Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sara_i_Aris'][B]Kasiu,[/B] poczytasz i będziesz wszystko wiedziała :lol:

[B]Daga,[/B] wcale nie zaśmiecacie Ariskowej galerii. Częściej bywam u siebie niż u ciebie, więc tutaj będę miała okazję poczytać.[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie będziesz miała pretekst żeby czasem do Nas zajrzeć :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja się witam i napiszę, że Arisek w sam raz na święta z tymi baziami:loveu: co do reszty to tak jak Kasia - nic nie kumam:lol:[/quote]
Na święta zrobimy inne zdjęcia, jeśli tylko Aris będzie chciał pozować.

Poza tym, do sesji z różą nie stosowałam żasdnych smakołyków i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o tę z baziami, to Aris nie mógł długo usiedzieć na miejscu, bo widział ciasteczko :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]w takim razie będziesz miała pretekst żeby czasem do Nas zajrzeć :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Spryciula :eviltong:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Na święta zrobimy inne zdjęcia, jeśli tylko Aris będzie chciał pozować.

Poza tym, do sesji z różą nie stosowałam żasdnych smakołyków i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o tę z baziami, to Aris nie mógł długo usiedzieć na miejscu, bo widział ciasteczko :lol:
[/quote]

Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:

Posted

Ja ze smakołyków korzystam, kiedy Aris nie chce mi pozować, co teraz zdarza się coraz rzadziej ;) Przynajmniej mam pretekst, żeby mu dać, bo nie ma dnia, żeby mnie o nie nie prosił.

Aris też jak usłyszy, że włączam aparat, to od razu do mnie leci :lol: Powącha, co ja tam mam i wraca do swoich zajęć.

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]u Nas jest podobnie dlatego wiekszosc zdjec jest z zabawkami hiih[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale lepsze to niz jakby pies nie lubial aparatu i uslyszawszy dzwiek migawki odwracałby głowe w przeciwna strone, a tak wlasnie achowuje sie iesek kumpeli :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:[/QUOTE]
Schowaj nagródke za plecy, to się będzie w obiektyw patrzył :evil_lol:

Ja do pozowania daję komendę siad albo coś, pstrykam zdjęcie, i za dobrze wykonaną komendę daję po nagródce :cool3:
Ale to nie jest przekupstwo, bo nie macham im najpierw przed nosem nagrodą, tylko dopiero po zdjęciu sięgam do kieszeni/do pudełka na biurku i daję.
A kiedy sam Torcio pozuje, to dla niego nagrodą jest rzut piłeczką, przeciąganie zabawką itp :cool3: I też nie wie jaką nagrodę dostanie, kiedy i skąd :cool3:

Posted

my lubimy piszczace zabawki...lub ich nazwy ulubiony bunny albo toy-toy!
wtedy Mela uwaznie slucha:loveu:albo koty przechadzajace sie nonszalancko..to doprowadza ja do ...szalu ale czasem mozna fajne
spojrzenie uchwycic..jak dzis!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Ja już nie używam smakołyków. Zdjęcia wychodzą wtedy takie nienaturalne, bo paszcza zwrócona w stronę nagródki, a nie w obiektyw:lol: Teraz mam inny problem, bo za każdym razem kiedy M usłyszy dźwięk włączanego aparatu to leci po swoje zabawki... dlatego mam trudności w złapaniu go podczas snu:mad:[/QUOTE]

:roflt: biedny Mikulec, spac psu nie daja :roll:

[quote name='madziasto4']Schowaj nagródke za plecy, to się będzie w obiektyw patrzył :evil_lol:
[/QUOTE]

Albo w ustach se trzymaj i aparat tyz na tej wysokosci :evil_lol:

Dobry Sarus. :hand:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Albo w ustach se trzymaj i aparat tyz na tej wysokosci :evil_lol:
[/QUOTE]
Karmienie psa smakołykami z ust to fajna metoda :grins:
Ale pod warunkiem, że są to nagródki ludzkie, typu ser/parówka/jabłko, a nie psie dropsy, a nie daj Boże ziarenka karmy :diabloti:

Posted

Cześć :calus:

[quote name='Anusia & Alutka']Dobry Sarus. :hand:[/quote]
Cześć Anusiu.

[quote name='madziasto4']Karmienie psa smakołykami z ust to fajna metoda :grins:
Ale pod warunkiem, że są to nagródki ludzkie, typu ser/parówka/jabłko, a nie psie dropsy, a nie daj Boże ziarenka karmy :diabloti:[/quote]
Fajna, naprawdę :loveu: Ja tak karmię Arisa paluszkami... tzn. on sam mi wskakuje na kolana i kradnie je z moich z ust :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Fajna, naprawdę :loveu: Ja tak karmię Arisa paluszkami... tzn. on sam mi wskakuje na kolana i kradnie je z moich z ust :lol:[/QUOTE]
Fajna do nauki kontaktu wzrokowego :cool2:

Cześć Sarka, co słychać?

Posted

On ze mną łapie kontakt wzrokowy, jak mówię "emy" (końcówka idziemy, ale na całe słowo reaguje aż nazbyt żywo) :eviltong:

Nic nie słychać. Chyba obejrzę film, a potem będę się uczyć.

ps: Klawiatura mi świruje :-?

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Fajna, naprawdę :loveu: Ja tak karmię Arisa paluszkami... tzn. on sam mi wskakuje na kolana i kradnie je z moich z ust :lol:[/QUOTE]

Zesz kurde hyhy :evil_lol:
Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume...
Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Zesz kurde hyhy :evil_lol:
Se pomyslalam ze paluszkami Sara karmi czyli, ze rączkami daje kulki karmy, ale druga czesc zdania wprawila mnie w niemala zadume...
Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol:[/QUOTE]
Przemęczona jesteś :calus:

Posted

Cześć :calus:

[quote name='Anusia & Alutka']Zesz kurde hyhy :evil_lol:
Chwile potrwalo zanim sens ogolny zdania pojęłam :evil_lol:[/quote]
:roflt:

[quote name='Kasia']Cze Sara i Aris :loveu:[/quote]
[quote name='Anusia & Alutka']Cze Sarus :loveu:[/quote]
[quote name='koregra']Cześć Saruś Pozdowionka dla Was :calus:[/quote]
Cześć Kasiu, Anusiu, Kamilko.

[quote name='Pegaza']Hej
baziowy złoty Aris:loveu:
[URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4657.jpg[/URL]
on ma te kolory aaa cudne:loveu:[/quote]
Na żywo lepiej widać, jakie ma kolory :loveu:

[img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4685.jpg[/img]