Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Odkąd czy skąd ? :evil_lol: U Cardelek oczywiście :loveu:

Skąd, oczywiście :lol: Szybciej piszę niż myślę.

Cardelek... hodowla nane, Cardea?

Trzymam kciuki, żeby się wreszcie udało :thumbs:

2Be, mi się właśnie z ich hodowli podobają psy, są naprawdę cudowne :loveu: Uda ci się, zobaczysz ;)

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Skąd, oczywiście :lol: Szybciej piszę niż myślę.

Cardelek... hodowla nane, Cardea?

Trzymam kciuki, żeby się wreszcie udało :thumbs:

Si maj darling - Hodowla Cardea :loveu:

Posted

Zgadłam hihi :lol:

Czemu ma cię ochrzanić, jak ty ją tu tak wychwalasz :lol: A Marta jeszcze udziela się na forum? Bo chcę popatrzeć na jej ćwiniaczka :loveu: Yorki oglądam na ich stronie, ale prosiaka nigdzie nie ma :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czesc Sarus :multi:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ale miałam nadrabiania i tyle wiadomosci, ze nie wiem od czego zaczączne.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaczne pokolei :[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Gratuluje Ci dostania sie do wymarzonej szkoły i klasy, wiem jak to cieszy :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po drugie gratuluję drugiego Yoreczka, obejrzałam zdjęcia malutkiej Holiday - ject cudna, ten pycholkek :loveu: i pa postawa :loveu: Już niedlugo, troszke ponad tydzien i bedziesz ją miała tylko dla siebie :loveu: Ach i znowu bedzie tyle cudnych zjdec i tyle zaleglosci do nadrabiania hihi [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam :multi:[/FONT]

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Tak, będziemy ją wystawiać.

To ja się cieszę niezmiernie :):multi:
na pewno będziemy się widywać na wystawach :)
Gratuluje dobrego wyboru, suczka jest przesliczna, zobaczymy co z niej wyrośnie ;):loveu:

Posted

Hej Sara. Arisek jak zawsze superaśny, mysza moja kochana:loveu:. Coś tam o psiaku drugim wyczytałam - fajowo ale zazdrościmy Czekam na foteczki jak będzie już w domciu.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Witam :calus:

Suńka będzie po domowemu nazywana Holly/Hollie.

Ojj jak ślicznie :loveu:
Jessi ma w rodowodzie ROMANTICA więc stwierdziłam, że jej zmienie bo jak to skrócić/zmiękczyć?? ROMA :cool1:? Tragedia :cool1:

Posted

My mieliśmy trochę lepiej, bo hodowczyni się nas spytała, jakie chcemy wybrać dla niej imię na literkę "H". Poprosiliśmy o kilka propozycji, pierwsze było "Holiday" i tak jakoś wszystkim podpasowało :lol: Holiday-Hollie. Ładnie brzmi i można dopasować zdrobnienie.

Romantica mi się bardzo podoba :loveu: Zawsze chciałam mieć suczkę, która w rodowodzie miałaby takie imię. Zdrobnienia faktycznie nie ma, bo Roma (Romka)... jakoś tak nie pasuje do yorka :lol:

Z tego zdjęcia wszyscy się śmieją, bo Aris wygląda jak pluszak :lol:

Posted

zetka73 napisał(a):
Faktycznie jak pluszaczek :) ale słodziutka kruszynka jest :)

Martunia napisał(a):
Przystojny Arisek. :loveu: Niedługo pozna nową koleżankę! :multi:
A jakie słodkie zdrobnienie będzie miała. :loveu:

Dziękuję.

PositiveThought napisał(a):
mi się bardzo zdrobnienie podoba, to tak jak Holly z Króliczków Playboya(mtv) :lol: ja jestem dzieckiem telewizji :p

na ostatniej fotce rzeczywiście :razz: tak mało ruchawo

ślicznie Ci kwiatki wychodzą :shake: ja tak nie umiem.
kadrujesz te fotki jeszcze, czy to oryginalny rozmiar?

Wstawiłam tę fotkę tylko ze względu, że Aris śmiesznie wyszedł, bo jak pewnie widzisz, jest niewyraźna (o przepaleniach nie wspominając). Niestety moim KITem zdjęć w ruchu robić nie mogę, nad czym ublewam i sumiennie odkładam pieniądze na stałkę.

Oryginalny rozmiar :razz: W PS'ie poprawiam tylko kontrast, dodaję ramkę i wsio.