Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']A kiedy Ty tam byłaś ? Cos mnie pamięć chyba zawodzi :shake:
Oj Be :lol: Pamięć Cię nie zawodzi, na Krecie byłam 3 lata temu i tylko tydzień. To są zdjęcia autorstwa mojego taty, który niedawno stamtąd wrócił. Zdjęć zrobił tylko malutko i tylko garstka z nich się nadaje do pokazania, ale nie mam już zdjęć psiaków.

Martuniu, to prawda, Kreta jest piękna :loveu: Wszystkie wycieczki tak staniały, że teraz można pojechać/polecieć wszędzie - więc pewnie niedługo tam zagościsz :cool3:

Ado, dziękuję :loveu:
U nas pustki są jak dłużej nie wejdę na dogo :lol:

Madziu, pewnie dlatego, że już było po sezonie :hmmmm:

Posted

Witamy :multi:

Ja dzisiaj jestem zalatana i na nic czasu nie mam. Teraz też w sumie w biegu do Was wpadam i zmykam :scared:

Wpadłam ogłosić, że Holly już jest zgłoszona na wystawę w Kielcach :p

Anusiu - ja też nie lubię tłoku, bo to wtedy nie jest wypozynek :shake:

Arisek się nie odnalazł z nowym domownikiem. Na razie na przyjaźń się nie zapowiada, ale zobaczymy, jak to będzie, kiedy Holly spoważnieje ( :roflt:) i będzie starsza. Na razie te diabły uświadomiły mi, że nie powinnam mieć dwóch psów :mad:

Posted

Hej Sara:p no to ci dopi:loveu:ero facet z tego Arisa obrazalski:roll: wiesz to slysze w sumie pierwszy raz zeby pies nie chcial sie zaprzyjaznic z drugim domownikiem..ja mysle ze on poczul sie bardzo zazdrosny i chyba odrzucony w jego przekonaniu bo wy zapewne robicie wszystko zeby tak nie bylo..no moze jak Holly bedzie starsza wyjdzie z okresu niemowlecego to przestanie go wkurzac..
jestem ciekawa jaka zdobedzie note:loveu:

Posted

A jak się Aris zachowuje? Boi się małej, olewa ją, unika, reaguje złością?

Master na początku tak jakby nie zwracał uwagi na Tora, nie szukał kontaktu z nim, a teraz świniaki bawią się i zaczepiają codziennie, i to kilka razy na dzień :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Master na początku tak jakby nie zwracał uwagi na Tora, nie szukał kontaktu z nim, a teraz świniaki bawią się i zaczepiają codziennie, i to kilka razy na dzień :lol:

np. przejażdżki budkowe :loveu: :evil_lol:

cze Sara!
zostawiamy pozdrowienia, głaski dla psiaków no i oczywiście już od teraz zaciskamy kciuki co do wystawienia Holly :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
np. przejażdżki budkowe :loveu: :evil_lol:

cze Sara!
zostawiamy pozdrowienia, głaski dla psiaków no i oczywiście już od teraz zaciskamy kciuki co do wystawienia Holly :loveu:

Przejażdżki budkowe to są na porządku dziennym :evil_lol:

Posted

Ajj.. mi do Kielc za daleko :-( Pewnie ciężko będzie nam się spotkać na jakiejkolwiek wystawie :-( Ale trzymam mocno mocno kciuki :loveu: To już za 3 tyg o ile dobrze pamietam :multi:

Posted

hej Sara:loveu:
dawno mnie nie było u was..znowu..
Holly strasznie wyrosła.. dopiero co była taka kuleczka maleńka, teraz już 5 miesięcy ma ! :crazyeye: kiedy ten czas tak mija !
fotki cudowne jak zwykle :loveu::loveu: