Martunia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Łojej, jaka cudna świnka.. :loveu::loveu: Quote
Nefretete ^^ Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cudo, istne cudo![/FONT][FONT=Comic Sans MS] Zakochałam się w twojej śwince :loveu::loveu: :loveu:[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Witajcie :calus: Wpadam tak szybiutko oznajmić, że olimpiada z biologii była trudna, jestem wykończona umysłowo :mdleje: Na szczęście jutro nie mam lekcji, tylko ognisko, więc odpocznę sobie ten jeden dzień na łonie natury :lol: Zrobiłam w końcu dłuższe spotkanie 1. stopnia Arisa ze świnką :multi: Oczywiście zdjęcia mam, ale na razie muszę się wyrobić z tymi z września. Świniaczek jeszcze trochę się boi, ale nie Arisa, tylko mnie :-? A to przecież on jest taki namolny i zawsze całą ją wyliże. [quote name='fidelek2']Ale fajne rude maleństwo :loveu: Cześć Kasiu! Dziękuję. [quote name='madziasto4']Taaa, ja miałam i chomiki, i królika...Gryzonie są nie dla mnie;) Żółwie wodne też się przewinęły... Kolorek świniaka rzeczywiście uroczy :) Ja miałam tylko rybki i chomiki. Ogólnie to wystarczyłby mi tylko jeden pies. Ze świnką jest tak wykombinowane, że jak dożyje ona dłużej niż 4 lata, ja wyjeżdżam na studia, a ją oddaję dla małej Kornelki, która będzie miała 6 lat i będzie się nią mogła zajmować. [quote name='flowerteen']Łojej, jaka cudna świnka.. :loveu::loveu: Cześć Marto! Dziękuję. [quote name='Nefretete ^^']Cudo, istne cudo! Zakochałam się w twojej śwince :loveu::loveu: :loveu: Też mnie zauroczyła, a przecież gustuję w peruwiankach. Ma w sobie to coś :loveu: [quote name='PositiveThought']ale Arisa nam nigdy nie jest mało :p świniak supcio, tylko właśnie... u mnie z tym drugim psem to tak do końca nie wiadomo :p To dobrze, bo zaraz uraczę Was zaległymi zdjęciami :lol: Tak szczerze, to chciałabym, żebyś miała drugiego ogonka. Świnka ma swój urok, ale to co innego... u mnie nie było wyboru. Quote
Kasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witaj Saro. Super, że świniorek i Arisek pomału sie 'dogadują' i oswajają :lol: Ja bym musiała zrobić zdjecia Fidlakowi i śwince mojej siostry i pokazać Wam co ona wyprawia z moim psem - on sie kładzie a ona sobie po nim chodzi, leży na nim i sałatę wcina albo pogryza mu łapinki a ten durny sie z tego cieszy i zadowolony jest bardzo :lol: On ją po prostu uwielbia - jak tylko tam przychodizmy to swe pierwsze kroki kieruje do kuchni do świnki!!! Quote
Martunia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Saro! Cudne fotki. :loveu::loveu: Wszystkie, a szczególnie to ostatnie. :eviltong::cool1: No u mnie było tak samo z Frankiem - bał się wszystkich, jak nie wiem czego! Ale nie martw się, na pewno po jakimś czasie się oswoi z tym wszystkim i już się świniaczek nie będzie bał. :) Liczę na to. ;) Pozdrowienia dla Was! Quote
koregra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Halo halo :lol: Ale foteczki:crazyeye: boskie:loveu: Ja miałam chomaska królaska i myszki to z gryzoni;) Focie mam jakies tylko królaska i chomisia kiedyś może pokazę. Na swinkę nigdy nie godził się TŻ. Twoja jest pikna :loveu: Pozdrowionka Quote
Kasia_zg Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jejciu jakie przesliczne foteczki...urocza świneczka....a Arisek słodki przystojniacha....ślicznne te słonecznie-zielone focie. Jesli chodzi o oswojenie świneczki to spokojnie powolutku i sie przyzwyczaji...poświecaj jej troszke czasu jest w nowym miejscu now ludzie musi sie zaklimatyzowac...zobaczysz że jak już sie przyzwyczai to gdy tylko bedzie Cie widziała bedzie radośnie piszczała i dopominała sie pieszczot:) Pozdrawiamy cieplusio i milusio:loveu: Quote
Pimpek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ślicznego masz psiaka :loveu: A jak prześlicznie wyszedł w fotach an pierwszej stronie :loveu: T tez cudne :loveu: Quote
binkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witamy się:multi: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3053.jpg Prawdziwy model:loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Witajcie :calus: [quote name='fidelek2']Witaj Saro. Super, że świniorek i Arisek pomału sie 'dogadują' i oswajają :lol: Ja bym musiała zrobić zdjecia Fidlakowi i śwince mojej siostry i pokazać Wam co ona wyprawia z moim psem - on sie kładzie a ona sobie po nim chodzi, leży na nim i sałatę wcina albo pogryza mu łapinki a ten durny sie z tego cieszy i zadowolony jest bardzo :lol: On ją po prostu uwielbia - jak tylko tam przychodizmy to swe pierwsze kroki kieruje do kuchni do świnki!!! Cześć Kasiu! Aris już reaguje na słowo "świnka" i kiedy tylko je wypowiem, zaraz leci do klatki :lol: A ona po prostu za nim szaleje! Jak puszczam ją po dywanie, to ani na krok go nie odstępuje. [quote name='fidelek2']Ostatnie zdjecie jest super :loveu: Ostatnie zdjęcie wyszło przez przypadek :lol: [quote name='flowerteen']Cześć Saro! Cudne fotki. :loveu::loveu: Wszystkie, a szczególnie to ostatnie. :eviltong::cool1: No u mnie było tak samo z Frankiem - bał się wszystkich, jak nie wiem czego! Ale nie martw się, na pewno po jakimś czasie się oswoi z tym wszystkim i już się świniaczek nie będzie bał. :) Liczę na to. ;) Pozdrowienia dla Was! Cześć Martuś! Świnka boi się już mniej, powoli wychodzi z domku i wącha moją rękę. Arisa wręcz uwielbia :loveu: [quote name='koregra']Halo halo :lol: Ale foteczki:crazyeye: boskie:loveu: Ja miałam chomaska królaska i myszki to z gryzoni;) Focie mam jakies tylko królaska i chomisia kiedyś może pokazę. Na swinkę nigdy nie godził się TŻ. Twoja jest pikna :loveu: Pozdrowionka Cześć Kamilko! Ja z gryzoni tylko 2 chomiki. Czemu TZ nie zgodził się na świnkę? Przecież byłaby idealnym towarzyszem dla Corinki, bo ona taka malusia :loveu: [quote name='Kasia_zg']Jejciu jakie przesliczne foteczki...urocza świneczka....a Arisek słodki przystojniacha....ślicznne te słonecznie-zielone focie. Jesli chodzi o oswojenie świneczki to spokojnie powolutku i sie przyzwyczaji...poświecaj jej troszke czasu jest w nowym miejscu now ludzie musi sie zaklimatyzowac...zobaczysz że jak już sie przyzwyczai to gdy tylko bedzie Cie widziała bedzie radośnie piszczała i dopominała sie pieszczot:) Pozdrawiamy cieplusio i milusio:loveu: Na razie piszczy tylko gdy jest głodna i podczas biegania. [quote name='PositiveThought']Arisek elegant włochacz :loveu: Cześć Atka! Dziękujemy. [quote name='Pimpek']Ślicznego masz psiaka :loveu: A jak prześlicznie wyszedł w fotach an pierwszej stronie :loveu: T tez cudne :loveu: Witaj Pimpek! Dziękujemy i zapraszamy częściej. [quote name='fidelek2']Cześć Saruś :lol: Jak początek weekendu? Cześć Kasiu! Weekend upłynął na nauce... w piątek mam olimpiadę z geografii. [quote name='binkaa']Witamy się:multi: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3053.jpg Prawdziwy model:loveu::loveu: Cześć Binko! Dziękujemy. [quote name='fidelek2']Dzień dobry :lol: Cześć Kasiu! Quote
Sara_i_Aris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Ostatnią niedzielę września spędziliśmy na ognisku: Quote
Sara_i_Aris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Może ktoś chce zjeść chipsy? Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Huuura! Cześć Saruś :multi: Piękny Arisek :razz: i chipsiki ;) Ja chcę chipsiki, uwielbiam jak mi niszczą szare komórki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cze Sara:p dogo mi muli nie wie jak nadrobie pozostałych... szkoda chomiczka [*]:candle: ale jest świnka fajna:p fotki pełne słońca i rozbieganego Arisa:) a trzymam kciuki za piątek:thumbs: Quote
Sara_i_Aris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Aga76']Huuura! Cześć Saruś :multi: Piękny Arisek :razz: i chipsiki ;) Ja chcę chipsiki, uwielbiam jak mi niszczą szare komórki :evil_lol: Cześć Agusiu! Smutno bez ciebie było na dgm :-( Nie odchodź na dłużej. Wkleję tylko zdjęcia i na 100% wpadnę do twojej galerii. Ja też lubię, ale jak zjem za dużo to z chęcią bym na nie nie patrzyła przez miesiąc :lol: [quote name='Pegaza']Cze Sara:p dogo mi muli nie wie jak nadrobie pozostałych... szkoda chomiczka :candle: ale jest świnka fajna:p fotki pełne słońca i rozbieganego Arisa:) a trzymam kciuki za piątek:thumbs: Cześć Dario! Mi też muli, oj jak bardzo muli... a mam tyle galerii do nadrobienia :roll: A może coś dla miłośników zdrowej żywności? Aris się na pewno podzieli: A żeby nie było, to chipsy też umie jeść :lol: Quote
Martunia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jakie cudne foty.. :loveu::loveu: Ooo chipsy. :D I jak, smakowały mu? :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Smakuje mu wszystko, co jest niezdrowe i dla ludzi, i dla zwierząt :lol: Quote
Kasia_zg Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć Saruś :) Piękne fotusie...słodziachny jezorek...cudny Arisek :) Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witamy No, a to ognisko gdzie? :eviltong: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Arisek długowłosy aaa, jaki mężczyzna przystojny! Quote
Recommended Posts