Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Jestem znowu. Rodzice pojechali, ja już sprzątnęłam to co miałam i nudzę się. Zastanawiam się, czy pościerać kurze z półek, ale nie chce mi się wszystkich pamiątek zdejmować i układać od nowa :roll: Do świąt się znowu zakurzy, więc pościeram za tydzień :diabloti: Arisek leży na podłodze i patrzy się kątem oka, co robię. Jeszcze nawet nie zaliczyliśmy dłuższego spacerku, tylko poranne siku i wracamy :-o Anusia & Alutka napisał(a):O kujka ale pysznosci. Smakowite foteczki i teraz mam ochote na wszystko co jest na tym stole, no moze oprocz tego starszawego brodacza. Dzien dobry :hand: Cześć Anusiu. Na wszystko? :razz: Na stroik, świece i sztuczne kwiatki też? Anusiu, a ja myślałam, że to Madzia jest inna :diabloti: Mama upiekła ciasto wg innego przepisu, ale dla mnie wcześniejsze było lepsze :lol: Taki fajny bukiet tata sprezentował mamie: Stroik natomiast ciocia (mamy siostra, żeby nie było): Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale pikne fotencje .. tylko gdzie Arisek? Teraz jego kolej :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 O jakie artystyczne zdjęcia. :cool3: No właśnie, czekamy teraz na zdjęcia Ariska. :loveu: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale mieliście piszną ucztę!!!!! Ja to bym się wpierw rzuciła na te pistacje :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ooo, ale pyszności:loveu: To dla mnie proszę te delicje, gajajetki i pizdacje:evil_lol:, pistacje znaczy się:loveu: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Gajajetki niet :shake: Ja to bym se teraz zjadła słonecznika prażonego własnej roboty robionego na soli :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Prażony słonecznik na własnej soli, co to kujka jest? :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Prażony słonecznik na własnej soli, co to kujka jest? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: A teraz tłumaczę: Kupuję se słonecznik, taki zwykły, surowy. Następnie wrzucam go na patelnię na kapkę oleju, dodaje soli i przez kilka minut na małym ogniu, ciągle mieszając, prażę co chwila kosztując aż dojdzie do odpowiedniego smaku :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 I toto się je ciepłe czy sysko jedno? Ja chiba jadłam coś podobnego, ale w wersji "sysko jedno" chiba, bo nie był taki ciepły wcale :hmmmm: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Sysko jedno bo ciepłe toto jest ino na początku jak z patelni se ściagniesz :lol: A jak dobrze go zrobisz to i na drugi dzień jest piszny :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Witam z rana :calus: [quote name='tigrunia']Ale pikne fotencje .. tylko gdzie Arisek? Teraz jego kolej :evil_lol: Mówiłam, że Ariska nie będzie. [quote name='flowerteen']O jakie artystyczne zdjęcia. :cool3: No właśnie, czekamy teraz na zdjęcia Ariska. :loveu: Artystyczne? :lol: [quote name='Kasia']Ale mieliście piszną ucztę!!!!! Ja to bym się wpierw rzuciła na te pistacje :loveu: Później doszło więcej rzeczy. Ja pistacji nawet nie tknęłam, już mi się przejadły :lol: [quote name='madziasto4']Ooo, ale pyszności:loveu: To dla mnie proszę te delicje, gajajetki i pizdacje:evil_lol:, pistacje znaczy się:loveu: Delicje - dobry wybór :thumbs: [quote name='Kasia']Ja to bym se teraz zjadła słonecznika prażonego własnej roboty robionego na soli :loveu: [quote name='madziasto4']Prażony słonecznik na własnej soli, co to kujka jest? :hmmmm: [quote name='Kasia']:evil_lol::evil_lol: A teraz tłumaczę: Kupuję se słonecznik, taki zwykły, surowy. Następnie wrzucam go na patelnię na kapkę oleju, dodaje soli i przez kilka minut na małym ogniu, ciągle mieszając, prażę co chwila kosztując aż dojdzie do odpowiedniego smaku :loveu: [quote name='madziasto4']I toto się je ciepłe czy sysko jedno? Ja chiba jadłam coś podobnego, ale w wersji "sysko jedno" chiba, bo nie był taki ciepły wcale :hmmmm: [quote name='Kasia']Sysko jedno bo ciepłe toto jest ino na początku jak z patelni se ściagniesz :lol: A jak dobrze go zrobisz to i na drugi dzień jest piszny :loveu: Hmm... ja nadal nie wiem co to jest i chyba nigdy czegoś podobnego nie jadłam. Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Sara_i_Aris'] Cześć Anusiu. Na wszystko? :razz: Na stroik, świece i sztuczne kwiatki też? Anusiu, a ja myślałam, że to Madzia jest inna :diabloti: Taki fajny bukiet tata sprezentował mamie: Tak na wszystko, a co nie moge? :obrazic: :roflt: aaaaa przepraszam, ale to jest bukiet z podtekstem :roflt: Daria-Ewa gotowa potwierdzic :megagrin: KASIA, bo mi sie nie zacytowalas! Taki slonecznik to ja lubiem, oj lubiem :loveu: Quote
Martunia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No artystyczne zdjęcia. :D :cool3: Ja tak nie umiem. :eviltong: Arisek jak zawsze śliczny. :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć :loveu: :crazyeye:Poważnie, nie lubisz zdjęć z białeczkiem :mdleje:Ja uwielbiam! Ileż tu smakowitości było, palce lizać :sabber: Smakowite foty! Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Aga76 napisał(a): :crazyeye:Poważnie, nie lubisz zdjęć z białeczkiem :mdleje:Ja uwielbiam! Szto taki?? :crazyeye: Najpikniejsze sa z bialeczkiem! Quote
Sara_i_Aris Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Hello :calus: [quote name='Anusia & Alutka']Tak na wszystko, a co nie moge? :obrazic: :roflt: aaaaa przepraszam, ale to jest bukiet z podtekstem :roflt: Daria-Ewa gotowa potwierdzic :megagrin: KASIA, bo mi sie nie zacytowalas! Taki slonecznik to ja lubiem, oj lubiem :loveu: Jeśli masz takie życzenie :lol: Bo wy wszędzie doszukujecie się podtekstów :obrazic: [quote name='flowerteen']No artystyczne zdjęcia. :D :cool3: Ja tak nie umiem. :eviltong: Arisek jak zawsze śliczny. :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za miłe słowa. [quote name='Aga76']Cześć :loveu: :crazyeye:Poważnie, nie lubisz zdjęć z białeczkiem :mdleje:Ja uwielbiam! Ileż tu smakowitości było, palce lizać :sabber: Smakowite foty! Cześć Agusiu. Nie, bo nie lubię jak ktoś robi oczami, że widać same białko. Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hihi janioły większe od Arisa :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oo jak świątecznie. :cool3: Tzn. z aniołkami. :loveu: Jak dumnie Arisek się patrzy.. :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 MY sie doszukujemy... Sama takie swinstwa wstawiasz!! Saro Ariskowa skad takie ladne janioly? Quote
Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cześć Saruś Arisek wygląda rewelacyjnie, między aniołkami jak słodziak, a z profilu poważnie. Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dobry Saruś :loveu: [quote name='Anusia & Alutka'] KASIA, bo mi sie nie zacytowalas! Taki slonecznik to ja lubiem, oj lubiem :loveu: Wiesz co dobre :loveu: Też go uwielbiam!!! A ta Madźka dziwnawa nie wie co to jest :shake: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_3993.jpg Cudowne zdjęcie!!! Ślicznie Arisek tu wyszedł :loveu: Quote
Kasia_zg Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witaj Saro :) Ale mi wstyd tak dawno nie byłam tu u Was sama nie wiem jak to sie mogło stać ale napewno sie to już nigdy nie powtórzy :) Arisek pieknie wyglada wsród tych aniołków w sumie to on też taki Aniołeczek jest :loveu: Pozdrawiamy serdecznie;) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witajcie! Arisek cudnie wygląda z aniołkami:loveu: Słodziak Quote
Recommended Posts