Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kasia napisał(a):Dobry w czwartek :loveu: Sie rozpedzilam i mialam napisac dobry w piatek hi hi. No nic, w takim razie ode mnie to samo co od Kasi :loveu: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Witam, witam i o zdrówko pytam:loveu: Co tam u Ariska?? Po zdjęciach stwierdzam że wszystko w najlepszym porządku:loveu: Pozdrowionka i buziaki dla was Quote
Sara_i_Aris Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Dzień dobry :calus: Ostatnimi dniami byłam taka wymęczona, sama nie wiem czym. Nic mi się nie chciało robić i mimo tego, że zawsze się w takich chwilach nudzę, to wtedy mogłabym cały dzień wyleżeć w łóżku i patrzeć się na sufit :-? Na szczęście już wolne, jutro postaram się wyspać (w moim przypadku to naprawdę trudne). W niedzielę będę miała głodówkę, żeby się najeść w Wigilię :lol: [quote name='madziasto4']Hihi janioły większe od Arisa :evil_lol: Jak to większe? Mniejsze! [quote name='flowerteen']Oo jak świątecznie. :cool3: Tzn. z aniołkami. :loveu: Jak dumnie Arisek się patrzy.. :roll: Dziękuję. [quote name='PositiveThought']mnie tam wpuścić, znaczy się na jakąś wyżerkę to strach :evil_lol: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_3993.jpg łojeziuniusiuniunieczku, czy on tu na mnie patrzy? na mnie, prawda? na zachód północny :loveu: Atka, aleś ty spostrzegawcza. Tak, on patrzy się na ciebie! [quote name='Anusia & Alutka']MY sie doszukujemy... Sama takie swinstwa wstawiasz!! Saro Ariskowa skad takie ladne janioly? Jakie świństwa! To był bukiet bez podtekstów! W aniołach świństw nie widzisz? :cool3: Nie wiem skąd są, dostałam na Mikołajki. [quote name='Aga76']Cześć Saruś Arisek wygląda rewelacyjnie, między aniołkami jak słodziak, a z profilu poważnie. Cześć Agusiu. [quote name='Kasia']Dobry Saruś :loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_3993.jpg Cudowne zdjęcie!!! Ślicznie Arisek tu wyszedł :loveu: Cześć Kasiu. [quote name='Kasia_zg']Witaj Saro :) Ale mi wstyd tak dawno nie byłam tu u Was sama nie wiem jak to sie mogło stać ale napewno sie to już nigdy nie powtórzy :) Arisek pieknie wyglada wsród tych aniołków w sumie to on też taki Aniołeczek jest :loveu: Pozdrawiamy serdecznie;) Cześć Kasiu. Mi wstyd w ogóle wchodzić na dogomanię, bo w niektórych galeriach tak dawno nie byłam :oops: Aniołek z różkami :diabloti: [quote name='Anusia & Alutka']Srodowe dzien dobry :loveu: Cześc Anusia. [quote name='Magda_Miki']Witajcie! Arisek cudnie wygląda z aniołkami:loveu: Słodziak Cześć Madziu. [quote name='Anusia & Alutka']Na konkurs go!! Jaki konkurs? [quote name='Kasia']Dobry w czwartek :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Sie rozpedzilam i mialam napisac dobry w piatek hi hi. No nic, w takim razie ode mnie to samo co od Kasi :loveu: Cześć Kasiu i Anusiu. [quote name='Patikujek']Witam, witam i o zdrówko pytam:loveu: Co tam u Ariska?? Po zdjęciach stwierdzam że wszystko w najlepszym porządku:loveu: Pozdrowionka i buziaki dla was Cześc Pati. Tak, Aris ma się dobrze, teraz nie wiem co robi, chyba się w kołdrę zakopał. Nie będę go w takim razie budziła :lol: Quote
Patikujek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Cześć Wam Całuski i mizianko dla maluszka Quote
Sara_i_Aris Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Cześć :calus: W święta chyba nie dam rady wejść na DGM, więc teraz złożę życzenia. Skromnie, ale szczerze :loveu: Na zbliżające się dni Bożego Narodzenia wielu radosnych chwil w gronie rodzinnym, a w Nowym Roku spełnienia marzeń życzą Sara i Aris [quote name='Kasia']Taki mały motyw świateczny...:lol: http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/2026.jpg Dziękuję Kasiu, jest śliczny :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Konkurs z Wladzi podpisa! Aha... Nie wiem, czy dam. [quote name='PositiveThought']cześć Saruś, wyjeżdżasz gdzieś na święta? wycałuj Arisika. Cześć Atka. Nie, na święta nigdzie nie wyjeżdżam. W drugi dzień świąt pojadę do rodziny, ale to tylko na jeden dzień. [quote name='Patikujek']Cześć Wam Całuski i mizianko dla maluszka Cześć Pati. Wczoraj ubieraliśmy choinkę i taki oto wyszedł efekt: Quote
tigrunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pina choineczka :loveu: To wszystkiego dobrego Saruś.. wesołych Świąt i bogatego gwiazdorka Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Piękna i bardzo bogata choinka :loveu: I takich jak ta choinka prezentów Ci życzymy - pieknych, dużych i bogatych :loveu: Quote
Martunia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 O jaka piękna choinka! :cool3: Wesołych Świąt! Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 U la la jaka choina :razz: Wesolych swiat Sarus :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 To znowu ja! [quote name='tigrunia']Pina choineczka :loveu: To wszystkiego dobrego Saruś.. wesołych Świąt i bogatego gwiazdorka [quote name='Kasia']Piękna i bardzo bogata choinka :loveu: I takich jak ta choinka prezentów Ci życzymy - pieknych, dużych i bogatych :loveu: [quote name='flowerteen']O jaka piękna choinka! :cool3: Wesołych Świąt! [quote name='Anusia & Alutka']U la la jaka choina :razz: Wesolych swiat Sarus :loveu: Dziękuję Beatko, Kasiu, Marto i Anusiu :loveu: Też wam życzę wesołych świąt i szcześliwego nowego roku :santagri: Troszkę zaspanego Ariska, cobyście nie zapomnieli o nim przez święta: Quote
Aga76 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Noo booski ten języczek jest i już :sweetCyb: Pozdrawiamy świątecznie :tree1: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Saruś Zdrowych i Radosnych Świąt życzy Kasia z Fidlekiem i Łukaszkiem Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sarus :loveu: Zyczymy wszystkiego co najlepsiejsze, zdrowych, wesolych swiat i calego nowego roku. Wiecej czasu dla siebie i dla nas ;) oraz realizacji śiśkich planow :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]W Bożego Narodzenia dni urocze, [/FONT] [FONT=Garamond]Niechaj szczęściem serce gra, [/FONT] [FONT=Garamond]Niech zdrowie dobre was otoczy, [/FONT] [FONT=Garamond]I na dni przyszłości trwa. [/FONT] [FONT=Garamond]Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, [/FONT] [FONT=Garamond]spokój, radość i dostatek wszelki, [/FONT] [FONT=Garamond]A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Cichutkie dzien dobry, bo i tak nikt mnie nie uslyszy buuu :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kasia napisał(a):Witaj Saro środkowo świętowo :loveu: Kasiu, ja wiem, że szczęśliwi czasu nie liczą, ale toż dziś wtorek mamy! :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Hello :calus: Już prawie po świętach, buuu :-( Wszystko tak szybko zleciało, ale nie ma na co narzekać. Z prezentów wszyscy są zadowoleni, nawet Aris :loveu: Niestety nie doczekałam do 24:00 i nie wiem, czy przemówił ludzkim głosem. [quote name='PositiveThought']ale on słodko wygląda! a choinka... no, no... Wesołych Świąt, karpia w wannie, wypasionych prezentów pod choinką, miłej atmosfery i śniegu!!! [quote name='Aga76']Noo booski ten języczek jest i już :sweetCyb: Pozdrawiamy świątecznie :tree1: [quote name='Kasia']Saruś Zdrowych i Radosnych Świąt życzy Kasia z Fidlekiem i Łukaszkiem http://www.camomille.pl/images/sw147.jpg [quote name='Anusia & Alutka']Sarus :loveu: Zyczymy wszystkiego co najlepsiejsze, zdrowych, wesolych swiat i calego nowego roku. Wiecej czasu dla siebie i dla nas ;) oraz realizacji śiśkich planow :loveu: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Garamond]W Bożego Narodzenia dni urocze, [/FONT] [FONT=Garamond]Niechaj szczęściem serce gra, [/FONT] [FONT=Garamond]Niech zdrowie dobre was otoczy, [/FONT] [FONT=Garamond]I na dni przyszłości trwa. [/FONT] [FONT=Garamond]Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, [/FONT] [FONT=Garamond]spokój, radość i dostatek wszelki, [/FONT] [FONT=Garamond]A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca.[/FONT] http://img69.imageshack.us/img69/1069/katnv6qq9.jpg Dziękuję wam bardzo :calus: Anusiu, postaram się znaleźć ten czas, ale on jest taki niedobry i nie daje mi się złapać, buu :-( [quote name='Anusia & Alutka']Cichutkie dzien dobry, bo i tak nikt mnie nie uslyszy buuu :loveu: Cześć Anusiu. Jak to nie usłyszy? Przecież dlatego weszłam. [quote name='Kasia']Witaj Saro środkowo świętowo :loveu: [quote name='madziasto4']Kasiu, ja wiem, że szczęśliwi czasu nie liczą, ale toż dziś wtorek mamy! :loveu: Cześć Kasiu i Madziu. Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jaki piękny świąteczny Arisek :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Saro :)[/FONT] [FONT=Georgia]Przepiekne świateczne focie Ariska:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts