Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ja się witam i napiszę, że Arisek w sam raz na święta z tymi baziami:loveu: co do reszty to tak jak Kasia - nic nie kumam:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'][B]Kasiu,[/B] poczytasz i będziesz wszystko wiedziała :lol: [B]Daga,[/B] wcale nie zaśmiecacie Ariskowej galerii. Częściej bywam u siebie niż u ciebie, więc tutaj będę miała okazję poczytać.[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie będziesz miała pretekst żeby czasem do Nas zajrzeć :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ja się witam i napiszę, że Arisek w sam raz na święta z tymi baziami:loveu: co do reszty to tak jak Kasia - nic nie kumam:lol:[/quote] Na święta zrobimy inne zdjęcia, jeśli tylko Aris będzie chciał pozować. Poza tym, do sesji z różą nie stosowałam żasdnych smakołyków i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o tę z baziami, to Aris nie mógł długo usiedzieć na miejscu, bo widział ciasteczko :lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie będziesz miała pretekst żeby czasem do Nas zajrzeć :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Spryciula :eviltong: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Na święta zrobimy inne zdjęcia, jeśli tylko Aris będzie chciał pozować. Poza tym, do sesji z różą nie stosowałam żasdnych smakołyków i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o tę z baziami, to Aris nie mógł długo usiedzieć na miejscu, bo widział ciasteczko :lol: [/quote] Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja ze smakołyków korzystam, kiedy Aris nie chce mi pozować, co teraz zdarza się coraz rzadziej ;) Przynajmniej mam pretekst, żeby mu dać, bo nie ma dnia, żeby mnie o nie nie prosił. Aris też jak usłyszy, że włączam aparat, to od razu do mnie leci :lol: Powącha, co ja tam mam i wraca do swoich zajęć. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]u Nas jest podobnie dlatego wiekszosc zdjec jest z zabawkami hiih[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale lepsze to niz jakby pies nie lubial aparatu i uslyszawszy dzwiek migawki odwracałby głowe w przeciwna strone, a tak wlasnie achowuje sie iesek kumpeli :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 hihi:lol: Dziwie się, że nie denerwuje go błysk flesza... dostać taką dawkę światła kilka razy to można oślepnąć:lol: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:[/QUOTE] Schowaj nagródke za plecy, to się będzie w obiektyw patrzył :evil_lol: Ja do pozowania daję komendę siad albo coś, pstrykam zdjęcie, i za dobrze wykonaną komendę daję po nagródce :cool3: Ale to nie jest przekupstwo, bo nie macham im najpierw przed nosem nagrodą, tylko dopiero po zdjęciu sięgam do kieszeni/do pudełka na biurku i daję. A kiedy sam Torcio pozuje, to dla niego nagrodą jest rzut piłeczką, przeciąganie zabawką itp :cool3: I też nie wie jaką nagrodę dostanie, kiedy i skąd :cool3: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hihi:evil_lol: U nas też nagrodą jest piłka... rzadko kiedy robie zdjęcie bez zabawek Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 my lubimy piszczace zabawki...lub ich nazwy ulubiony bunny albo toy-toy! wtedy Mela uwaznie slucha:loveu:albo koty przechadzajace sie nonszalancko..to doprowadza ja do ...szalu ale czasem mozna fajne spojrzenie uchwycic..jak dzis! Quote
Anusia & Alutka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Magda_Miki']Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:[/QUOTE] :roflt: biedny Mikulec, spac psu nie daja :roll: [quote name='madziasto4']Schowaj nagródke za plecy, to się będzie w obiektyw patrzył :evil_lol: [/QUOTE] Albo w ustach se trzymaj i aparat tyz na tej wysokosci :evil_lol: Dobry Sarus. :hand: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Albo w ustach se trzymaj i aparat tyz na tej wysokosci :evil_lol: [/QUOTE] Karmienie psa smakołykami z ust to fajna metoda :grins: Ale pod warunkiem, że są to nagródki ludzkie, typu ser/parówka/jabłko, a nie psie dropsy, a nie daj Boże ziarenka karmy :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Cześć :calus: [quote name='Anusia & Alutka']Dobry Sarus. :hand:[/quote] Cześć Anusiu. [quote name='madziasto4']Karmienie psa smakołykami z ust to fajna metoda :grins: Ale pod warunkiem, że są to nagródki ludzkie, typu ser/parówka/jabłko, a nie psie dropsy, a nie daj Boże ziarenka karmy :diabloti:[/quote] Fajna, naprawdę :loveu: Ja tak karmię Arisa paluszkami... tzn. on sam mi wskakuje na kolana i kradnie je z moich z ust :lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Fajna, naprawdę :loveu: Ja tak karmię Arisa paluszkami... tzn. on sam mi wskakuje na kolana i kradnie je z moich z ust :lol:[/QUOTE] Fajna do nauki kontaktu wzrokowego :cool2: Cześć Sarka, co słychać? Quote
Sara_i_Aris Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 On ze mną łapie kontakt wzrokowy, jak mówię "emy" (końcówka idziemy, ale na całe słowo reaguje aż nazbyt żywo) :eviltong: Nic nie słychać. Chyba obejrzę film, a potem będę się uczyć. ps: Klawiatura mi świruje :-? Quote
Anusia & Alutka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Fajna, naprawdę :loveu: Ja tak karmię Arisa paluszkami... tzn. on sam mi wskakuje na kolana i kradnie je z moich z ust :lol:[/QUOTE] Zesz kurde hyhy :evil_lol: Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume... Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Zesz kurde hyhy :evil_lol: Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume... Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol:[/QUOTE] Przemęczona jesteś :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='madziasto4']Przemęczona jesteś :calus:[/QUOTE] Nio :-( :stupid: Cze Sarus :loveu: Quote
Pegaza Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hej baziowy złoty Aris:loveu: [URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4657.jpg[/URL] on ma te kolory aaa cudne:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Cześć :calus: [quote name='Anusia & Alutka']Zesz kurde hyhy :evil_lol: Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume... Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol:[/quote] :roflt: [quote name='Kasia']Cze Sara i Aris :loveu:[/quote] [quote name='Anusia & Alutka']Cze Sarus :loveu:[/quote] [quote name='koregra']Cześć Saruś Pozdowionka dla Was :calus:[/quote] Cześć Kasiu, Anusiu, Kamilko. [quote name='Pegaza']Hej baziowy złoty Aris:loveu: [URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4657.jpg[/URL] on ma te kolory aaa cudne:loveu:[/quote] Na żywo lepiej widać, jakie ma kolory :loveu: [img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4685.jpg[/img] Quote
madziasto4 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ooo jak mu ładnie w tej przekrzywionej kokardzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts