Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciliśmy...
I nie ma o czym mówić. Holly zachowywała się okropnie, tyle ćwiczyłyśmy i wszystko zdawało się być OK, ale było gorzej niż sobie wyobrażałam :shake:
Jedyny plus tej wystawy jest taki, że mogłam poznać B, Adę - szkoda, że zamieniłyśmy tylko kilka słów, ale będą jeszcze kolejne wystawy. Cardełki widziałam, ale z nimi nie rozmawiałam. Buuuu :placz:

[B]Martuniu, Aguś, Zuza,[/B]
dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

[B]D-E,[/B]
prawda? Mi też przypomina Capryśkę :loveu: Ona była wtedy boska (słyszysz, Aga?) :p

[B]B,[/B]
mi też było miło :p

Posted

Sara nie przejmuj się .. jeszcze parę wystaw i i Ty i Holly dojdziecie do wprawy ;)
Ja tak na prawdę dopiero chyba nauczyłam się prowadzić jakoś Jess na tej ringówce, ale trzeba by jeszcze dużo poćwiczyć. Teraz to już nie ma sensu ..
Nauczyłam się na Jess jak i co robić na wystawie teraz mam nadzieję, ze z Buffy pójdzie mi lepiej ;)

Posted

[quote name='tigrunia']Sara nie przejmuj się .. jeszcze parę wystaw i i Ty i Holly dojdziecie do wprawy ;)
Ja tak na prawdę dopiero chyba nauczyłam się prowadzić jakoś Jess na tej ringówce, ale trzeba by jeszcze dużo poćwiczyć. Teraz to już nie ma sensu ..
Nauczyłam się na Jess jak i co robić na wystawie teraz mam nadzieję, ze z Buffy pójdzie mi lepiej ;)[/quote]
Wprawa swoją drogą, dużo jeszcze jej brakuje, ale kiedyś tam się nauczymy. Chodzi mi konkretnie o jej zachowanie. Nie wiem, co ją dzisiaj opętało. Była cała zestresowana, na ringu zaczęła piszczeć/szczekać/wyć... Chyba nie polubi wystaw... Wzięłabym Arisa, bo przy nim w obcym miejscu czuje się bezpiecznie, ale on by zwariował widząc tyle psów :roll: Buuuu :placz:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Bardzo dobrą :p[/quote]
No i ty mówisz że słabo poszło???:crazyeye:
Przecież to jest super ocena...
[COLOR=Red][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Gratulacje dla Holly!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='***Paulina***']No i ty mówisz że słabo poszło???:crazyeye:
Przecież to jest super ocena...
[COLOR=red][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Gratulacje dla Holly!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/quote]
Nie powiedziałam, że słabo nam poszło. Z oceny się cieszę :multi: Nie podobało mi się jej zachowanie, było okropne i zniszczyło wszystko to, co u niej wypracowałam w ciągu kilku miesięcy :shake:

[B]Zuza,[/B] mam nadzieję ;)

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Nie powiedziałam, że słabo nam poszło. Z oceny się cieszę :multi: Nie podobało mi się jej zachowanie, było okropne i zniszczyło wszystko to, co u niej wypracowałam w ciągu kilku miesięcy :shake:[/quote]
Będzie coraz lepiej... Zobaczysz;)
Musi się przyzwyczaić...
Co innego jest chodzić po ogrodzie gdzie nie ma nikogo a co innego gdzieś gdzie jest pełno ludzi i psów...

Posted

Sara, a będziecie w Sopocie albo Gdyni na wystawie?
Gratulacje oceny bdb. A jeśli chodzi o strach, to pochoodźcie sobie w zaludnione miejsca, z nagródkami, żeby małą przyzwyczajać do dużej ilośc osób i psów. ;)

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bry Sara
miło było poznać chociażby z daleka ;)
na wczorajszej wystawie było okropnie
nic dziwnego, że psy wariowały :shake:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

hej :)
mnie znów nie było dwa lata.. :shake:
trochę odrobiłam, fotki oglądnęłam :loveu:
Holly ma taką śliczną długą sierść ! :loveu::loveu:
gratulacje bdb, następnym razem będzie jeszcze lepiej ;)

Posted

Cześć :loveu:

Holly niedługo będzie miała cieczkę, miała strasznie zapchane gruczoły i dlatego była taka wypukła (dziękuję Kasiu! :calus:). Nie chciałam jechać do NDM, ale chyba jednak ją zgłoszę :lol:

U nas za oknem pogoda zimowa, ale dość ciepło jest.

[B]Madziu[/B], nie będzie nas ani w Gdyni, ani w Sopocie :shake: Za daleko mamy...