Sara_i_Aris Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Z najnowszych wiadomości: Okazało się, że Aris ma nierozwinięty woreczek żółciowy. Dostał specjalistyczną karmę, musi żyć tylko na niej, czyli zero smakołyków i wszystkiego innego :shake: Waga spadł mu drastycznie, bo z 1,9 kg na 1,65 kg :-o [quote name='tigrunia']Holly zmokła kura :loveu: Sara jak już jesteś to może mi powiesz co to znaczy, że "szumi" ? :hmmmm: Szumy powstają przy słabym oświetleniu i dużej czułość ISO, np. 1600 lub 3200. Na zdjęciu masz coś podobnego do ziarna, czyli takie kropeczki niejednolitego koloru :p Quote
tigrunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Z najnowszych wiadomości: Okazało się, że Aris ma nierozwinięty woreczek żółciowy. Dostał specjalistyczną karmę, musi żyć tylko na niej, czyli zero smakołyków i wszystkiego innego :shake: Waga spadł mu drastycznie, bo z 1,9 kg na 1,65 kg :-o Szumy powstają przy słabym oświetleniu i dużej czułość ISO, np. 1600 lub 3200. Na zdjęciu masz coś podobnego do ziarna, czyli takie kropeczki niejednolitego koloru :p Ojeja :-( Biedny Arisiak :-( Dzięki Sara :multi: Zalicytowałam dziś na allegro Nikona D70 za 400 zł z jakimś obiektywem Nikon 35-80 :roll: Fajnie by było jakbym wygrała :multi: Do 500 zł moge dać .. myślę, że warto :loveu: Quote
Martunia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ojej, biedny Aris. :-( Wreszcie fotki! Holly coraz piękniejsza. A Aris jak uroczo wygląda. :loveu: I te słodkie ciuszki. ^^ Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Witam sliczne pieski oraz ich wlascicielke:p a smakuje mu przynajmniej ta karma? biedny nooo Quote
Kasia_zg Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześć Saro :) Ależ ten maly Arisek sie wycierpi bidulek kochany. :loveu: Słodko wyglądają w tych ubrankach:loveu: Quote
Guest Agata_B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Z najnowszych wiadomości: Okazało się, że Aris ma nierozwinięty woreczek żółciowy. Dostał specjalistyczną karmę, musi żyć tylko na niej, czyli zero smakołyków i wszystkiego innego :shake: Waga spadł mu drastycznie, bo z 1,9 kg na 1,65 kg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jezu biedaczek :-(:-( To miał od urodzenia juz tak czy co? biedny... :-( mam nadzieje, że przytyje i wgl. fotki swietne. pozdrawiam was:loveu: Quote
madziasto4 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ale wiadomość :crazyeye: Aż mi się wierzyć niechce :shake: Fajne fotki plenerowe, masz więcej? :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Be, cena bardzo korzystna :-o Aparat też niezły, ale jakbyś nie wygrała (tfu, tfu), to szukaj D80, bo jest lepszym, młodszym bratem. Martunia, Kasiu, dziękuję. D-E, mu nie smakuje żadna sucha karma. Na razie piszczy, że jest głodny, ale co ja mu dam? Musi jeść to, co ma :-( Agata, od urodzenia. Zawsze miał kłopoty z przewodem pokarmowym. Im jest starszy, tym organizm mniej sobie radzi z niestrawionymi resztkami :-( Madziu, nie mam więcej, niestety. Arisa nie mogłam spuścić z oczu, bo on na otwartym terenie wszystkich ma w d... i robi sobie, co chce. A przecież musiały się psiaki wybiegać. Holly po min. 30 min przestała yorka przypominać, skakała po kalużach, śniegu, latała w krzaki - prawdziwy terierek :loveu: A jaka radosna była. Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Be, cena bardzo korzystna :-o Aparat też niezły, ale jakbyś nie wygrała (tfu, tfu), to szukaj D80, bo jest lepszym, młodszym bratem. Przebili mnie na 530 :roll: Dałam 600 :p Kurna miałam dać 500 ale kusi mnie kusi :evil_lol: Quote
AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Biedny psiak, zdrówka bardzo mocno mu życzymy!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Cześć Saro. Jak zawsze fajne fotki, Holly rośnie na piękną panienkę, a Arisek jak zawsze elegancki, nawet w wersji sportowej. Dobrze, że problem zdrowotny został wyjaśniony, teraz powinno być lepiej. Oby szybko przekonał się do nowego pokarmu. pozdrawiam Quote
Avaloth Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 spóźnione:oops: gratulacje wystawowych sukcesów:multi::loveu: biedny Arisek:shake: szybkiego powrotu do zdrówka życzymy, chociaż takiego częściowego.. i miejmy nadzieję że to nic bardzo poważnego.. trzymajcie się:calus: Quote
Magda Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ojej smutne wiadomości. Biedny Arisek. Wiem co to znaczy nie móc dać psu smakołyków itp. Życzymy powrotu do zdrowia! Foteczki bardzo fajne - a te ubranka. Jak z wybiegu hiihi:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Cześć :loveu: Be, to niech dalej kusi :evil_lol: Ewo, Agusiu, Isia, Magda, dziękuję :loveu: Zmniejszyłam już zdjęcia, to Wam wstawię ;) Quote
***Paulina*** Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 :loveu::loveu::loveu:Ślicznotka:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Wstawię jeszcze kilka fotek Holly po wykąpaniu i wyczesaniu :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ale jej się pięknie włoski błyszczą i cudnie na tym le wygląda. Quote
Aga76 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Aaa, balsam dla mych oczu !!!Tak się nią zachwycam, że słów mi brakuje !!! Quote
Aurunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Śliczna:loveu::loveu::loveu: W jakiej klasie będziecie w Bydgoszczy?? Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jak pięknie! W dodatku jeszcze to tło, które tak ładnie pasuje.. Cudo! :loveu: Quote
tigrunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mówisz, żeby dalej licytować ? :evil_lol: Stoi już za 660 :placz: Holly Śliczności :loveu: Nie mogę się doczekać Walentynkowej :loveu::multi: Quote
Avaloth Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5954.jpg jej jaki aniołek :loveu: a może jakieś fotki Arsikowej bidy ? :loveu:;) jak tam chłop żyje ? Quote
Sara_i_Aris Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Witamy wtorkowo :multi: Wpadłam się przywitać, bo mam trochę czasu i pomyślałam, że pobędę trochę na bieżąco w niektórych galeryjkach :lol: Ada, w Bydgoszczy będziemy w klasie młodzieży. Wstawiam fotki z poprzedniego kąpania i czesania ;) Quote
tigrunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Arisek opitolony śmiesznie wygląda przy Holly :evil_lol: :loveu: A z Holly urocza księżniczka rośnie :loveu: KOczek rewelacja :loveu: Quote
Recommended Posts