Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry :multi:

Wpadłam się przywitać po nieobecności.
U nas wszystko w porządku - Arisek wariuje, Holly wariuje :p

Atka, dzięki za zdjęcia, są super :loveu: Mogłabyś mi podać przepis na ciasteczka, które tak smakowały Holly?

Postaram się odezwać w miarę wolnego czasu.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Be, i możesz nawet zobaczyć, jaka Holly była grzeczna :cool3:

Co ty od niej chcesz :evil_lol:
Trzeba ją utemperować i tyle :cool3: I wierz mi, że pojeździcie jeszcze trochę po wystawach i załapiecie o co chodzi (i ty i mama;)) Ja dopiero z Buff chyba załapałam jak się powinno chodzić po ringu z psem :eviltong: Kaśka z Monią cały czas się ze mnie śmiały a ja nie wiedziałam o co im chodzi :evil_lol: Teraz już wiem :diabloti:

Posted

Nie da rady :shake: Moja kochana mamusia wymyśliła sobie po jednej wystawie na miesiąc, do listopada br., oprócz września, bo mnie wtedy nie ma w Polsce - beze mnie nie pojedzie :cool3:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Nie da rady :shake: Moja kochana mamusia wymyśliła sobie po jednej wystawie na miesiąc, do listopada br., oprócz września, bo mnie wtedy nie ma w Polsce - beze mnie nie pojedzie :cool3:

To nic Sara ;) Ja z Jess byłam na 7 wystawach i te 7 mi wystarczyło do nabrania wprawy :cool3: Pojeździsz, popatrzysz, potrenujesz i będzie super - zobaczysz :loveu:

Posted

Witam
Urocza dziewczynka http://i40.tinypic.com/2lkboer.jpg :loveu::loveu::loveu:
A Arisek to super słodziak:loveu::loveu::loveu: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7789.jpg

Czy ja mogłabym poprosić żebyś wstawiła jakieś jego zdjęcie z boku, bo fajniutką ma fryzurkę i gdybym mogła to bym się odgapiła:oops: i obcięła bm tak moją Fibi:roll: byliśmy u fryzjera, ale nie podoba mi jak ją obcięła:-(

Posted

Holly jest super:loveu: Aris taki wariat:loveu:
musisz miec ciekawie w domu :eviltong:
Swietne zdjecia robisz, wlasnie jakim aparatem?
**
cos czytalam o ciasteczkach :cool3:
ja tez poprosze przepis