie konto mam wpłacić zaliczkę

okej. :D konto już ci wysłałam więc teraz lece na pierwszą stronę cię pogrubić. :loveu:

Tak apropo piszcie tutaj komu już podać konto do wpłacania zaliczek to porozsyłam PW. ;)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
taa. :diabloti: ja was dziewczyny nie poznaję. :evil_lol:

oj, jeszcze się zdziwisz jak wielu rzeczy nie wiesz :evil_lol::evil_lol: wiem, ze na początku robię wrażenie anioła
:lilangel:
, nie wiem czy to dobrze czy źle :diabloti:

Posted

Noelle napisał(a):
oj, jeszcze się zdziwisz jak wielu rzeczy nie wiesz :evil_lol::evil_lol: wiem, ze na początku robię wrażenie anioła
:lilangel:

, nie wiem czy to dobrze czy źle :diabloti:

cicha woda brzegi wie, nie wiesz nawet jak i gdzie nananana. :diabloti:
mi się wydaje, że to dobrze, ja wyglądam jak wyglądam, zachowuje się podobnie i są tego takie efekty, że szybko sobie wrogów robie czase. :diabloti: więc zachowywanie pozorów na początku jest dosyć dobre chyba. :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
cicha woda brzegi wie,

boze jak ja nienawidze tego okreslenia, naprawde :diabloti: :evil_lol:

wiesz, kraków ogólnie jest dziwny :D

Posted

Noelle napisał(a):
boze jak ja nienawidze tego okreslenia, naprawde :diabloti: :evil_lol:

wiesz, kraków ogólnie jest dziwny :D

aa tam, polubisz. :diabloti:
kraków jest świetny :loveu:

Posted

Noelle napisał(a):

ja tam Warszawę wolę :diabloti: kraków ma za dużo dziwnych ludzi. ale też najgorzej nie jest

Jak sie wyprowadzisz to będzie mniej :diabloti:

Posted (edited)

Natalia jest spokojna tylko i wyłącznie przy pierwszym spotkaniu:diabloti: jak się rozkręci to nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak sie wyprowadzisz to będzie mniej

hahahahhaha, true story

Edited by Avaloth
Posted

Bewarka napisał(a):

hahahah racja :D
Avaloth napisał(a):
Natalia jest spokojna tylko i wyłącznie przy pierwszym spotkaniu:diabloti: jak się rozkręci to nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:loveu::loveu::loveu::loveu:

oj tam :diabloti:

Posted

Noelle napisał(a):
no chyba będę musiała :evil_lol:
ja tam Warszawę wolę :diabloti: kraków ma za dużo dziwnych ludzi. ale też najgorzej nie jest

w warszawie mnei jeszcze nie było, a w Krk właśnei kocham tą wielokulturowość i wgl tych dziwnych ludzi. :diabloti:

Bewarka napisał(a):

też tak myślę. :evil_lol:

Avaloth napisał(a):

śmiać się! :diabloti: