Kasia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Czwartkowe czołem :loveu: Jak nasz przystojniacha? Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witamy piąteczkowo i słonecznie:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
koregra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Cześć. Arisek jest podobny do ... Ariska. Jest wyjątkowy :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Sarus dzie Ty wyjezdzalas ze mi Ariska zostawilas? Mialam sen, dziwny sen :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jak sprzątanie? Jak zakupy? Ja juz po wszystkim bo Łukaszek mi pomagał....:roll: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Bry wieczór. Ostatnio na spacerze spotkaliśmy pewną panią, która się bardzo zachwycała Ariskiem :loveu: Mówiła, że tak wyjątkowego yorka jeszcze nie widziała. Natomiast ja chyba wpadnę w kompleksy, widząc tyle yorków większych i grubszych, buu :-( Nadal wszyscy się dziwią, że on już jest dorosły, a wygląda jak szczeniak :lol: Chyba poważniej wyglądał w dłuższych włoskach... znów mamy zapuszczać? [quote name='Kasia']Czwartkowe czołem :loveu: Jak nasz przystojniacha?[/quote] Ćwiczy, bawi się, je, wychodzi na dwór i śpi :lol: Wszystko w jak najlepszym porządku, oprócz tego, że do comiesięcznych wizyt u veta dołożyłam ważenie. Trochę się tego wszystkiego nazbierało :lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy piąteczkowo i słonecznie:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote][quote name='Anusia & Alutka']Weekendowe cze :hand:[/quote] Cześć. [quote name='koregra']Cześć. Arisek jest podobny do ... Ariska. Jest wyjątkowy :loveu:[/quote] Dziękuję :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Sarus dzie Ty wyjezdzalas ze mi Ariska zostawilas? Mialam sen, dziwny sen :evil_lol:[/quote] Opowiadaj co i jak. Zainteresowałaś mnie... [SIZE=1][COLOR=lightblue]W maju jadę do Czech, ale nic mi nie wiadomo, żebym miała podrzucić komuś Ariska.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Film z serii: "Jak powinno się jeść psią karmę" :diabloti:[/COLOR] [URL]http://s201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/?action=view¤t=MVI_4954.flv[/URL] Quote
madziasto4 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] [COLOR=black]Film z serii: "Jak powinno się jeść psią karmę" :diabloti:[/COLOR] [URL]http://s201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/?action=view¤t=MVI_4954.flv[/URL][/QUOTE] Goopek :roflt: :roflt: :roflt: Ale z niego słodziak jest na filmikach :iloveyou: Jeszcze większy niż na fotkach. To ja sobie nie wyobrażam jaki on musi być słodziak na żywo!! :loveu: Hihi ale pamiętam, że Masterek tak samo "jadł" karmę :evil_lol: Quote
Martunia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ale wspaniały filmik. :loveu: Cudownie wyszedł Arisek. :) No i po dłuższej chwili niuchania karmy, zjadł. :D Quote
Sweet Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 hehe:) Boskie filmik:D:D A on z każdym ziarenkiem sie tak bawi??:P heh:) Słodki maluch:) Quote
Sara_i_Aris Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='madziasto4']Goopek :roflt: :roflt: :roflt: Ale z niego słodziak jest na filmikach :iloveyou: Jeszcze większy niż na fotkach. To ja sobie nie wyobrażam jaki on musi być słodziak na żywo!! :loveu: Hihi ale pamiętam, że Masterek tak samo "jadł" karmę :evil_lol:[/quote] Słodziak, który wczoraj na ulicy dostał spazmów, bo chłopcy za mną go przedrzeźniali :lol: Ogólnie to on często robi śmieszne rzeczy, tylko ich nie nagrywam :oops: Master też był niejadkiem, prawda? [quote name='Martunia']Ale wspaniały filmik. :loveu: Cudownie wyszedł Arisek. :) No i po dłuższej chwili niuchania karmy, zjadł. :D[/quote] Chrupkiem bawił się długo, tylko po pewnym czasie postanowiłam to nagrać. [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:) Boskie filmik:D:D A on z każdym ziarenkiem sie tak bawi??:P heh:) Słodki maluch:)[/quote] Nie, tylko z jednym, dwoma pierwszymi. Później już stoi i przy misce i chrupie normalnie. Chyba, że te dwa chrupki mu wystarczą. To nie jest jego "prawdziwe" jedzenie, bo 2x dziennie dostaje karmę z puszki - taką maleńką dzielę na dwie połowy :roll: - i suche, pomieszane. Jak zgłodnieje, to czasami ustanie przy misce i pochrupie same suche. Quote
Kasia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='madziasto4'] Goopek :roflt: :roflt: :roflt: [/quote] Goopkował goopkował ale na końcu samym ze smakiem i chrupaniem skonsumował :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Rozkoszy głuptasek z niego przesłodki:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]Cześć Saro :)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Master też był niejadkiem, prawda? [/QUOTE] Prawda :p Teraz już nie pamiętam kiedy grymasił, zajada bez proszenia :p Quote
Anusia & Alutka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='madziasto4']Prawda :p Teraz już nie pamiętam kiedy grymasił, zajada bez proszenia :p[/QUOTE] Bo wie ze lepij ma niz mial! Arisek slodziak hihi. On tak zawsze "je"? Nooo se byl Arisek u mnie taki slodki kudlaty :loveu: i niewiele wiecej pamietam, oprocz tyz krolika jakiegos :cool1: [COLOR="PaleTurquoise"]a czechy to po drodze! znaczy ja po drodze do czech.[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bo wie ze lepij ma niz mial![/QUOTE] Lepiej że w jakim sensie?? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='madziasto4']Lepiej że w jakim sensie?? :cool1:[/QUOTE] Spozywczym. W sensie specyfikacji rasowej karmy. Quote
madziasto4 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Spozywczym. W sensie specyfikacji rasowej karmy.[/QUOTE] Przedtem "jadał" kuciaka z marchewka i makaronem albo ryżykiem, a suche kiedy chciał, a tera ma ino suche i to o wyznaczonych porach :razz: Cześć Sara :p Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='madziasto4']Przedtem "jadał" kuciaka z marchewka i makaronem albo ryżykiem, a suche kiedy chciał, a tera ma ino suche i to o wyznaczonych porach :razz: [/QUOTE] Przedtem "jadal" kocie zarło buuu :roll: Quote
Kasia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Masterek ino suche żarło ma? Cze Saruś :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Przedtem "jadal" kocie zarło buuu :roll:[/QUOTE] Ale Ci się poperniczyło- to Toro jadał kocie u swojego "hodowcy" [quote name='Kasia']Masterek ino suche żarło ma? [/QUOTE] Obaj mają ino suche. Cze Sarka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='madziasto4']Ale Ci się poperniczyło- to Toro jadał kocie u swojego "hodowcy" [/QUOTE] A nie o Torku pisalas? A faktycznie, nie. No to o niego mi wlasnie chodzilo. Juz sie przyzwyczailam, ze Masterczyslaw jest tak po macoszemu traktowany :evil_lol: i nigdy o nim nie gadasz, to zem myslala ze znowu o Torku mowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts