Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej:loveu:
nie byłam u Was sto lat, znowu zresztą :shake::oops: co prawda w ogóle mnie na dogo chwilę nie było, ale..
a Ty focisz coraz lepiej :loveu: piekne..
http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8618.jpg cudne, ta poduszka do niej pasuje :D:loveu:
http://i40.tinypic.com/317a98w.jpg Hollyyyy:loveu::loveu::loveu:
Arisiątko taka sirotka trochę przy niej :evil_lol: ale równie śliczny :loveu:
te wszystkie marko tez cudne :cool3:
postaram się częściej bywać:eviltong:

Posted

Witam :razz:

[quote name='PositiveThought']śliczne makro, uwielbiam to rozmycie na przymkniętej przysłonie :loveu: :loveu:

Holly jak pięknie stoi!
http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8665.jpg
i ma kontakt, to jest ważne!!! :loveu: :loveu:
Kontakt ma tylko z moją mamą i dlatego teraz ona wystawia. Szkoda trochę, bo to ja chciałam wystawy, głównie ze względu na siebie - że będę mogła wystawiać :diabloti:

[quote name='Iś & Chester']hej:loveu:
nie byłam u Was sto lat, znowu zresztą :shake::oops: co prawda w ogóle mnie na dogo chwilę nie było, ale..
a Ty focisz coraz lepiej :loveu: piekne..
http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_8618.jpg cudne, ta poduszka do niej pasuje :D:loveu:
http://i40.tinypic.com/317a98w.jpg Hollyyyy:loveu::loveu::loveu:
Arisiątko taka sirotka trochę przy niej :evil_lol: ale równie śliczny :loveu:
te wszystkie marko tez cudne :cool3:
postaram się częściej bywać:eviltong:
Hej Isia,
Mnie też długo nie było, więć jest Ci to wybaczone :cool3:
Z Ariska w ogóle jest taka mała sierotka, ale i tak jest dla mnie najwspanialszym psiakiem na świecie :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Muszka duża była i dlatego widoczna :cool3: Na fotografowanie robaczków niestety nie mam warunków, buu :-(

Możemy zostać przy owadach :evil_lol:

Posted

Zapomniałam napisać, że mam już [FONT=Comic Sans MS]WAKACJ[/FONT][FONT=Comic Sans MS]E[/FONT] :laola:

[quote name='Aga76']Możemy zostać przy owadach :evil_lol:
Mam fotkę motyla i nie zawaham się jej użyć :cool3:

[quote name='madziasto4']Cały czas focisz krótkim obiektywem nie? Planujesz jakiś konwerter albo soczewki kupić? No chyba, że obiektyw makro od razu? :cool3:
Coś ty Madzia, nie dałabym rady samą 50-ką :-o Podczepiam do niej Raynoxa i jakoś sobie radzę. Tyle ilę się naczołgam po ziemi, to zostawię sobie na stare lata - ot tak, dla pośmiania się :diabloti:
W planach mam tele, bo chcę jeszcze Holly focić.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Coś ty Madzia, nie dałabym rady samą 50-ką :-o Podczepiam do niej Raynoxa i jakoś sobie radzę. Tyle ilę się naczołgam po ziemi, to zostawię sobie na stare lata - ot tak, dla pośmiania się :diabloti:
W planach mam tele, bo chcę jeszcze Holly focić.

A, to masz już Raynoxa :)
50-tką kwiatki moooożna, a muchy kadrować jedynie:lol:
Raynox uczy cierpliwosci nie? :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A, to masz już Raynoxa :)
50-tką kwiatki moooożna, a muchy kadrować jedynie:lol:
Raynox uczy cierpliwosci nie? :evil_lol:

Taak, bardzo, jest świetnym nauczycielem. Zawieje leciutki wiaterek - ostrość poleciała, ruszę leciutko ręką - ostrość poleciała :mdleje: Ale nie narzekam na niego :grins:

Posted

Nie no, bardzo fajny jest- świetna alternatywa dla obiektywu makro dla wprawek :)
Co ja się naklęłam w duchu przy takim wiaterku, to tylko ja wiem :evil_lol: Ale można się wprawić ;)

Ale chyba się nie chwaliłaś Raynoxem, bo nie wiedziałam, że kupiłaś :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie no, bardzo fajny jest- świetna alternatywa dla obiektywu makro dla wprawek :)
Co ja się naklęłam w duchu przy takim wiaterku, to tylko ja wiem :evil_lol: Ale można się wprawić ;)

Ale chyba się nie chwaliłaś Raynoxem, bo nie wiedziałam, że kupiłaś :razz:

Ja na razie do wprawy nie doszłam. Ale prawdą jest, że nie często go używam :hmmmm:

Nie chwaliłam się ani nim, ani 50-ką, ani nowymi filtrami :razz:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Ja na razie do wprawy nie doszłam. Ale prawdą jest, że nie często go używam :hmmmm:

Nie chwaliłam się ani nim, ani 50-ką, ani nowymi filtrami :razz:

Oo, kupiłaś 50 f/1,8 ? Czy f/1,4 ?
Myślałam, że cały czas kitem focisz :razz:
f/1,4 lepszy, ale też trzy czy czterokrotnie droższy... Mnie by za tę cenę f/1,8 wystarczyło, ale jeszcze nie teraz.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Oo, kupiłaś 50 f/1,8 ? Czy f/1,4 ?
Myślałam, że cały czas kitem focisz :razz:
f/1,4 lepszy, ale też trzy czy czterokrotnie droższy... Mnie by za tę cenę f/1,8 wystarczyło, ale jeszcze nie teraz.

Już pół roku focę 50 f/1.8 :lol: Zastanawiałam się nad f/1.4, ale:
- tak jasne szkło nie jest mi do niczego potrzebnego, a w domu zazwyczaj zdjęć nie robię, bo nie lubię;
- cena :razz: Wolę kupić lepsze, droższe tele niż krótką stałkę.
Ogólnie mówiąc, to nie jest taka zła, za tą cenę spodziewałam się czegoś gorszego, a świetnie sobie radzi.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Już pół roku focę 50 f/1.8 :lol: Zastanawiałam się nad f/1.4, ale:
- tak jasne szkło nie jest mi do niczego potrzebnego, a w domu zazwyczaj zdjęć nie robię, bo nie lubię;
- cena :razz: Wolę kupić lepsze, droższe tele niż krótką stałkę.
Ogólnie mówiąc, to nie jest taka zła, za tą cenę spodziewałam się czegoś gorszego, a świetnie sobie radzi.

Ja zwklekam, bo nie chcę dublować ogniskowych- 17-50 jasne już mam.
Ale z drugiej strony kusi, że 50 f/1.8 to stałka. No i cena-jakość... :)

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Zapomniałam napisać, że mam już [FONT=Comic Sans MS]WAKACJ[/FONT][FONT=Comic Sans MS]E[/FONT] :laola:

Mam fotkę motyla i nie zawaham się jej użyć :cool3:

Gratulacje :multi:

W takim razie użyj tej fotki :cool3:

Posted

Witam nieco wcześnią porą, ale już nie mogę spać :cool3:

[quote name='Zuza i Noddy']Może masz jeszcze jakieś bo mogłabym je oglądać bez końca.
http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7853.jpg
To jest cudowne, świetne kolorki :loveu:
Jeszcze dużo mam :eviltong:

[quote name='madziasto4']Ja zwklekam, bo nie chcę dublować ogniskowych- 17-50 jasne już mam.
Ale z drugiej strony kusi, że 50 f/1.8 to stałka. No i cena-jakość... :)
Za taką cenę (300-400 zł) możesz sobie śmiało pozwolić.

[quote name='Aga76']Gratulacje :multi:

W takim razie użyj tej fotki :cool3:
[quote name='madziasto4']Kurczę, nie zauważyłam tego zdania o fotce motyla- pokazuj! :loveu:
Proszę: