Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :multi::multi:

Mam w końcu czas :multi::lol:
W szkole wystawianie/poprawianie ocen, cały tydzień miałam zawalony i w międzyczasie dowiedziałam się, że mój profil ma rozszerzoną filozofię, a nie WOS. Wyraz twarzy większości był bezcenny :roflt:

Niestety na zdjęcia póki co nie macie co liczyć. Mam dużo zaległych, nowszych, ale nie chce mi się ich pokazywać. Zaczęłam też zbierać na tele - już wiem, jakie chcę :lol:

Zuza, Canon EOS 400D.
Aniu, zdjęcie Ariska z boku (innego niestety nie mam):
http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_7895.jpg

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam, przesyłam buziaki ode mnie i psiaków.
W sobotę popołudnie mam wolne, więc jak nie będę miała nic innego w planach, to pozwolę sobie posiedzieć z Wami na dogo i trochę ponadrabiać zaległości.

Teraz póki co idę zajrzeć do niektórych galerii, a potem znowu trzeba się uczyć :razz:

Pozdrawiamy,
Sara, Aris i Holly :p

Posted

Witam :loveu:

Odezwałam się, bo obiecywałam, że się odezwę, a ja staram się dotrzymywać słowa :razz:

[quote name='Aga76']
Szukam szukam, ale buu fotek nie ma...

Buziaki wzięłam na miejscu i na wynos również :loveu:

pozdrawiamy
Cześć Aguś :multi:

Nie martw się, fotki postaram się wstawić w najbliższym tygodniu. Będziecie wtedy miały ich dość :diabloti:

Przesyłam wszystkim buziaczki i pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Nie martw się, fotki postaram się wstawić w najbliższym tygodniu. Będziecie wtedy miały ich dość :diabloti:

Przesyłam wszystkim buziaczki i pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu:

Cześć

Nie będziemy miały dość, to niemożliwe - apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil_lol:

Posted

Witam popołudniową porą :multi:

Przed chwilką wróciliśmy z Płocka, Holly pokazała się nawet dobrze i uzyskała ocenę doskonałą :loveu: Robi postępy moje maleństwo.

[quote name='Martunia']Teraz oceny (przynajmniej większość) są już wystawione, to można w końcu troche czasu poświęcić na inne rzeczy, a nie wkuwanie. ;)
Czekamy na fotki. :)
Fotki będą jutro :p

[quote name='Aga76']Cześć

Nie będziemy miały dość, to niemożliwe - apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil_lol:

Mam bardzo dużo zaległych i dosyć sporo z wystawy :cool3:

[quote name='Pegaza']Witam niedzielnie :multi:
Cześć D-E :multi:

Posted

[quote name='Pegaza']O jeny:loveu: padam z zachwytu nad nią:loveu:
te koloru moje ulubione cud miod i orzeszki:loveu:
Moje też :loveu:

I teraz jeszcze te z kwietnia :oops: Aż mi wstyd wstawiać, bo Aris od miesiąca inaczej wygląda.