Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z najnowszych wiadomości:
Okazało się, że Aris ma nierozwinięty woreczek żółciowy. Dostał specjalistyczną karmę, musi żyć tylko na niej, czyli zero smakołyków i wszystkiego innego :shake: Waga spadł mu drastycznie, bo z 1,9 kg na 1,65 kg :-o

[quote name='tigrunia']Holly zmokła kura :loveu:

Sara jak już jesteś to może mi powiesz co to znaczy, że "szumi" ? :hmmmm:
Szumy powstają przy słabym oświetleniu i dużej czułość ISO, np. 1600 lub 3200. Na zdjęciu masz coś podobnego do ziarna, czyli takie kropeczki niejednolitego koloru :p

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Okazało się, że Aris ma nierozwinięty woreczek żółciowy. Dostał specjalistyczną karmę, musi żyć tylko na niej, czyli zero smakołyków i wszystkiego innego :shake: Waga spadł mu drastycznie, bo z 1,9 kg na 1,65 kg :-o

Szumy powstają przy słabym oświetleniu i dużej czułość ISO, np. 1600 lub 3200. Na zdjęciu masz coś podobnego do ziarna, czyli takie kropeczki niejednolitego koloru :p

Ojeja :-( Biedny Arisiak :-(

Dzięki Sara :multi: Zalicytowałam dziś na allegro Nikona D70 za 400 zł z jakimś obiektywem Nikon 35-80 :roll: Fajnie by było jakbym wygrała :multi: Do 500 zł moge dać .. myślę, że warto :loveu:

Guest Agata_B
Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Okazało się, że Aris ma nierozwinięty woreczek żółciowy. Dostał specjalistyczną karmę, musi żyć tylko na niej, czyli zero smakołyków i wszystkiego innego :shake: Waga spadł mu drastycznie, bo z 1,9 kg na 1,65 kg

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jezu biedaczek :-(:-(
To miał od urodzenia juz tak czy co?
biedny... :-( mam nadzieje, że przytyje i wgl.
fotki swietne.
pozdrawiam was:loveu:

Posted

Be, cena bardzo korzystna :-o Aparat też niezły, ale jakbyś nie wygrała (tfu, tfu), to szukaj D80, bo jest lepszym, młodszym bratem.

Martunia, Kasiu, dziękuję.

D-E, mu nie smakuje żadna sucha karma. Na razie piszczy, że jest głodny, ale co ja mu dam? Musi jeść to, co ma :-(

Agata, od urodzenia. Zawsze miał kłopoty z przewodem pokarmowym. Im jest starszy, tym organizm mniej sobie radzi z niestrawionymi resztkami :-(

Madziu, nie mam więcej, niestety. Arisa nie mogłam spuścić z oczu, bo on na otwartym terenie wszystkich ma w d... i robi sobie, co chce. A przecież musiały się psiaki wybiegać. Holly po min. 30 min przestała yorka przypominać, skakała po kalużach, śniegu, latała w krzaki - prawdziwy terierek :loveu: A jaka radosna była.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Be, cena bardzo korzystna :-o Aparat też niezły, ale jakbyś nie wygrała (tfu, tfu), to szukaj D80, bo jest lepszym, młodszym bratem.

Przebili mnie na 530 :roll: Dałam 600 :p Kurna miałam dać 500 ale kusi mnie kusi :evil_lol:

Posted

Cześć Saro.
Jak zawsze fajne fotki, Holly rośnie na piękną panienkę, a Arisek jak zawsze elegancki, nawet w wersji sportowej.

Dobrze, że problem zdrowotny został wyjaśniony, teraz powinno być lepiej. Oby szybko przekonał się do nowego pokarmu.

pozdrawiam

Posted

spóźnione:oops: gratulacje wystawowych sukcesów:multi::loveu:
biedny Arisek:shake: szybkiego powrotu do zdrówka życzymy, chociaż takiego częściowego.. i miejmy nadzieję że to nic bardzo poważnego..
trzymajcie się:calus:

Posted

Ojej smutne wiadomości. Biedny Arisek. Wiem co to znaczy nie móc dać psu smakołyków itp. Życzymy powrotu do zdrowia!

Foteczki bardzo fajne - a te ubranka. Jak z wybiegu hiihi:loveu:

Posted

Witamy wtorkowo :multi:

Wpadłam się przywitać, bo mam trochę czasu i pomyślałam, że pobędę trochę na bieżąco w niektórych galeryjkach :lol:

Ada, w Bydgoszczy będziemy w klasie młodzieży.

Wstawiam fotki z poprzedniego kąpania i czesania ;)