Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Chętna jak najbardziej, ale czasu brak i zaraz mam egzamin na samodzielną księgową, a mam do tego tępą główkę, więc muszę trochę się pouczyć:sad:
Tak więc zlot zaliczę innym razem, a na pewno jeszcze jakoweś się trafią:lol:

no to w takim razie zapraszamy za rok. :D

Bewarka napisał(a):
Kurcze wszyscy innym razem, to za rok bierzemy 5 domków... :diabloti::diabloti:

20 od razu, zaszalejmy, a co. :diabloti:

Luzia napisał(a):
To jeśli Wy już tak się napaliłyście na te walki to muszę sobie jakiegoś TTB załatwić :evilbat:

ja chce pita, ja chce pita! :loveu: za pare lat się dorobię może jakiegoś to wtedy będą świetne walki. :evil_lol:

zootechniczka napisał(a):
No co ty chcesz mojego z walk wyeliminować. Mój akurat TTB uwielbia :) Więc mógłby go co najwyżej obszczekać dla zabawy ;)

wygryzły cię już. :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Culineo napisał(a):
ja tam asta bym wolała, niech się moje bydle przyzwyczaja, że za pare lat będzie miał taką koleżaneczke :loveu: :diabloti:

asty też. :loveu: ale red nosek musi być kiedyś. :D

Posted

Ja znowu z TTB preferuję bulle i staffiki :loveu::loveu:

Ja będę potwierdzać pod koniec ostatecznego terminu bo moi rodzice sami nic nie wiedzą, tata nie wie kiedy dostanie urlop, nie wie czy w ogóle, raz mówią o wyjeździe 1, raz 5 i się dogadać nie idzie:shake:

Posted

ja tam po red nose mam złe skojarzenia wprawdzie był kupiony na giełdzie bez rodo, ale w wieku 3 miesięcy się rzucał na właścicieli. szczęście w nieszczęściu, że niedługo potem zdechł, bo teraz by był nie do ogarnięcia ;/

Posted

Culineo napisał(a):
ja tam po red nose mam złe skojarzenia wprawdzie był kupiony na giełdzie bez rodo, ale w wieku 3 miesięcy się rzucał na właścicieli. szczęście w nieszczęściu, że niedługo potem zdechł, bo teraz by był nie do ogarnięcia ;/

no to oni chyba jacyś nieogarnięci byli. :diabloti: ja właśnie miałam na DT takiego rednosika przez całe 10 dni i nie mogłam się nim nacieszyć. :loveu:

Posted

powiem ci , że byli bardzo ogarnięci :D chłopak miał wcześniej kilka amstafów i pit bulli które zagryzały np. krowy :niewiem: on wychowywał je z dzieckiem i nie było problemu w razie jak się rzucały to dostawały w pysk i sie ogarniały :) to jest osoba której bym zaufała gdybym miała ttb nieogarniętego :) a na Dragona nie było siły a wszyskitego próbowalismy :)

Posted

Szczerze mówiąc to liczę na jakikolwiek zlot, bo wakacje bez zlotu to nie wakacje, tym bardziej że teraz już mam swojego psa i nie muszę pożyczać... A czy dojadę - okaże się :D

Posted

Culineo napisał(a):
powiem ci , że byli bardzo ogarnięci :D chłopak miał wcześniej kilka amstafów i pit bulli które zagryzały np. krowy :niewiem: on wychowywał je z dzieckiem i nie było problemu w razie jak się rzucały to dostawały w pysk i sie ogarniały :) to jest osoba której bym zaufała gdybym miała ttb nieogarniętego :) a na Dragona nie było siły a wszyskitego próbowalismy :)

nie wiem, nie znam, musiałabym zobaczyć sytuację. :D co nie zmienia faktu, że skoro ludzie spoko to ich psy potrafiły zagryźć coś tak wielkiego jak krowa, bo jednak coś w tym nie pasuje mi. :PP
Avaloth napisał(a):
A ja mam teraz mixa red nosa pod opieką w schronisku nana :diabloti:

oddaj mi! oddaj! :loveu:

Ewka, mówiłam, że Ci pożycze kasę i oddasz mi we wrześniu, a Ty dalej nie chcesz. :<

Posted

Culineo napisał(a):
oj Polka wytłumacze Ci na zlocie, bo to bardziej złożona sprawa jest

no dobra, nie mogę się doczekać. :D serio ciekawi mnie jak to tam działało. :D

dog193 napisał(a):
Nie będziesz mi pożyczać takiej kasy ;)

aa idź ty, takiej kasy, jak oddasz to nie ma problemu. :diabloti: nawet zrobię wyjątek i zerowe oprocentowanie będziesz mieć. :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
Jestem na wątku zlotowym czy biura pożyczkowego :razz:

Co do TTB to ja najbardziej bulteriery lubię :loveu:

biura pożyczkowego. :diabloti:
a Ty Luiza kiedy się zapisujesz? :razz:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Do mnie dopisz drugiego psa :D Nie wiem jeszcze na 100% czy będę

a ten drugi to jaki psiak? :D musisz być, nie ma innej opcji. :D

Posted

dogomanka_ napisał(a):
biura pożyczkowego. :diabloti:
a Ty Luiza kiedy się zapisujesz? :razz:

A jakie oprocentowanie? :cool3:

Ja się nie zapisuję :grins: jeśli mam przyjechać to przyjadę od tak :diabloti: Pod chmurkę :evil_lol:

Posted

Ja się nie zapisuję jeśli mam przyjechać to przyjadę od tak Pod chmurkę

a ile procent szansy ze bedziesz?

co do ttb to tez preferuje buliki :loveu: a pity w ogole mi nie podchodza :P

Posted

Ciężko powiedzieć, na pewno będę się starała. Poza tym to jest to kwestia finansów i czy będzie możliwość, że ktoś mnie zastąpi w przytulisku :) Ale staram się być dobrej myśli :)