polciuaa Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Luzia napisał(a):A jakie oprocentowanie? :cool3: Ja się nie zapisuję :grins: jeśli mam przyjechać to przyjadę od tak :diabloti: Pod chmurkę :evil_lol: nie ma u mnie oprocentowania, tzn nie ma dla tych fajnych. :diabloti: więc czuj się wyróżniona. :D pod chmurkę? co kto lubi, ja bym zk omarami nei mogła żyć. :diabloti: no ale i tak czekamy i zapraszamy! :D Quote
Noelle Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) my się chyba zapisujemy jesli mozna :D tj. ja i spoza dogo Anka (+ dwa małe kundlasy) i Klaudia (+ owczarek niemiecki). Edited May 5, 2012 by Noelle Quote
polciuaa Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Noelle napisał(a):my się chyba zapisujemy jesli mozna :D tj. ja i spoza dogo Anka (+ dwa małe kundlasy) i Klaudia (+ owczarek niemiecki). jea! nareszcie! :loveu: Quote
Noelle Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Pola, Ty już wiesz co nas do tego przekonało :evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Noelle napisał(a):Pola, Ty już wiesz co nas do tego przekonało :evil_lol::evil_lol: Ja też wiem, jak mi podpadniesz to Cie wydam :diabloti::loveu: Quote
Noelle Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Avaloth napisał(a):Ja też wiem, jak mi podpadniesz to Cie wydam :diabloti::loveu: a idźże łosiu :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja nie wiem, ale cieszę się bardzo :multi: I już kminie pomysła na konkurs :grins: Quote
Noelle Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Tepes napisał(a):a ja się domyslam:diabloti: czemu wszyscy się domyślają :( hahahahahah jestescie okropne :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja nie, ale mi to nie przeszkadza. :D Nie chce mi sie myśleć :D ale dlatego, że jesteśmy fajni, to oczywiste :D Quote
Noelle Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Tepes napisał(a):oj tam oj tam może tyż sie skusza:diabloti: noooo i to mi się podoba haha :D Quote
polciuaa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Noelle napisał(a):Pola, Ty już wiesz co nas do tego przekonało :evil_lol::evil_lol: ano wiem, i też mi się taki pomysł podoba dosyć. :diabloti: Tepes napisał(a):oj tam oj tam może tyż sie skusza:diabloti: o mój boże! Anula szaleje! :evil_lol: Bewarka napisał(a):Ja nie, ale mi to nie przeszkadza. :D Nie chce mi sie myśleć :D ale dlatego, że jesteśmy fajni, to oczywiste :D dokładnie tak! :loveu: :razz: Quote
Rumi. Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Przepraszam że dopiero teraz ale nie miałam dotępu do internetu przez dłuższy czas. Potwierdzam swój udział w złocie, napisz mi tylko na jakie konto mam wpłacić zaliczkę Quote
polciuaa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Tepes napisał(a):jak szaleć to szaleć a co :evil_lol: taa. :diabloti: ja was dziewczyny nie poznaję. :evil_lol: Rumi. napisał(a):Przepraszam że dopiero teraz ale nie miałam dotępu do internetu przez dłuższy czas. Potwierdzam swój udział w złocie, napisz mi tylko na jakie konto mam wpłacić zaliczkę okej. :D konto już ci wysłałam więc teraz lece na pierwszą stronę cię pogrubić. :loveu: Tak apropo piszcie tutaj komu już podać konto do wpłacania zaliczek to porozsyłam PW. ;) Quote
Noelle Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 dogomanka_ napisał(a):taa. :diabloti: ja was dziewczyny nie poznaję. :evil_lol: oj, jeszcze się zdziwisz jak wielu rzeczy nie wiesz :evil_lol::evil_lol: wiem, ze na początku robię wrażenie anioła :lilangel: , nie wiem czy to dobrze czy źle :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Noelle napisał(a):oj, jeszcze się zdziwisz jak wielu rzeczy nie wiesz :evil_lol::evil_lol: wiem, ze na początku robię wrażenie anioła :lilangel: , nie wiem czy to dobrze czy źle :diabloti: cicha woda brzegi wie, nie wiesz nawet jak i gdzie nananana. :diabloti: mi się wydaje, że to dobrze, ja wyglądam jak wyglądam, zachowuje się podobnie i są tego takie efekty, że szybko sobie wrogów robie czase. :diabloti: więc zachowywanie pozorów na początku jest dosyć dobre chyba. :D Quote
Noelle Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 dogomanka_ napisał(a):cicha woda brzegi wie, boze jak ja nienawidze tego okreslenia, naprawde :diabloti: :evil_lol: wiesz, kraków ogólnie jest dziwny :D Quote
polciuaa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Noelle napisał(a):boze jak ja nienawidze tego okreslenia, naprawde :diabloti: :evil_lol: wiesz, kraków ogólnie jest dziwny :D aa tam, polubisz. :diabloti: kraków jest świetny :loveu: Quote
Noelle Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 no chyba będę musiała :evil_lol: ja tam Warszawę wolę :diabloti: kraków ma za dużo dziwnych ludzi. ale też najgorzej nie jest Quote
Bewarka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Noelle napisał(a): ja tam Warszawę wolę :diabloti: kraków ma za dużo dziwnych ludzi. ale też najgorzej nie jest Jak sie wyprowadzisz to będzie mniej :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) Natalia jest spokojna tylko i wyłącznie przy pierwszym spotkaniu:diabloti: jak się rozkręci to nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:loveu::loveu::loveu::loveu: Jak sie wyprowadzisz to będzie mniej hahahahhaha, true story Edited May 6, 2012 by Avaloth Quote
Noelle Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Bewarka napisał(a):Jak sie wyprowadzisz to będzie mniej :diabloti: hahahah racja :D Avaloth napisał(a):Natalia jest spokojna tylko i wyłącznie przy pierwszym spotkaniu:diabloti: jak się rozkręci to nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:loveu::loveu::loveu::loveu: oj tam :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Noelle napisał(a):no chyba będę musiała :evil_lol: ja tam Warszawę wolę :diabloti: kraków ma za dużo dziwnych ludzi. ale też najgorzej nie jest w warszawie mnei jeszcze nie było, a w Krk właśnei kocham tą wielokulturowość i wgl tych dziwnych ludzi. :diabloti: Bewarka napisał(a):Jak sie wyprowadzisz to będzie mniej :diabloti: też tak myślę. :evil_lol: Avaloth napisał(a):Natalia jest spokojna tylko i wyłącznie przy pierwszym spotkaniu:diabloti: jak się rozkręci to nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:loveu::loveu::loveu::loveu: śmiać się! :diabloti: Quote
Recommended Posts