Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ale sliczne fotki :D:D Szczegolnie te z jezyczkiem ^^ Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ale sliczne fotki :D:D Szczegolnie te z jezyczkiem ^^ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i tyle :D NIC chyba dodawac nie trzeba :D Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ślicznie mu w rozpuszczonych włoskach:loveu: Widzę język podczas ziewania:multi::multi: i przymrużone oczy! proszę bardzo. Czyli jednak słońce czasami sie przydaje:evil_lol: Eee... ładniej mu w kokardce :evil_lol: No to jednak ziew nie jest aż tak niewidoczny. Jak się lepiej przyjrzeć, to nawet kawałek kła się załapał :multi: Ma te swoje zalety :evil_lol: [quote name='PositiveThought']hej Saro.. piękny liz, jęzorek, i właściciel :loveu: mówiłam, jesteśmy jedyną szkołą, które wczoraj i dziś miała lekcje... a poniedziałek odrabialiśmy w sobotę. ja wolnego mam równo 10 dni, bo potem jeszcze matury... :loveu: a na razie siedzę nad projektem. i chyba dokończę jutro, bo dizś mi nie idze. Cześć Beatko! Właściciel? Gdzie tu widzisz właściciela? :-? Z resztą się zgodzę :evil_lol: Głupio... my w sobotę odrabialiśmy 4 maja, a nie poniedziałek :roll: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ale sliczne fotki :D:D Szczegolnie te z jezyczkiem ^^ [quote name='maartucha']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i tyle :D NIC chyba dodawac nie trzeba :D Z języczkiem to jakiś wysyp, co chwilę pstrykałam zdjęcia i jęzorek :lol: Aris puszcza do wszystkich dogomaniaków oczko ;) Mój mały, różowiutki i cieplutki jęzorek :eviltong: Quote
Aga76 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Saruś Arisek ma niesamowite zdolności językowe :thumbs: Saro, jak zdrówko twoje? Quote
Pegaza Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cze Saro:p my równiez Arisowi przesyłamy ;) i :eviltong: a Ciebie pozdrawiamy. Quote
Dagusia1992 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 śliczne focie xD jaki piekny rózowiutki jęziorek xD a jak ładnie oczko nam puścił :p Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry! :lol::lol::lol: Dzień dobry Ewo! [quote name='Aga76']Cześć Saruś Arisek ma niesamowite zdolności językowe :thumbs: Saro, jak zdrówko twoje? Cześć Aga! Ciekawe w kogo :lol: Chyba zacznę na niego mówić 'Gibki język' :evil_lol: A moje zdrówko ma się dobrze, dziękuję ;) Weszłam dopiero teraz na dgm, bo byłam zmęczona. Ostatni miałam W-F, graliśmy w koszykówkę 2 razy pod rząd :mdleje: Współczuję Asi (mojej koleżance), która grała 3 razy pod rząd, inna grupa grała raz, odpoczynek, potem znowu i oni mieli najlepiej. [quote name='Pegaza']Cze Saro:p my równiez Arisowi przesyłamy ;) i :eviltong: a Ciebie pozdrawiamy. Cześć Pegaza! Do Ariska doszło już ;) i :eviltong: , macie od niego i ode mnie pozdrowienia. [quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD jaki piekny rózowiutki jęziorek xD a jak ładnie oczko nam puścił :p [quote name='Pinczerek-Jacky']Ahh sliczny jezorek i oczko :D:D Dziękuję :buzi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='PositiveThought']właściciel jęzorka :p Arisek jest cudny 8) No to trzeba było tak od razu ;) Wiem o tym :evil_lol: A może nie wiem... :hmmmm: Nie chce mi się myśleć, idę spać. Dobranoc :sleep2: Quote
Sara_i_Aris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Witajcie! Dgm nadal wolno chodzi, ale mam czas, więc foteczki dam. Aris teraz leży na podłodze i śpi jak zabity, zmęczony tyloma spacerami. Najpierw moja mama z nim była na mieście, potem brat, jak przyszłam ze szkoły to i ja wyszłam :evil_lol: Taki mały, a każdego zadowoli. Mój kochany terrierek :loveu: I jeszcze wie, kiedy jest jego spacer. Jak idę na miasto, to chodzi grzecznie przy nodze, nie sprawia problemu. Kiedy faktycznie idę z nim na jego spacer, to sam wybiera drogę, już nie chce iść tam, gdzie ja. Ale taki maluch nie ma szans :evil_lol: Zachciało mi się kupić gazetę, Aris zaparł się łapkami, podeszłam, wzięłam go na ręce i kropka. Nie ma nic do gadania :evil_lol: PositiveThought napisał(a):nie wysilaj się, Sara, to po prostu może nie zadziałać :evil_lol: Jak nie zadziała to :mad: I na dodatek mózg mi wysiądzie od tego myślenia :flaming: Sesja choćby bez kawałka języka jest bee :flop: Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 To sie Arisek nachodzil:evil_lol: Sliczne fotki :loveu: Mi tez dgm wolno chodzi :placz: :shake: Moze wkoncu przyspieszy ;/ PZdr:* Quote
Aga76 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Językowe szkolenie zawsze w cenie :cool1: Dziś znikają moje posty... ciekawe czy ten będzie miał szczęście uchować się w galerii Ariska? Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 pieknotek...na koniec jak zwykle zadowolona minka! pozdrowionka od Melanki! a co do dogo to myslalam ze tylko mi sie to przydarza.. ale moja strona otwiera sie przez 15 minut!!!! i to trzeba ja ladnie prosic! ughhhh Quote
Dagusia1992 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 a mi juz dobrze działa dogo ;] dobrze powiedziane sesja bez chociaz kawalka jezyczna jest bee xD Quote
Sara_i_Aris Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Witajcie! Mój wcześniejszy post znikł :placz: Co się z tą dogomanią dzieje? Jeśli trwają jakieś prace, to może lepiej zakmnąć forum na jakiś czas? Aga76 napisał(a):Językowe szkolenie zawsze w cenie :cool1: Dziś znikają moje posty... ciekawe czy ten będzie miał szczęście uchować się w galerii Ariska? Aga, nie tylko twoje znikają :shake: Twój post się uchował, ciekawe czy moje też :roll: MAREA SHAPIRO napisał(a):pieknotek...na koniec jak zwykle zadowolona minka! pozdrowionka od Melanki! a co do dogo to myslalam ze tylko mi sie to przydarza.. ale moja strona otwiera sie przez 15 minut!!!! i to trzeba ja ladnie prosic! ughhhh Arisek już pozdrowiony i przesyła do Meli wielkiego całusa :calus: Mam nadzieję, że dogo znów będzie sprawne :mad: Teraz jest zbyt denerwujące :angryy: Trochę kwiatków z działki: Quote
Dagusia1992 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ładne kwiatki xD ciekawe czy ten moj post sie zachowa;/ Quote
madziasto4 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Sara :lol: Piękny wysyp języczkowych zdjęć :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ladne kwiatki :) A gdzie Arisek :D:D Arisek zaraz będzie. Wszyscy dają w galerii kwiatki a mi się pierwszy raz udało im zrobić nawet w miarę zdjęcia :multi: Mam tylko nadzieję, że post mi nie zniknie :modla: Bo wchodzę na dogo, a prawie wszystkie moje posty zeżarło :mad: Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Saro :smilecol: przepiękne kwiaty, pięknie wiosennie... Quote
Dagusia1992 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 śliczne kwiatki xD wszytskim chyba zzera posty;/ Quote
Recommended Posts