Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jak pięknie! W dodatku jeszcze to tło, które tak ładnie pasuje.. Cudo! :loveu: Quote
tigrunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mówisz, żeby dalej licytować ? :evil_lol: Stoi już za 660 :placz: Holly Śliczności :loveu: Nie mogę się doczekać Walentynkowej :loveu::multi: Quote
Avaloth Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5954.jpg[/url] jej jaki aniołek :loveu: a może jakieś fotki Arsikowej bidy ? :loveu:;) jak tam chłop żyje ? Quote
Sara_i_Aris Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Witamy wtorkowo :multi: Wpadłam się przywitać, bo mam trochę czasu i pomyślałam, że pobędę trochę na bieżąco w niektórych galeryjkach :lol: [B]Ada,[/B] w Bydgoszczy będziemy w klasie młodzieży. Wstawiam fotki z poprzedniego kąpania i czesania ;) [img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5958.jpg[/img] [img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5959.jpg[/img] Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Arisek opitolony śmiesznie wygląda przy Holly :evil_lol: :loveu: A z Holly urocza księżniczka rośnie :loveu: KOczek rewelacja :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Zapomniałam napisac jeszcze kilka wiadomości z życia psiaków :oops: Holly od niedzieli zaczęła już chodzić cała w papilotach. Jako że jest zima, pies chodzi w ubranku, a ponadto lata gdzie w danej chwili ma ochotę, musiałam się męczyć z kołtunami. W ramach buntu nasikała na dywan :evil_lol: Arisowi nowa karma smakuje :loveu: Jest tak dobra, że pies co 2,5 godziny musi wychodzić za potrzebą :-? Przynajmniej już mu się nic nie przelewa w jelitach, kiedy się przytulamy. Odzyskał już dawny humor i energię, bo nie chce wracać do domu. [B]Agusiu,[/B] żeby na dworzu było tak pięknie. U nas wieje takie wiatrzysko, że rano Aris telepał się na wszystkie strony. [B]Be,[/B] on jest tak brzydko opitolony, że aż śmiesznie wygląda :lol: Koczek nieudany, bo nie umiem go robić :roflt: Zastanawiałam się nawet, o co chodzi z włosami zebranymi z uszu i dopiero teraz widzę, że nadal nie wiem :roflt: Quote
PositiveThought Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 TO JEST HOLLY? :mdleje: Matko święta, dopiero po niej widze, jakie mam zaleglości... Piekna jest :loveu: Zrobi panna karierę... A Arisek śmiechowy :lol: ale słodki jak zawsze Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Zapomniałam napisac jeszcze kilka wiadomości z życia psiaków :oops: Holly od niedzieli zaczęła już chodzić cała w papilotach. Jako że jest zima, pies chodzi w ubranku, a ponadto lata gdzie w danej chwili ma ochotę, musiałam się męczyć z kołtunami. W ramach buntu nasikała na dywan :evil_lol: [B]Be,[/B] on jest tak brzydko opitolony, że aż śmiesznie wygląda :lol: Koczek nieudany, bo nie umiem go robić :roflt: Zastanawiałam się nawet, o co chodzi z włosami zebranymi z uszu i dopiero teraz widzę, że nadal nie wiem :roflt:[/quote] Ohoho .. Panna zapapilotowana :loveu: :evil_lol: Koczek mi też nigdy nie wychodzi :cool1: W Poznaniu jakiś tam zrobiłam ale dopiero jak na ringu popatrzyłam na inne koczki to sie skapnełam, ze całkiem co innego zrobiłam niż koczek :roflt: Zobaczymy jaki mi jutro wyjdzie na sesje :cool1: Quote
Zuza i Noddy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Nie no Holy cudowna po prostu, ma śliczny pyszczek, a koczek może być. Quote
Martunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Śliczności. Jak dobrze, że z Ariskiem już dobrze, widocznie ta karma jest dla niego dobra. Mala Holly jako buntowniczka. ^^ Quote
iberia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Sara koczek jak na początek rewelacja, wiesz ile ja się nameczylam zanim skumalam o co w tym chodzi:diabloti: a w poznaniu moj koczek wyglądał jak nieudany kucyk ibka dwa razy się wytrzepała i bylo po wszystko miała na oczach :evil_lol: zyczę wytrwałości w czesaniu Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Witamy [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]Mikołajkowo[/B][/COLOR][/FONT] :multi::multi: A jak Mikołajki, to oczywiście nie mogłoby zabraknąć i naszych domowych Mikołajków, które dzielnie pozowały :loveu::loveu::loveu::loveu: To dla Was :p [img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5961.jpg[/img] [img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5962.jpg[/img] [img]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5963.jpg[/img] WESOŁYCH [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]MIKOŁAJKÓW[/COLOR][/FONT][/B] ŻYCZYMY :multi: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [COLOR=Magenta][B]Cudne Mikołajki !!![/B][/COLOR] Cześć Saro :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Hihi Pan Mikołaj i Pani Mikołajowa :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super razem wyglądają i fajne z nich mikołajki. Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ohh jakie piękności! I jak mikołajkowo! :loveu: Quote
PositiveThought Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Małe skrzaty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Cieszę się, że Mikołajkowe psy się spodobały :multi: I dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :buzi: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A czemuż tylko jedna czapeczka? :diabloti: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5961.jpg[/url] super! ekstra! :loveu::loveu: [quote name='madziasto4'] A czemuż tylko jedna czapeczka? :diabloti: [/QUOTE] co za dużo to niezdrowo :eviltong: cze Sara :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Bry dzień :multi: Wpadłam na momencik powiedzieć, że żyję :eviltong: W poniedziałek mam sprawdzian z chemii i kartkówkę z francuskiego, więc trzeba się trochę pouczyć. Przyznam się bez bicia, że mojej nieobecności nie da się w żaden sposób wytłumaczyć :oops: Nie zaglądałam na dogo, nic nie pisałam... jakoś ostatnio nie mam ochoty :shake: BTW Holly dzisiaj skończyła 7 miesięcy :multi: Pozdrawiam! Quote
Aurunia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Bry dzień :multi: Wpadłam na momencik powiedzieć, że żyję :eviltong: W poniedziałek mam sprawdzian z chemii i kartkówkę z francuskiego, więc trzeba się trochę pouczyć. Przyznam się bez bicia, że mojej nieobecności nie da się w żaden sposób wytłumaczyć :oops: Nie zaglądałam na dogo, nic nie pisałam... jakoś ostatnio nie mam ochoty :shake: BTW Holly dzisiaj skończyła 7 miesięcy :multi: Pozdrawiam![/quote] [CENTER][COLOR=Red][B]:loveu::multi:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA HOLLY :multi::loveu: [/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Recommended Posts