Zuza i Noddy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ale Holly zapapilotowana:lol: Trzymamy kciuki. Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Super Sara, że się poznałyśmy i zobaczyłam wreszcie na żywo śliczną Holly :loveu::multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Wróciliśmy... I nie ma o czym mówić. Holly zachowywała się okropnie, tyle ćwiczyłyśmy i wszystko zdawało się być OK, ale było gorzej niż sobie wyobrażałam :shake: Jedyny plus tej wystawy jest taki, że mogłam poznać B, Adę - szkoda, że zamieniłyśmy tylko kilka słów, ale będą jeszcze kolejne wystawy. Cardełki widziałam, ale z nimi nie rozmawiałam. Buuuu :placz: [B]Martuniu, Aguś, Zuza,[/B] dziękujemy za odwiedzinki :loveu: [B]D-E,[/B] prawda? Mi też przypomina Capryśkę :loveu: Ona była wtedy boska (słyszysz, Aga?) :p [B]B,[/B] mi też było miło :p Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara nie przejmuj się .. jeszcze parę wystaw i i Ty i Holly dojdziecie do wprawy ;) Ja tak na prawdę dopiero chyba nauczyłam się prowadzić jakoś Jess na tej ringówce, ale trzeba by jeszcze dużo poćwiczyć. Teraz to już nie ma sensu .. Nauczyłam się na Jess jak i co robić na wystawie teraz mam nadzieję, ze z Buffy pójdzie mi lepiej ;) Quote
***Paulina*** Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Następnym razem będzie lepiej:calus: A jaką ocenkę dostała???:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No właśnie nie ma co się martwić, będzie co raz lepiej:cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='tigrunia']Sara nie przejmuj się .. jeszcze parę wystaw i i Ty i Holly dojdziecie do wprawy ;) Ja tak na prawdę dopiero chyba nauczyłam się prowadzić jakoś Jess na tej ringówce, ale trzeba by jeszcze dużo poćwiczyć. Teraz to już nie ma sensu .. Nauczyłam się na Jess jak i co robić na wystawie teraz mam nadzieję, ze z Buffy pójdzie mi lepiej ;)[/quote] Wprawa swoją drogą, dużo jeszcze jej brakuje, ale kiedyś tam się nauczymy. Chodzi mi konkretnie o jej zachowanie. Nie wiem, co ją dzisiaj opętało. Była cała zestresowana, na ringu zaczęła piszczeć/szczekać/wyć... Chyba nie polubi wystaw... Wzięłabym Arisa, bo przy nim w obcym miejscu czuje się bezpiecznie, ale on by zwariował widząc tyle psów :roll: Buuuu :placz: Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='***Paulina***']Następnym razem będzie lepiej:calus: A jaką ocenkę dostała???:loveu:[/quote] Bardzo dobrą :p Quote
***Paulina*** Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Bardzo dobrą :p[/quote] No i ty mówisz że słabo poszło???:crazyeye: Przecież to jest super ocena... [COLOR=Red][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Gratulacje dla Holly!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='***Paulina***']No i ty mówisz że słabo poszło???:crazyeye: Przecież to jest super ocena... [COLOR=red][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Gratulacje dla Holly!!![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/quote] Nie powiedziałam, że słabo nam poszło. Z oceny się cieszę :multi: Nie podobało mi się jej zachowanie, było okropne i zniszczyło wszystko to, co u niej wypracowałam w ciągu kilku miesięcy :shake: [B]Zuza,[/B] mam nadzieję ;) Quote
***Paulina*** Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Nie powiedziałam, że słabo nam poszło. Z oceny się cieszę :multi: Nie podobało mi się jej zachowanie, było okropne i zniszczyło wszystko to, co u niej wypracowałam w ciągu kilku miesięcy :shake:[/quote] Będzie coraz lepiej... Zobaczysz;) Musi się przyzwyczaić... Co innego jest chodzić po ogrodzie gdzie nie ma nikogo a co innego gdzieś gdzie jest pełno ludzi i psów... Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No prosze jakie gwiazdy mamy na dogo:loveu: buziaczki dla Holly Quote
madziasto4 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara, a będziecie w Sopocie albo Gdyni na wystawie? Gratulacje oceny bdb. A jeśli chodzi o strach, to pochoodźcie sobie w zaludnione miejsca, z nagródkami, żeby małą przyzwyczajać do dużej ilośc osób i psów. ;) Quote
AmiX Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Sara gratuluje i nie przejmuj się będzie lepiej :) Quote
tigrunia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak jak Madzka mówi .. idz z nią w tłum :razz: Stopniowo ją przyzwyczajaj do coraz to większej ilości ludzi, hałasu,zgiełku ..przywyknie ;) Quote
nane Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]bry Sara miło było poznać chociażby z daleka ;) na wczorajszej wystawie było okropnie nic dziwnego, że psy wariowały :shake: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Aurunia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Sara miło było cię poznać. Mam madzieje że w NDM będziemy stać koło siebie i sobie pogadamy ;) Holi jest śliczna :loveu::loveu: Gratuluję oceny. Quote
Avaloth Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hej :) mnie znów nie było dwa lata.. :shake: trochę odrobiłam, fotki oglądnęłam :loveu: Holly ma taką śliczną długą sierść ! :loveu::loveu: gratulacje bdb, następnym razem będzie jeszcze lepiej ;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Cześć :loveu: Holly niedługo będzie miała cieczkę, miała strasznie zapchane gruczoły i dlatego była taka wypukła (dziękuję Kasiu! :calus:). Nie chciałam jechać do NDM, ale chyba jednak ją zgłoszę :lol: U nas za oknem pogoda zimowa, ale dość ciepło jest. [B]Madziu[/B], nie będzie nas ani w Gdyni, ani w Sopocie :shake: Za daleko mamy... Quote
tigrunia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A w Grudziądzu lub Inowrocławiu ? :cool3: My sie wybieramy .. Do NDM mi sie nie chce :cool1: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cze Sara:) a fota jakas bedzie z wystawy? Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='tigrunia']A w Grudziądzu lub Inowrocławiu ? :cool3: My sie wybieramy .. Do NDM mi sie nie chce :cool1:[/quote] Chciałabym do Inowrocławia, ale to nie ode mnie zależy :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Sara:) a fota jakas bedzie z wystawy?[/quote] Cześć D-E :multi: Zdjęć żadnych nie mamy :shake: Quote
Pegaza Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć D-E :multi: Zdjęć żadnych nie mamy :shake:[/quote] oj to szkoda noo Quote
Recommended Posts