Martunia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Witaj Sara. :cool3: No Arisek ma piękną sierść, mi się taka podoba. :loveu: A jakie ma śliczne ubranko! :loveu: Pozdrawiam. :) Quote
Magda Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Witamy zarośniętych jak MY! Świniaczek sie pojawił! Śliczna :loveu: Widać, że Arisek już ją pokochał Jak budowa?:cool3: Quote
tigrunia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :loveu:Ale pieknie wyglada w tej czarnej kokardce!! :loveu: Uroczy chłopiec z niego!! :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Sara_i_Aris napisał(a): Ubranko to stara "skarpeta". Chciałam założyć nowe, ale Arisowi coś chrupnęło w łapce i zrezygnowałam :oops: Oj hi hi :roflt: Czesc Sarus :loveu: Arisek wlochacz, ale dlugasne ma klaczki :loveu: Śliczniutki jest. Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cześć Saruś :loveu: pozdrowienia i buziaki Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dobry dzień powiem, o. Tak na opak :grins: Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Cze Saro:p faktycznie mu te włosy urosły a jak sobie dajesz rade z śniegiem który w łapki sie wplątuje i robią się kulki sniegowe na łapkach? moja też uwielbia snieg tylko te kulki właśnie:mad:robia nam kłopot Quote
Sara_i_Aris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dzień dobry! Napisałam taki długi post i mnie wylogowało, buuu :-( Kasia napisał(a):Jejciu jaki On zarośnięty jest :crazyeye: :loveu::loveu: Jak włochale dugaśne!!! Cze Saro podróżniczko :lol: Cześc Kasiu. flowerteen napisał(a):Witaj Sara. :cool3: No Arisek ma piękną sierść, mi się taka podoba. :loveu: A jakie ma śliczne ubranko! :loveu: Pozdrawiam. :) Cześć Marta. Mi też się taka podoba, zwłaszcza u Arisa :loveu: Magda_Miki napisał(a):Witamy zarośniętych jak MY! Świniaczek sie pojawił! Śliczna :loveu: Widać, że Arisek już ją pokochał Jak budowa?:cool3: Cześć Madziu. Co do budowy napiszę później, bo się rozpisałam i wszystko na marne :-( tigrunia napisał(a)::loveu:Ale pieknie wyglada w tej czarnej kokardce!! :loveu: Uroczy chłopiec z niego!! :loveu: Cześć Beatko. Anusia & Alutka napisał(a):Oj hi hi :roflt: Czesc Sarus :loveu: Arisek wlochacz, ale dlugasne ma klaczki :loveu: Śliczniutki jest. Cześc Anusia. Z czego się śmiejesz? Aga76 napisał(a):Cześć Saruś :loveu: pozdrowienia i buziaki Cześc Agusiu. PositiveThought napisał(a):ja się powtórze normalnie. włochy ma nieziemskie. pozdrawiam Cię, co do szkoły - znam ten ból, też ciąglę marnuję tam czas - głównie na spaniu na ławce. Cześc Atka. Gdzie byłaś jak cię nie było, co? Anusia & Alutka napisał(a):I znowu to samo... :cool1: Co...? tigrunia napisał(a):Dzień dobrek :multi: Cześc Beatko. madziasto4 napisał(a):Dobry dzień powiem, o. Tak na opak :grins: Dobry dzień, Madziu. Pegaza napisał(a):Cze Saro:p faktycznie mu te włosy urosły a jak sobie dajesz rade z śniegiem który w łapki sie wplątuje i robią się kulki sniegowe na łapkach? moja też uwielbia snieg tylko te kulki właśnie:mad:robia nam kłopot Cześc Dario. Jak na razie problemów ze śniegiem nie mam, bo widać na zdjęciach, że dużo go u nas nie było i kulki się nie robią. 2 lata temu Aris miał długie i pamiętam, że po każdym spacerze myliśmy łapką ciepłą wodą i trzymaliśmy w ręczniku. Zresztą co rok jest ten sam problem ze śniegowymi kulkami, niezależnie od tego, jakie pies ma włosy :mad: Aris zawsze chodzi z nosem w śniegu i kiedy jest go dużo, wygląda jak bałwanek :lol: Obiecane ubranko Arisa. Nie robiłam mu zdjęcia na dworzu, bo nie jest aż tak zimno. Quote
Martunia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ooojej, jaki śliczny sweterek! :loveu: Słodko w nim wygląda. :) Quote
Kasia_zg Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Saruś :) Ależ piekne foteczki slicznie wyglada Arisek w tym sweterku...a te włoski ahhh piekne...Przytojniacha uroczy :loveu: Pozdrawiamy ciepło:calus: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Świetny sweterek :loveu: Rewelacyjne kolorki :loveu: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Cześć :calus: Wpadam tak szybciutko dać zdjęcia z ostatnich dni śniegu i zaraz mykam. Jutro w klasie są organizowane Mikołajki i trzeba ładnie zapakować prezent :cool3: flowerteen napisał(a):Ooojej, jaki śliczny sweterek! :loveu: Słodko w nim wygląda. :) Kasia_zg napisał(a):Cześć Saruś :) Ależ piekne foteczki slicznie wyglada Arisek w tym sweterku...a te włoski ahhh piekne...Przytojniacha uroczy :loveu: Pozdrawiamy ciepło:calus: tigrunia napisał(a): Ja go po prostu uwielbiam!!!! Aga76 napisał(a):Świetny sweterek :loveu: Rewelacyjne kolorki :loveu: Pozdrawiamy :loveu: madziasto4 napisał(a):Śliczny kolorek wiosenny :loveu: Dziękujemy za komplementy. Sweterek zielony, bo tylko ten był w rozmiarze Arisa. W sklepie był też niebieski, a na spacerze spotkaliśmy yorka Toffika w czarno-czerowonym. Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witaj Saro :lol: Fajne ma Arisek te wełniaki :loveu: Quote
Martunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 O, kolejny sweterek. :loveu: Śliczne ma szelki z idendyfikatorem z imieniem. :cool3: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Muszę stwierdzić, że do twarzy mu w czarnym :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sara_i_Aris napisał(a): Cześc Anusia. Z czego się śmiejesz? Co...? 1. z lapki w ktorej cos chrupnelo. 2. znowu Cie nie ma. I widzisz na co Ci to bylo? Nie dostalas prezentow od Mikolaja ktorego spotkala Daria-Ewa, a wszyscy dostali!! :turn-l: Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Witam Mikołajkowo :santagri: [quote name='Kasia']Witaj Saro :lol: Fajne ma Arisek te wełniaki :loveu: Cześć Kasiu. [quote name='flowerteen']O, kolejny sweterek. :loveu: Śliczne ma szelki z idendyfikatorem z imieniem. :cool3: Z drugiej strony jeszcze numer telefonu. [quote name='tigrunia']Muszę stwierdzić, że do twarzy mu w czarnym :loveu: Sam jest czarny i dlatego. [quote name='Aga76']Aris, sweterkowy elegant Cześc Agusiu. [quote name='Anusia & Alutka']1. z lapki w ktorej cos chrupnelo. 2. znowu Cie nie ma. I widzisz na co Ci to bylo? Nie dostalas prezentow od Mikolaja ktorego spotkala Daria-Ewa, a wszyscy dostali!! :turn-l: 1. Ładnie to się tak wyśmiewać? :obrazic: 2. Jak nie ma jak jestem :stupid: Kiedy?! Gdzie?! Ja też chcę :placz: Może się jeszcze załapię? Zapomniałabym o Arisie: Quote
Kasia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Do Was też Mikołajus dziś zawitał i prezenta nawet zostawił Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No i w niebieskim tez piknie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts