Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dobry :loveu: Sweterkowo-śniegowe foty :cool2: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jaki Arisek jak to Alicja!! No w morde szczelil no! Sie zacofaj Sarus do naszych sniegowo-ubrankowych fotek, normalnie prawie tacy sami. :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 tigrunia napisał(a):Moze o rodzenstwo ? :evil_lol: Nie ma szans. Ale Wam musze powiedziec, ze kiedys spotkalam, wlasciwie zaczepilam babeczke z yorasem, ona jest z Walbrzycha i sie okazalo ze ma psiaka z tej samej hodowli co Alusia jezd :loveu: Quote
Martunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nowe zdjęcia! :multi: Cudowne. :loveu: I ten sweterek. :loveu: Śnieg jest u Was? Zazdroszczę. :cool3: Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale Wam musze powiedziec, ze kiedys spotkalam, wlasciwie zaczepilam babeczke z yorasem, ona jest z Walbrzycha i sie okazalo ze ma psiaka z tej samej hodowli co Alusia jezd :loveu: fajne spotkanko Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie ma szans. Ale Wam musze powiedziec, ze kiedys spotkalam, wlasciwie zaczepilam babeczke z yorasem, ona jest z Walbrzycha i sie okazalo ze ma psiaka z tej samej hodowli co Alusia jezd :loveu: No własnie .. a z jakiej to hodowli w ogole Alutka jest ? Dobry dzień :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Aga76']fajne spotkanko Nom ale smichy byly. Ladny byl ten pieseczek :p [quote name='tigrunia']No własnie .. a z jakiej to hodowli w ogole Alutka jest ? Z beznazwowej Tigrunia ;) Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Z beznazwowej Tigrunia ;) Acha :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Cześć :calus: Wróciłam przed chwilą ze "spaceru" z Arisem. Wybrał już sobie drogę, a tu nagle przypałętał się jakiś pies. Wzięłam Arisa na ręce i skręcałam w różne uliczki. Najgorsze było to, że jak zawróciłam do domu, to odechciało mu się chodzić :roll: [quote name='Aga76']Dobry :loveu: Sweterkowo-śniegowe foty :cool2: Cześć Agusiu. [quote name='Anusia & Alutka']Jaki Arisek jak to Alicja!! No w morde szczelil no! Sie zacofaj Sarus do naszych sniegowo-ubrankowych fotek, normalnie prawie tacy sami. :loveu: Nie widzę podobieństwa. Gdzie się mam zacofać? Przejrzałam trochę twojej galerii, ale tam nie ma żadnych śniegowych fotek Alicji :shake: Chyba że u ciebie padało w lipcu. [quote name='tigrunia']Moze o rodzenstwo ? :evil_lol: Są z zupełnie różnych końców Polski. [quote name='flowerteen']Nowe zdjęcia! :multi: Cudowne. :loveu: I ten sweterek. :loveu: Śnieg jest u Was? Zazdroszczę. :cool3: Jeszcze jest. [quote name='tigrunia']Dobry dzień :loveu: Cześć Beatko. Quote
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 witam milutko w 2008 r Fotki cudne:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Cze Saro!!! Zdjęcia śnieżnego Ariska w zielonym sweterku są śliczne :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Dzień dobry :calus: Dzisiaj mam już ostatnie zdjęcia Arisa. W tygodniu nie wiem, czy będę miała czas zajrzeć. Każdy dzień mam zawalony, a muszę sobie poprawić oceny... [quote name='Mona4']witam milutko w 2008 r Fotki cudne:loveu::loveu::loveu: [quote name='Kasia']Cze Saro!!! Zdjęcia śnieżnego Ariska w zielonym sweterku są śliczne :loveu: Witajcie Mona i Kasiu. Quote
miumiu Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 wspaniały na tym śniegu :) Prawdziwy pies przez duże "P" :) Quote
tigrunia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dobry :multi: Hihi .. na tym pontonie świetnie wygląda :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Cześć :calus: Jednak znalazłam czas, żeby wpaść i dać zdjęcia Arisa. Chyba nigdy jeszcze tyle nie dawałam, więc korzystajcie z okazji i oglądajcie! Quote
Sara_i_Aris Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Cześć :calus: Tylko jedna Beatka tu weszła, więc zdjęcia wstawiam chyba tylko dla niej. Quote
tigrunia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć :calus: Tylko jedna Beatka tu weszła, więc zdjęcia wstawiam chyba tylko dla niej. [/quote] :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Bardzo, bardzo , bardzo dziękuje:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :loveu: Śliczne foty :loveu: Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hej Sara:p powinnam napisać do twarzy mu w tym zielonym:p ale nie bardzo pasuje mi cosik:roll: więc do pyszczka:hmmmm: tak chyba lepiej:lol:http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_4208.jpg pozdrawiam:p Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Torkowi też by było chyba ładnie w tym zielonym sweterku :loveu: Muszę się rozejrzeć za takim kolorkiem :loveu: Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Torciowi boskiemu we wszystkim będzie gitaśnie :loveu: Cze Saruś :loveu: Pozdrawiamy i Ariska głaskamy!!! Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kasia dwa razy to samo pisze! Czy jest tu jakiś mod? :evil_lol: Quote
Recommended Posts