Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :multi:

Przyszłam się przywitać i życzyć wszystkim mimo niezaciekawej pogody udanego dnia. Jak dam radę :cool3: to odezwę się w sobotę, ale nie obiecuję :evil_lol:

No to pozdrawiam i buziaki przesyłam
Sara

Posted

Witam wszystkich ;)

Zrobiłam sobie małą przerwę w pisaniu na DGM, ale tak jakoś wyszło, że nie miałam ochoty i nawet rzadko zaglądałam :roll: Zaległości też mi się nie chce nadrabiać :shake: :oops:

Paulino - jakieś fotki będą :p

Kasiu - dziękujemy :loveu:

Anusiu - dam fotki kulkowe :p

Posted

Kasia napisał(a):
no no, śliczne cudo :loveu:
i jak pięknie sie prezentuje!!

Jakie tam cudo, naoliwione yorki mi się nie podobają :shake: I dlatego teraz nie ma żadnych zdjęć w naszej galerii: Holly jest tłusta, a Aris ciągle śpi :lol:

My już lecimy,
Miłego dnia!

Posted

Holly jest śliczna. Jak dobrze pójdzie to zobaczę ją w Kielcach (na razie przed nami Poznań choć nie wystawiam żadnej dziewczyny to nie mogę się doczekać) :loveu:. Czy to czerwona podium dajesz jej do leżenia jak jest natłuszczona??:cool3: Ślicznie stoi, natłuszczony york nie wygląda ładnie ale już w ubranku z papilotami może być. A potem jakie są efekty ;)

Posted

[FONT=Courier New]hej
Holly śliczniasta jest :loveu:
Sara nie panikuj tak z tym oliwieniem - mała ślicznie wygląda
dla mnie Yorasek naoliwiony to York zadbany
[/FONT]:cool3:
[FONT=Courier New]pozdrawiamy po halołinowo ;)[/FONT]

Posted

Witamy,

Kasiu - :oops:

Martuniu, 2Be - dziękuję :loveu:

Ada - nie, nie daję jej tego do leżenia jak jest natłuszczona :shake: Ona ma swój kocyk, na którym może się tarzać do woli.

Oj tak, efekty są super :loveu:

Marta - zadbany tylko dla osób, które wiedzą, że yorki się oliwi :cool3:

Paulino - Kielce, 16 listopad, klasa szczeniąt.

Aguś - zaraz będą :p

Ewelino - prawdopodobnie będzie wyglądał tak, jak jego rodzice.

Zdjęcia wstawiasz tak:

Bez odstępów między znacznikami a adresem.

Posted

Zadowolona jestem bardzo :loveu: Z obiektywu już trochę mniej, ale nie narzekam, bo nie jest wcale taki zły, jak to wszyscy mówią.

Nie mogę za bardzo powiedzieć, czy wystarcza do takich zdjęć, bo to kwestia wyboru obiektywu. KIT ma wolny AF i jest ciemny, więc zdjęcia w ruchu odpadają, a w domu trzeba korzystać z lampy :roll: Ogólnie body jest super i naprawdę je polecam.

Kasiu, czyżbyś planowała kupno nowego aparatu? :cool3:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Kasiu, czyżbyś planowała kupno nowego aparatu? :cool3:

własnie zastanawiamy się nad Canonem 450D albo Sony 350.
oczywiscie pewnie kilka dni nam to zajmie bo nie wiemy czy kupić zestaw czy osobno body i obiektyw...?
TZ cały czas szuka i czyta, i czyta....:lol:

Posted

Jeśli macie możliwości, to polecam osobno body i obiektyw. Mi nikt nie chciał się dołożyć i raczej tak prędko bym się lustra nie doczekała, więc dlatego brałam z KITem.

A może 400D, bo jest tańszy niż 450D i do tego jakieś lepsze obiektywy? Np. jasna stałka (zdjęcia w domu) i Sigma 70-300 (tą co ma Madzia)?

400D wcale nie jest gorszy niż jego starszy brat, ponadto większość uważa, że mniej szumi.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):

Jeśli macie możliwości, to polecam osobno body i obiektyw. Mi nikt nie chciał się dołożyć i raczej tak prędko bym się lustra nie doczekała, więc dlatego brałam z KITem.

A może 400D, bo jest tańszy niż 450D i do tego jakieś lepsze obiektywy? Np. jasna stałka (zdjęcia w domu) i Sigma 70-300 (tą co ma Madzia)?

400D wcale nie jest gorszy niż jego starszy brat, ponadto większość uważa, że mniej szumi.

dzieki za odpowiedź, dam do poczytania TZtowi :lol:
właśnie czekam jeszcze aż Madzia mi napisze jaki Ona ma.